- 8 Temmuz 2017
- 467
- 899
- 103
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #8.181
gittiğim prof muhakkak yaptır dedi ama işte aşı olunca insanda soru işareti oluyorBen 22. Haftaya girdim kimse de bişey demedi ya şart mı ki yaptırmak sorun olurmu acaba yaptırmadım çünkü
Benim de anadolu sigortam var doluyor nisan da size ne kadar çıktı yenileme ücretiMerhaba biraz geç gördüm kusura bakma sigortaların süresi 1 yıl olduğu için geçen yıl yaptırdığım sigortanın Süresi doldu Bu yıl yenilettim. Aralık ayında 24 deyim için 2025'in aralığına kadar kullanabiliyorum 10 muayene hakkımı Aralık'tan önce bitirirsem kalan muayeneleri ücretli olarak gitmem gerekiyor Tek sorun bu ama o da zaten yeterli geliyor bana on muayene hakkı Eğer yetmezse de son bir muayene hakkım kala ücretli olarak muayene olmayı düşünüyorum son muayene hakkımı doğum esnasında son kontrolümde kullanmayı düşünüyorum.
Evet hamileyken yaptırdım ama zaten Ekimde hamile olduğum için Aralıkta Sigortamı yenilerken zaten hamileydim eski sigortamda yine aynı şekilde gebelik teminatlı olarak devam etti.
Ama Hiç sigortam olmasaydı ve ben hamileyken yaptırmış olsaydım büyük ihtimalle daha da fazla bir tutar çıkacaktı çünkü sigortadan önce oluşan gebelik hastalık durumlarını kapsamıyor sigortalar kapsaması için de ekstra ücreti oluyorlar
Ayy güzelse sevindim ozmn bebiş yardım ediyor bana resmen bana şekerim düşsün diyeGeçmiş olsun.
Gayet güzel çıkmış sonuçların.
Darısı başımıza.
Şeker yüklemesini Maltepe devlet hastanesinde yaptırmışsın anladığım. Nasıl randevu aldın ? Elden mi verdiler yoksa MHRS den aldığın muayeneye Dr mu yönlendirdi ?
Ben de hastaneye yakınım. Kolaylıkla yapılıyorsa burada hallederim.
Al benden de o kadar yaptirsammi yaptirmasammi diye hala düşünüyorum şuan normal doğum yapacağım gibi görünüyor bı aksilik olmazsa inşallah sezeryan demezse Dr yaptirmasam diyorumgittiğim prof muhakkak yaptır dedi ama işte aşı olunca insanda soru işareti oluyor
Teşekkür ederim ayrıntılı bilgilendirmeniz içinMerhaba biraz geç gördüm kusura bakma sigortaların süresi 1 yıl olduğu için geçen yıl yaptırdığım sigortanın Süresi doldu Bu yıl yenilettim. Aralık ayında 24 deyim için 2025'in aralığına kadar kullanabiliyorum 10 muayene hakkımı Aralık'tan önce bitirirsem kalan muayeneleri ücretli olarak gitmem gerekiyor Tek sorun bu ama o da zaten yeterli geliyor bana on muayene hakkı Eğer yetmezse de son bir muayene hakkım kala ücretli olarak muayene olmayı düşünüyorum son muayene hakkımı doğum esnasında son kontrolümde kullanmayı düşünüyorum.
Evet hamileyken yaptırdım ama zaten Ekimde hamile olduğum için Aralıkta Sigortamı yenilerken zaten hamileydim eski sigortamda yine aynı şekilde gebelik teminatlı olarak devam etti.
Ama Hiç sigortam olmasaydı ve ben hamileyken yaptırmış olsaydım büyük ihtimalle daha da fazla bir tutar çıkacaktı çünkü sigortadan önce oluşan gebelik hastalık durumlarını kapsamıyor sigortalar kapsaması için de ekstra ücreti oluyorlar
Hadi bakalım dualarım seninle güzel haberlerle gel inşallahBenim de yarın ayrıntılı ultrasonum var çok çok heyecanlı ve gerginim dualarınızı bekliyorum
Canim ya kusura bakma. Ancak cevap verebiliyorum bu ara çok giremiyorum. Benim doktor ileri tetkikler için bir şey söylemedi sadece detayki ultrason dedi. Diğer üçlü dörtlü test onermedi. Özel hastanede misin ya da başka bir durumun var mı perinatoloji ile devam etmeni gerektirecek?Merhabalar,benim de düşük risk çıktı ama doktor 3lü test için yönlendirdi.Perinatoloji bölümünde sadece amniyosentez testi yaptırıp yaptırmak istemediğimi sordular.Riskleri öğrenince yaptırmak istemedim.Sizi doktor yönlendirmedi mi acaba.Ya da bu ikili testteki değerlere göre mi değişiyor.
