- 8 Temmuz 2017
- 400
- 619
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #3.841
Çok geçmiş olsun, Allah'tan umut kesilmez bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah ama neden fetal DNA yapmadilar ki acaba? İnşallah bir an önce bugunleri atlatirsinizlokal uyuşturucu iğne yaptılar ama hemen ardından buldukları poziyon bozulmaması adına içeri girdiler karından onun için acılı oldu canım bir an bağırdım dur kıpırdama sakın, zarar vermeyelim bir yere dediler. kendi ellerini basımın üstünde sıka sıka durumu bitirdik canım. her türlü hissediyorsun özellikle plasantadan gidip gelip parça aldıkça size de ayrıntılı yazmış oldum kusura bakmayın.
ama hastane gerçekten çok iyi dr lar cok ilgiliydi. hepsinden allah razı olsun ve öylesine tavsiye edilip gittim dr da çok yardımcı oldu hemen herseyi halletmemizi sağladı ondan da Allah razı olsun
bundan sonra sabır tevekkül bekleyeceğiz.
Cok geçmiş olsun canım benim, dualarımız seninle ve bebeğinle. İnşallah çok sağlıklıdır ve güzel haberler alırsın. Yaşadığın şey çok zor farkındayım dualarım seninle. Rabbim en kısa zamanda güzel haberler almanı saglasın inşallahAllah hepinizden razı olsun çok teşekkürler. İyi ki varsınız
Travazol kullanıyordum öncesinde şimdi zalain diye bı krem verdi onu sürüyorum, iç çamaşırını da her giymeden önce sıcak bol buharlı utuluyorum, utuleyip koymuyorum giymeden önce utuluyorum, bol da şu içmeye çalışıyorum midem el verdikce, rahatım şimdi, yoksa fenaydı kasintidan tahriş oluyordu uyutmuyorduMerhaba kızlar, kaşıntılı akıntı mantar oluyor sanırım. Var mı yaşayan? Ne yapıyorsunuz önlem olarak? Benim evde probiyotik haplarim vardi, iç camasira kırıp içini dokuyorum. Biraz geçiyor gibi oluyor ama belki zararı olur diye art arda yapmıyorum bunu. Kaşıntı da tekrarlıyor. Siz ne yapıyorsunuz bu konuda?
Merhaba, süreciniz çok benzer benimkiyle, hayırlı olsun :) cinsiyet tahmini nasıl yaptınız paylaşır mısınızyaş 33, başlangıç kg 58, sat 13 Ekim, kese 4+4 kalp atışı 6+4, istanbul, 1.gebelik, tahmini doğum 20 Temmuz, cinsiyet tahmini erkek :)
Teşekkürler cevabınız içinTravazol kullanıyordum öncesinde şimdi zalain diye bı krem verdi onu sürüyorum, iç çamaşırını da her giymeden önce sıcak bol buharlı utuluyorum, utuleyip koymuyorum giymeden önce utuluyorum, bol da şu içmeye çalışıyorum midem el verdikce, rahatım şimdi, yoksa fenaydı kasintidan tahriş oluyordu uyutmuyordu
Kaçıncı haftada öğreneceksiniz bizde 10. Haftadayız ne zaman öğreniriz diye merak ediyoruzKızlar iyi akşamlar
Fetal DNA sonucum çıktı çok şükür bebeğimiz sağlıklıcinsiyeti de haftaya öğreneceğiz parti ile
Benim de 6 haftadir kasintim var gecmiyo, dr ilaclardan diyor. Yapilacak hic birsey yok malesef. Travazol suruyodum ilk baslarda 3 haftadan sonra iyi gelmeyince kestim. Karbonat ve sirke denedim bir sure. Dr. onu bile yapmami istemedi. SabrediyorumMerhaba kızlar, kaşıntılı akıntı mantar oluyor sanırım. Var mı yaşayan? Ne yapıyorsunuz önlem olarak? Benim evde probiyotik haplarim vardi, iç camasira kırıp içini dokuyorum. Biraz geçiyor gibi oluyor ama belki zararı olur diye art arda yapmıyorum bunu. Kaşıntı da tekrarlıyor. Siz ne yapıyorsunuz bu konuda?
Benim de 6 haftadir kasintim var gecmiyo, dr ilaclardan diyor. Yapilacak hic birsey yok malesef. Travazol suruyodum ilk baslarda 3 haftadan sonra iyi gelmeyince kestim. Karbonat ve sirke denedim bir sure. Dr. onu bile yapmami istemedi. Sabrediyorum
Çamaşıra nioli yağı damlatıyorum. İyi geliyor umarım bir zararı yokturMerhaba kızlar, kaşıntılı akıntı mantar oluyor sanırım. Var mı yaşayan? Ne yapıyorsunuz önlem olarak? Benim evde probiyotik haplarim vardi, iç camasira kırıp içini dokuyorum. Biraz geçiyor gibi oluyor ama belki zararı olur diye art arda yapmıyorum bunu. Kaşıntı da tekrarlıyor. Siz ne yapıyorsunuz bu konuda?
10+2 de kan verdim 11+1 de sonucum çıktı şu an cinsiyet belli ama biz henüz öğrenmedik 1 haftada sonuçlandıKaçıncı haftada öğreneceksiniz bizde 10. Haftadayız ne zaman öğreniriz diye merak ediyoruz
İnşAllah iyi haberler alır bugünleri kolaylıkla atlatırsınız Allahın izniyleKızlar selam kusura bakmayın dün girdim ama yaşadığım şeylerden dolayı başka şeyler okuyup çıktım çok kafam yerinde değildi.
dün gittik başaksehir hastanesine ödem ense kalınlığı daha yüksek çıktı. acil cvs önerdiler ve genetikle de görüşmemi istediler plasenta dan parça alındı ama çok yoruldum ruhen ve fiziken 10-14 gün arası ön rapor bir ay sonra kesin sonuç çıkacak. kromozon hastalıkları yada daha ciddi kalp hastalıkları olabilirmiş bunlara bakılacak. düşük tehlikeside var dediler mevcut durumdan dolayı aynı zamanda, saat 10 da gittik eve geldiğimizde 16 ydı sanırım. orda gördüklerim olabilecek seyler beni daha da üzdü dua edip bekleyeceğiz. kızımda hissetti soylemesekte. bakalım dualarınızı bekliyorum. hayırlısını diliyorum.
Siz hangi firmaya yaptirdiniz? Bende bugun verdim 14 isgunu dediler sonuc icin10+2 de kan verdim 11+1 de sonucum çıktı şu an cinsiyet belli ama biz henüz öğrenmedik 1 haftada sonuçlandı