Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    13
Canım özel labaratuvarl mı yoksa hastanede mı aldılar. Nasıl bir yol izledin. Ben bu sefer devlete gidiyorum. Devletten istem yaptirabilir miyim acaba diye merak ettim

Ay canım çok heyecanlı bir haber ama sen nasıl hissediyorsun? bir an kendimi düşündüm üç tane kese görsem biraz huni takmaya yaklasabilirim çünkü
Tansiyonum düştü yıldızlar uçuştu anlatılmaz yaşanır bir his boş olacağını düşünmek istiyoruz ama 10 gün öncede yoklardı ultrasonda diyoruz olursada yapacak bir şey yok huniyi takcz artık kordonlarada kör düğüm

Canım özel labaratuvarl mı yoksa hastanede mı aldılar. Nasıl bir yol izledin. Ben bu sefer devlete gidiyorum. Devletten istem yaptirabilir miyim acaba diye merak ettim
Özel hastanede doktorum istedi çalıştığı şirketin broşürünü verdi o şekilde yaptırdım. Devlette bildiğim kadarıyla yok çünkü ben dün zeynep kamile gittim orda 2 li yaptıracak mısın dediler hayır fetal dna yaptırdım dedim evet onu dışarda yaptırıyorsunuz dediler. O zaman gerek olmadığını söylediler. Evet gelip kanı evde aldılar. Doktorların çalıştığı yada anlaşmalı olduğu yerler oluyor anladığım kadarıyla bir kaç yer seçenekte sunuyorlar.

Etkiler malesef aile terapistine mi gitseniz diyeceğimde sözlü şiddet başlı başına kötü bir şey birde el kaldırdı demişsiniz herkesin kabul edeceği bir şey değil ben olsam mahkemede alırdım soluğu bilmiyorum çok üzgünüm ailenize danışın bence

Bu arada ben arada haziran grubuna da bakıyorum orada bir arkadaş Eskişehir de çok cüzi bir ücrete yapıldığını yazmıştı kendi de orada yaptırmıştı.

Evet canim devlette olmadığını biliyorum da doktor istemeden de yapmıyorlar bildiğim kadarıyla. Onun için sormuştum teşekkür ederim cevabınız için. Daha önce özel muayenehanesi olan bir doktorla çalışıyordum o zaman kontrol günü gelip kanı almışlardı. Şimdi bakacağız bakalım bir yolunu buluruz. Belki yine o doktorumla iletişime geçerim sadece
Bu arada ben arada haziran grubuna da bakıyorum orada bir arkadaş Eskişehir de çok cüzi bir ücrete yapıldığını yazmıştı kendi de orada yaptırmıştı.
Evet onu da gördüm ama Eskişehir'e git gel mecbur konakla vs bir de üstüne çocukla seyahat ve yorgunluk astarı yüzünden pahalıya gelecek diye düşündüm bir de kanı vermek için gitcen sonucu da yine anne yada babanın alması gerekiyormuş. Sonuç için de Tekrar gitmek lazım. Veririm 14/15 binlirami tertemiz

Yani kendiniz arayıpta yaptırabilir misiniz bilmiyorum ama sonuçta bu bir yere bağlı olması gerekmiyor he şöyle bir durum var testi sonucunu doktor yorumluyor öyle bir handikap var tabi

Ya gerçekten bende seninle aynı şeyi düşündüm geldiler evde kanımı aldılar sonuç telefona gelecek tertemiz yani benim görüştüğüm yerin adını veririm istersen ama dediğim gibi sonuçta doktorun görmesi lazım devlette ki doktor yorumlar mı bi ona sor istersen öyle olursa kendin yaptırıp devletteki doktora götürebilirsin.

Sen İstanbul'da misin? Ben izmir'deyim daha önce yaptırdığım.yere yaptırırım gene sanırım. Neyse ben daha kese kalp atışı kontrolüne gitmedim önce bi o kısmı atlatayım bu sonraki iş

Bende bügün 7+0 oldum aşırı denicek kadar değil ama sırt ve bel ağrısı oluyo banada
Sırtta daha çok rahatsız hissediyorum
Daha sonra internetten araştırdım 7. Hafta belirtilerinde varmış bel ağrısı , sırt ağrısı onun dışında gazsancısı ve kasık ağrısı da olabiliyormuş onlar suanlık yok Allah tan

Ponciksi hayırlısı olsun bende de en son kontrolde dr burda birsey mi var dedi sonra yolk kesesi dedi ama çok parlak ikinci sandım dedi. bende sizleri okudukça şaşırıyorum bakalım benimde yarın kontrol
Merhaba hepimize hayırlı olsun inşallah canım bakalım seni ne sürpriz bekliyor bende kalp atışı alacağız ha bugun ha yarın 7. Haftaya zor girdim atışı aldık şimdi diğer keselerin derdine düştüm 10 gün daha eklendi yine bitmiyor valla sonra tarama zamanı stresi gelir oyy oy nedir bu

Ne güzel haberler hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah . Bende pazartesi gideceğim 7. Haftalardan beridir göremedim bebişimi sabırsızlanıyorum günler geçmiyor
Bir ay sonra gel dedi ama bir ay öyle uzun ki

iki hafta sonra başka bir Dr a randevu aldım. bugünküne de bir ay sonra gideceğim
Ah canım benim

Uzun vadede ne yaparsın bilmiyorum ama şuan önemli olan sen ve bebeğin. O bir eş ve baba olarak bunun bilincinde ve sorumluluğunda olmasa da sen artık bebeğin için iyi olmak zorundasın.

