Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Git
Gittim doktora az bir kanama alanı gördü sadece yatacaksın dedi yatış verecekti ben dikkat edeceğim dedim ilk kez kalbini duydum, gördüm bebeğimi

Git

Gittim doktora az bir kanama alanı gördü sadece yatacaksın dedi yatış verecekti ben dikkat edeceğim dedim ilk kez kalbini duydum, gördüm bebeğimi
Çok şükür canım. Sevindim adına. Bol bol istirahat et. Zaten bugünler de istirahat edebilen etsin valla. Doğumdan sonra pişman olursunuz

kızlar selam. ben de size birkaç hafta önce yazmıştım. kesenin şeklinde bozukluk vardı+ kanama alanım vardı. doktor düşük riskin var demişti 6. haftada ve progestan başlamıştım. bu hafta 8+4’teyim yeniden gittim doktora hepsi düzelmiş, her şey yolunda dedi. başına gelen olursa korkmayın diye yazıyorum. kese şekli düzeliyor anladığım kadarıyla.

Yapılan genel rutin testlerde açlık şekerim yüksek çıktı üstelik birkaç kilo vermene rağmen büyük ihtimal genetik şeker hamilelikte etkisini gösterir şimdiden acil baktır çünkü durumuna göre insülin başlayabilir dedi devlette sırayı yakın tarihe vermezler çok bekleme özele git dedi bende korktum açıkçası çünkü şeker ileriki dönemde tansiyonu tetikliyor ve benim preeklemsi geçmişim var bu yüzden acele ediyorum ama en azından özelde olsa fiyatı biraz daha makul olsun istiyorum

Kızlar bugün kontrole gittim ve ilk defa bebişimizi gördük . Kalp atışları da vardı Allah a şükür . Çok mutluyum yalnız kesede ufak bir kanama alanı gördü doktor çok önemli bişey olacağını sanmıyorum dedi ve Protestan verdi her ihtimale karşı . Gebeliklerde basen kendiliğinden küçülüp kaybolabiliyor dedi . Benim gibi başına gelen var mı kesesinde kanama alanı olan

Gözün aydın

Topiği okuyorsan, kese tarafında kanama bir çok arkadaşın yaşadığı şey.
Hamdolsun ciddi olumsuz bi sonuç yaşayan görmedim sanırım. Progestan kullanıp biraz istirahat et. İns bir dahaki randevuda kamama bitmiş olacak

Bugün halsizim. Başım ağrıyor. Geçmedi bir türlü. İlaç alıcam.

Ara ara girip bakıyorum Y YagmurrTanem yazmıs mı diye.

7. Hafta itibariyle bendede vardi kanama alani. 10. Haftada tamamen kayboldu ancak. Ama oyle ya da boyle gecti yani progestani ihmal etme bol bol dinlen ve bolca su ic eminim gececektir

Y YagmurrTanem hayirli haberlerini bekliyoruz. Bugunum senin mesajin var mi yok mu diye kontrol etmekle gecti vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…