Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Ay ne güzel ultrason fotoları düşüyor artık buralara

Valla onu ben de hatırlamıyorum 140 altıysa kız 140 üstüyse erkek miydi öyle bir şeydi ama net bir şey diyemiyorum

Bu Dr lar neden böyle gereksiz bilgi yüklemesi yapıyor

Crl önemli.
Maşallah diyeyim
Ne kadar net görüntü.

İnsan düşünmeden edemiyor. Nokta kadar şey. Baksan üç santim. Ama bizi ayıltıyor, bayıltıyor, kusturuyor, uyutuyor, uyutmuyor…

Son düzenleme:
Ay ne güzel ultrason fotoları düşüyor artık buralara

Valla onu ben de hatırlamıyorum 140 altıysa kız 140 üstüyse erkek miydi öyle bir şeydi ama net bir şey diyemiyorum

Neyse artık doktor da direk oyle ablayamazsin dedi zaten günü gelince ogrenicez
Maşallah diyeyim
Ne kadar net görüntü.

İnsan düşününce edemiyor. Nokta kadar şey. Baksan üç santim. Ama bizi ayıltıyor, bayıltıyor, kusturuyor, uyutuyor, uyutmuyor…
Aynen öyle gecen gittigimizde belli bile olmuyordu :) normalde kusmazdım ama iki gündür mahfetti beji prilam verdi doktorum

Ay de mi ya? 6 mmmis 5 mmmis. Bana niye söylüyorsun ki risk yoksa sus bir şey deme işte varsa zaten söylersin niye insanın içine kurt düşürüyorsun durduk yere.
Hani Gora’da bi sahne var ya..

Arif, Ceku, 216 ve Garavel usta uzay aracı satın almaya gidiyor. Arif satıcıya diyor ki;

-Hocam bunların nitrojenini koydun mu?

Satıcı:
-Ne nitrojeni ya?

Arif:
-Teknik tabir kullanıyorum ki beni saf sanmasın.

O geldi aklıma.
Ben mesajları yeni okuyabildim Y YagmurrTanem nasılsın? Haber alan varmi
İçimden dedim ki telefonu olsa arardım

Kızlar selam kusura bakmayın dün girdim ama yaşadığım şeylerden dolayı başka şeyler okuyup çıktım çok kafam yerinde değildi.
dün gittik başaksehir hastanesine ödem ense kalınlığı daha yüksek çıktı. acil cvs önerdiler ve genetikle de görüşmemi istediler plasenta dan parça alındı ama çok yoruldum ruhen ve fiziken 10-14 gün arası ön rapor bir ay sonra kesin sonuç çıkacak. kromozon hastalıkları yada daha ciddi kalp hastalıkları olabilirmiş bunlara bakılacak. düşük tehlikeside var dediler mevcut durumdan dolayı aynı zamanda, saat 10 da gittik eve geldiğimizde 16 ydı sanırım. orda gördüklerim olabilecek seyler beni daha da üzdü dua edip bekleyeceğiz. kızımda hissetti soylemesekte. bakalım dualarınızı bekliyorum. hayırlısını diliyorum.

Yoruldun çünkü çok yorucu kuzum. Hem fiziksel olarak, hem mental olarak, hem de ruhsal olarak çok çok yorucu

Bazı durumlarda insanın ne söyleyecek sözü kalıyor, ne de verecek tesellisi... Kalbimiz seninleydi hep dün. Teşekkür ederiz bizi de bilgilendirdiğin için sürecinle ilgili...

Bir de insanın arkada bir çocuğu daha olunca böyle süreçlerde güçlü olmak zorunda hissetmek de çok yorabiliyor.

Benim tüm dualarımda varsın kuzum.

Ah kardeşim, canın çok yandı mı diyeceğim ama senin asıl için acıyor

İns cvs sonucu temiz gelir. Ye’se kapılmayalım. Allah için zor yada imkansız yoktur. Şuan okunan ezan hürmetine, Rabbim evladını sana bağışlasın. Korktuklarından emin eylesin

lokal uyuşturucu iğne yaptılar ama hemen ardından buldukları poziyon bozulmaması adına içeri girdiler karından onun için acılı oldu canım bir an bağırdım dur kıpırdama sakın, zarar vermeyelim bir yere dediler. kendi ellerini basımın üstünde sıka sıka durumu bitirdik canım. her türlü hissediyorsun özellikle plasantadan gidip gelip parça aldıkça size de ayrıntılı yazmış oldum kusura bakmayın.
ama hastane gerçekten çok iyi dr lar cok ilgiliydi. hepsinden allah razı olsun ve öylesine tavsiye edilip gittim dr da çok yardımcı oldu hemen herseyi halletmemizi sağladı ondan da Allah razı olsun
bundan sonra sabır tevekkül bekleyeceğiz.

Bu korkuları hiç yaşamamış olmani dilerdim ama inşallah hayırlı sonuclarla gelirsin. Rabbim hayırlısıyla güzel haberler vermeyi nasip etsin

Rabbim yardımcınız olsun..inşallah gelip geçici bir durum olur bir şey çıkmaz neler duyuyoruz bir sürü şey yaşayıp sağlıkla doğan inşallah senin bebişinde sağ salim sağlıkla gelir

İnşallah hayırlı sonuçlar çıkar Çok zor tabiki yaşadığın üzüntü bizler seni merak ettik . Dualarımız sizinle

Dualarimiz seninle canim boyle bir durumda ne desek ne yapsak bos maalesef icindeki yangina cozum olmamiz imkansiz biliyorum ama en azindan dualarla yaninda oldugumuzu bil umarim surec hem senin icin hem bebek icin en hayirli sekilde sonuclanir. Insallahta guzel bir haberle aramiza donersin

İki türlü de bize şifa olsun

Kuzucumm çok üzgünüm. Keşke elimizden bir şey geliyor olsa. Ama bolca dua edelim bolca umut edelim. İnşallah her şey yolundadır ve bunlar sadece bir korku olarak mazide kalır. Gelecek sonuçlar sana büyük bir ferahlıkla oh çektirsin inşallah. Dualarımız seninle. Allah yardımcınız olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…