Ben de bir süre önce eşimle bi sorun yaşadım. Birkaç gün sürdü. İnan o günlerde daha fazla bulantım oldu. Şiddetli baş ağrıları yaşadım. Başımı yastıktan kaldıramaz hale geldim. Bedenen öyle hırpalandım ki.

Sonra şunu idrak ettim. Psikolojik olarak huzursuz olmak, hamileliği direkt olumsuz etkiliyor. Bunu anladıktan sonra kendimi teskin ve telkin etmeye başladım. Eşimin hareketlerine sinirlenmek yerine kendime odaklanacağım. Şuan bu konuyu çözmek zorunda değilim. Zamana bırakıyorum. Hatta haklı olduğumu düşündüğüm halde günlerdir bi özür bir dönüş beklediğim eşime, ben bi şey yokmuş gibi yanaşmaya başladım. Baktım o da daha yapıcı davranıyor. Orta yolu bulduk. Tam çözemesek de.

Herkes başka, her evliliğin dinamikleri farklı. Diyeceğim o ki, her ne kadar şuan hamilelikten dolayı hormonların tavan yapmıs olsa, daha fazla ilgi ve şefkate ihtiyacın olsa da bebeğin için kendini toparlamalısın. Bu süreci sağlıkla rahatlıkla atlatıp bebeğini kucağına alman, eşinle olan kronik sorunları çözmekten daha önemli.

Ben şimdi hamileyim, söyle davranmalı böyle yapmalı diye eşinden beklentiye girme. O, daha fazla hayal kırıklığına sebep oluyor.

Sana sataşmaya çalışırsa da koruma kalkanın devrede olsun. Umursamamaya çalış. Bebeğim için şimdi seninle meşgul olmamam diye düşün. Gerekse suyuna git. Yada uzak dur.

Su akar yolunu bulur. Allah onu da ıslah etsin.

Son düzenleme:
Kızlar selamlar. Su içebiliyor musunuz. İçiyorsanız günde 10 bardağı buluyor mu. Ben mide bulantısından içtiğim suyu da çıkarıyorum malesef. Doktor su içemediğim günler mutlaka serum taktıracaksın dedi. Her gün mü taktıracağım anlamadım. Bugün sadece 3 bardak içebildim resmen

Valla bugün 1 litre içtim içmedim. O civar.
(Çay gibi içecekleri su saymıyorum)

Bulantıdan dolayı öyle rahat su içemiyorum zaten.
Hava soğuk anacım. İnsanın canı da çekmiyor.
Ama idrar rengini takip ediyorum. Acık sarı gibi.

Canım ben 2 litre hedef koydum ama bu ara 2 litreyi yakalayamiyorum 1,5 yaptım bugün mesela. Ama benim doktorum hiç öyle bir şey dememisti

Canım ben 2 litre hedef koydum ama bu ara 2 litreyi yakalayamiyorum 1,5 yaptım bugün mesela. Ama benim doktorum hiç öyle bir şey dememisti
İlk ay sadece içtiğimiz su bebişe yarıyormuş. Ben her gün 8 de kalıyordum ama bugün inanılmaz kötüyüm 20 defa kusmuşumdur 3 bardak suyu zor içtim. Şimdi arkadaşım gelip serum takacak. Doktor sürekli su iç diye hatırlatma yapıyor

Sen İstanbul'da misin? Ben izmir'deyim daha önce yaptırdığım.yere yaptırırım gene sanırım. Neyse ben daha kese kalp atışı kontrolüne gitmedim önce bi o kısmı atlatayım bu sonraki iş
Evet istanbul aynen mantıklı yani zaten güvendiğin ve bildiğin bir yer varsa arama en güzeli aaaa valla tebrik ediyorum ama tecrübeli anne olmak böyle bir şey yada sabırlı ben asla duramadım 10. Haftaya kadar kaç kere gittim sayamadım

Benim de idrar rengim çok iyi baya açık sarı ama 3 bardak suya nasıl açık sarı anlamadım

Bişey sorabilir miyim bebeginizn kalbi durduktan kaç gün sonra kendi kendine düştü acaba?
Progesteron kullandığım için düşmedi rutin kontrole gittiğimde 9. Haftada öğrendim bebeğin gelişimi 6. Haftada kalmıştı. İlacı bırakınca kanamam hemen başladı iki gün bekledim dusmeyince genel anestezi altında kürtaj oldum. Psikolojik olarak çok kötü günlerdi ilk gebeligimdi birde.... Allah kimseye yaşatmasın

Amin canım ben de rutin kontrolde ogrenmistim ama benim hiç kanamam olmadı. O yüzden sordum. Gelmiş geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…