Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Ayyy inşallah çok teşekkür ederim umarım bir sonrakinde geçmiş olur

İnşallah dediklerini yapacağım ugrastırmadan o kanama alanı da bitsin de rahatlarım

korkma sakın, aynısı bende de vardı 6. haftada söylemişti doktor, progestan verdi, 8. haftamdayım kanama alanım da azalmış epey. progestan kullanıp çok çok yormazsan kendini ve kanaman olmazsa vücut kanama alanını kendi kendine düzeltiyor <3

Bugün bende aynı şeyi yaşadım progeston basladık

Hiç stres yapma üçüncü gebeliğim de kanama alanım çok büyüktü kesemin etrafindaydi kesemden daha büyüktü sürekli kanamaliydi ilacımi düzenli kullanıp yattım tuvalet dışında bir şey yapmadım sonraki kontrolde alan kuculmustu leke devam etti, sonraki kontrolde alan hiç kalmadı leke devam etti, bu gebeligimde lekeli başladı 8-9.haftalarda temizlendi yine düzenli ilaç ve dinlenmeyle gecti süreç, sen dikkat et hiçbir şey olmaz inşallah, sağlıcakla doğar

Allah razı olsun . Böyle güzel mesajlar görünce bile kanama alanı geçmeli bence ilaçlardan bile daha iyi etki yarattığına eminim iyiki varsınız

Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Allah razı olsun . Böyle güzel mesajlar görünce bile kanama alanı geçmeli bence ilaçlardan bile daha iyi etki yarattığına eminim iyiki varsınız
Umarım bı nebze rahatlatiyordur, yalnız değilsin bunu bil ve güçlü ol ne kadar mutluysan bebişin de o kadar iyi olur, stresin hiç faydası yok ben fitil olarak kullandım alanım büyük olduğunda iğneyle fitil kullandım bu gebelikte leke için günde bir kullanim verdi ama zaten olan mide rahatsızlığımi daha da dayanılmaz yaptı fitil olarak almaya devam ettim, fitil olarak direkt daha etkili yan etkisi daha az, nasıl tavsiye ettiyse öyle kullan, güzelce yerleştirmeye sonra biraz uzanmaya dikkat et hemen çıkmasın erisin işini yapsın fitil

Kızlar iyi akşamlar
Fetal DNA sonucum çıktı çok şükür bebeğimiz sağlıklıcinsiyeti de haftaya öğreneceğiz parti ile
Kız kaç gün oldu kan vereli ne kadar hızlı çıkmış harika nasıl dayancan ben bile catlarim haftaya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…