Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    112
Benim de anadolu sigortam var doluyor nisan da size ne kadar çıktı yenileme ücreti

Ayy güzelse sevindim ozmn bebiş yardım ediyor bana resmen bana şekerim düşsün diye
Maltepe devletten randevu almıştım ben drdan direkt zaten şeker yüklemesi yapalım zamanı gelmiş demişti başka türlü de olmuyor sanırım zaten tek doktor var ve kolayca sıra bulabiliyorsun . Randevu saatinden önce gitsen bile alıyor çok bekleyen sıra olmuyor hiç kolayca hallediyorsun. Tabi saat başı gidiyorsun kan vermeye en az 3 üç saat hastanedesin tek günde halledebilmek için erkenden dr randevusu alıp 75 mg glikozunu da alıp (yakınındaki eczanelerde yok çünkü) gidip hemen randevudan sonra kan vermeni öneririm.

Teşekkür ederim ayrıntılı bilgilendirmeniz için

Benim de yarın ayrıntılı ultrasonum var çok çok heyecanlı ve gerginim dualarınızı bekliyorum
Hadi bakalım dualarım seninle güzel haberlerle gel inşallah bugün giren arkadaşlar ne yaptı acaba onlardan haber bekliyorum bende

Canim ya kusura bakma. Ancak cevap verebiliyorum bu ara çok giremiyorum. Benim doktor ileri tetkikler için bir şey söylemedi sadece detayki ultrason dedi. Diğer üçlü dörtlü test onermedi. Özel hastanede misin ya da başka bir durumun var mı perinatoloji ile devam etmeni gerektirecek?

Bu arada kızlar nasıl besleniyorsunuz günlük örnekler verir misiniz kalsiyumu çok almak gerekiyormuş ben yoğurt bi kaşık yiyordum millet 5 kase yoğurt yiyormuş siz nasıl besleniyorsunuz
Bu sıralar canım o kadar sağlıksız şeyler çekiyor ki yemesem uyuyamam o derece. Kahvaltıya ne kadar iyi başlıyorsam ( yumurta ,avakado ,peynir tahin pekmez) devamı o kadar kötü oluyor. Tatlılar kurabiyeler börekler yoğurdu da akşam yemeklerde yemeye çalışıyorum ama bir düzen yok

Teşekkürler sayende bizim de canımız çekti

Kızlar ya benim de iki gündür bebek bir yere toplanıyor gibi oluyor mesela soluma yatiyorum sağım gözle gorulecek kadar şişip sertlesiyor daha da bir hafta oldu dr ye gideli bir sorun yoktu ama bu yeni oldu. 19+4 üm sizde de oldumu hiç

Hiç acı yok ama rahatsız etmiyor beni başımız sanki çok dertsizmiş gibi 2 ci hamileliğinde olmadı mı
Ay dur kız olmasın
Bağırsaklar tembelleşiyor hamilelikte.
Hareket etmek, lifli gıdalarla beslenme, bol su içmek gerek ki dışkı katı olup zorlamasın. Eğer bu konuda sıkıntı varsa duphalac şurup kullanabilsin. İtidalli şekilde ama.
Hem şeker sorunun da olmuş ilaç kullanmışsın ya bi süre, onunla beraber ekstra masallahın var bence. Tabi Dr değerlendirecek sonuçları.

Bana şehir hastanesinden verilen kağıtta şeker yüklemesi 24-28. Hafta diye yazmışlar. Şöyle bi iki hafta geçsin. Öyle randevu alıp gideyim. İns senin gibi hallederim kolaylıkla
Benim aşı kartım yok şu sağlık ocağından ayrı ebesinden ayrı nefret ediyorum ya. Aşı olduğuma dair hiçbir veri yok resmen.
Dert etme bacım. Edilecek şey değil. Sözlü olarak dediler mi su hafta gel diye ?

Kart vermelerinin sebebi 2. Doza ne zaman geleceğini yazıyorlar bilgilendirme için. Yoksa aşı kartının çok bi olayı yok. Benim aşı kartım duruyor 13 sene önceden. Ama ben sormadan sistemde görünüyor dediler. Sonuçta sağlık ocağında olduysan ilk dozu kaydın orada var. Yarın bi ara bakalım. Tekrar ne zaman geleceğim de.

Bi de bilinçli hamilesin sen. Kk sayesinde rutinleri takip ediyoruz. Sırada ne var, hangi haftada ne yapılacak biliyoruz. Bi sıkıntı olmaz.

Eklentiler

• IMG_4701.webp
    98,1 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
Benim aşı kartım yok şu sağlık ocağından ayrı ebesinden ayrı nefret ediyorum ya. Aşı olduğuma dair hiçbir veri yok resmen.
Kaydın vardır orda zaten sıkıntı etme ikinci doz için çağırırlar mutlaka yada istersen ara sor öğrenmiş olursun en azından bende yarın arayacağım ikinci dozu neden geç vermişler onu soracağım

Kızlar ben günde 1 kez falan hissederdim hareket ama 2 3 gündür sanki hiç hareket yok gibi ayy randevum da haftaya cuma bu haftalarda böyle yaşayanlar var mı 19a girdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…