Güzel haberler alırsınız inşCanım kızlar bende bugün 4 te detaylı ultrasona gideceğim dualarınızı beklerim
Benim aşı kartım yokAşı kartında öyle yazıyor bende eve geldiğimde farkettim ikinci dozu
Bu sıralar canım o kadar sağlıksız şeyler çekiyor ki yemesem uyuyamam o derece. Kahvaltıya ne kadar iyi başlıyorsam ( yumurta ,avakado ,peynir tahin pekmez) devamı o kadar kötü oluyor. Tatlılar kurabiyeler böreklerBu arada kızlar nasıl besleniyorsunuz günlük örnekler verir misinizkalsiyumu çok almak gerekiyormuş ben yoğurt bi kaşık yiyordum millet 5 kase yoğurt yiyormuş siz nasıl besleniyorsunuz
Teşekkürler sayende bizim de canımız çektiBu sıralar canım o kadar sağlıksız şeyler çekiyor ki yemesem uyuyamam o derece. Kahvaltıya ne kadar iyi başlıyorsam ( yumurta ,avakado ,peynir tahin pekmez) devamı o kadar kötü oluyor. Tatlılar kurabiyeler börekleryoğurdu da akşam yemeklerde yemeye çalışıyorum ama bir düzen yok
Yumuşak peynir sürülebilir peynir demek ya da sprey gibi sıkılan peynir. Süzmede sorun yokSağol canım deneyeceğim ve bir şey daha soracağım süzme peynir tüketiyor musun aşırı canım istiyor ama yumuşak peynir tüketilmemeli yazıyor googleda
Ay dur kız olmasınHiç acı yok ama rahatsız etmiyor benibaşımız sanki çok dertsizmiş gibi 2 ci hamileliğinde olmadı mı
Hem şeker sorunun da olmuş ilaç kullanmışsın ya bi süre, onunla beraber ekstra masallahın var bence. Tabi Dr değerlendirecek sonuçları.Ayy güzelse sevindim ozmn bebiş yardım ediyor bana resmen bana şekerim düşsün diye
Maltepe devletten randevu almıştım ben drdan direkt zaten şeker yüklemesi yapalım zamanı gelmiş demişti başka türlü de olmuyor sanırım zaten tek doktor var ve kolayca sıra bulabiliyorsun . Randevu saatinden önce gitsen bile alıyor çok bekleyen sıra olmuyor hiç kolayca hallediyorsun. Tabi saat başı gidiyorsun kan vermeye en az 3 üç saat hastanedesin tek günde halledebilmek için erkenden dr randevusu alıp 75 mg glikozunu da alıp (yakınındaki eczanelerde yok çünkü) gidip hemen randevudan sonra kan vermeni öneririm.
Dert etme bacım. Edilecek şey değil. Sözlü olarak dediler mi su hafta gel diye ?Benim aşı kartım yokşu sağlık ocağından ayrı ebesinden ayrı nefret ediyorum ya. Aşı olduğuma dair hiçbir veri yok resmen.
Kaydın vardır orda zaten sıkıntı etme ikinci doz için çağırırlar mutlaka yada istersen ara sor öğrenmiş olursun en azından bende yarın arayacağım ikinci dozu neden geç vermişler onu soracağımBenim aşı kartım yokşu sağlık ocağından ayrı ebesinden ayrı nefret ediyorum ya. Aşı olduğuma dair hiçbir veri yok resmen.
Bana da aşı kartı vermediler ama e nabıza işlenmiş, muhtemelen seninkini de işlemişlerdir. Oraya da girmedilerse napıyor bunlar sorgulanmalıBenim aşı kartım yokşu sağlık ocağından ayrı ebesinden ayrı nefret ediyorum ya. Aşı olduğuma dair hiçbir veri yok resmen.
Teşekkürler sayende bizim de canımız çekti
Ben 19.haftadayım bir şey hissetmedim henüzKızlar ben günde 1 kez falan hissederdim hareket ama 2 3 gündür sanki hiç hareket yok gibi ayy randevum da haftaya cuma bu haftalarda böyle yaşayanlar var mı 19a girdik️
Bana da kart vs vermediler olması mı gerekiyormusBenim aşı kartım yokşu sağlık ocağından ayrı ebesinden ayrı nefret ediyorum ya. Aşı olduğuma dair hiçbir veri yok resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?