- 25 Nisan 2021
- 2.429
- 3.707
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #3.641
Canım özel labaratuvarl mı yoksa hastanede mı aldılar. Nasıl bir yol izledin. Ben bu sefer devlete gidiyorum. Devletten istem yaptirabilir miyim acaba diye merak ettimBenim doktorum da direk fetal dna yaptırmamı önerdi hem daha önceki geçmişimden dolayı hemde yaştan dolayı öyle istedi. Bende zaten düşünüyordum 10+2 de verdim kanımı ben geçen cumartesi 8/9 günde çıkacak dediler. 14 bin tl tuttu
Tansiyonum düştüAy canım çok heyecanlı bir haber ama sen nasıl hissediyorsun?bir an kendimi düşündüm üç tane kese görsem biraz huni takmaya yaklasabilirim çünkü
Özel hastanede doktorum istedi çalıştığı şirketin broşürünü verdi o şekilde yaptırdım. Devlette bildiğim kadarıyla yok çünkü ben dün zeynep kamile gittim orda 2 li yaptıracak mısın dediler hayır fetal dna yaptırdım dedim evet onu dışarda yaptırıyorsunuz dediler. O zaman gerek olmadığını söylediler. Evet gelip kanı evde aldılar. Doktorların çalıştığı yada anlaşmalı olduğu yerler oluyor anladığım kadarıyla bir kaç yer seçenekte sunuyorlar.Canım özel labaratuvarl mı yoksa hastanede mı aldılar. Nasıl bir yol izledin. Ben bu sefer devlete gidiyorum. Devletten istem yaptirabilir miyim acaba diye merak ettim
Etkiler malesefMerhaba arkadaşlar, anne adayının yaşadığı stres ve üzüntü bebeği etkiler mi, eşimle 2-3 günde bir kavgalıyız, hamile halimle dün gece basit bir şeye olan tepkimi gösterdiğim için yemediğim hakaret bağırış çağırış küfür kalmadı. Hatta bi elini kaldırır gibi de oldu. Eşimden yoğun psikolojik şiddet görüyorum hiç burnundan kıl aldırmaz. Hep ben haklıyım der. Asla özür dilemez konuşmasan günlerce konuşmaz. Hamileyken bile değişmedi bu konularda. Normal zamanlarda iyidir ama tartışma zamanlarında çok acımasız. Ne yapmalıyım sık sık boşanmayı düşünüyorum. Her hafta.
Bu arada ben arada haziran grubuna da bakıyorum orada bir arkadaş Eskişehir de çok cüzi bir ücrete yapıldığını yazmıştı kendi de orada yaptırmıştı.Canım özel labaratuvarl mı yoksa hastanede mı aldılar. Nasıl bir yol izledin. Ben bu sefer devlete gidiyorum. Devletten istem yaptirabilir miyim acaba diye merak ettim
Evet canim devlette olmadığını biliyorum da doktor istemeden de yapmıyorlar bildiğim kadarıyla. Onun için sormuştumÖzel hastanede doktorum istedi çalıştığı şirketin broşürünü verdi o şekilde yaptırdım. Devlette bildiğim kadarıyla yok çünkü ben dün zeynep kamile gittim orda 2 li yaptıracak mısın dediler hayır fetal dna yaptırdım dedim evet onu dışarda yaptırıyorsunuz dediler. O zaman gerek olmadığını söylediler. Evet gelip kanı evde aldılar. Doktorların çalıştığı yada anlaşmalı olduğu yerler oluyor anladığım kadarıyla bir kaç yer seçenekte sunuyorlar.
Evet onu da gördüm ama Eskişehir'e git gel mecbur konakla vs bir de üstüne çocukla seyahat ve yorgunluk astarı yüzünden pahalıya gelecek diye düşündümBu arada ben arada haziran grubuna da bakıyorum orada bir arkadaş Eskişehir de çok cüzi bir ücrete yapıldığını yazmıştı kendi de orada yaptırmıştı.
Yani kendiniz arayıpta yaptırabilir misiniz bilmiyorum ama sonuçta bu bir yere bağlı olması gerekmiyor he şöyle bir durum var testi sonucunu doktor yorumluyor öyle bir handikap var tabiEvet canim devlette olmadığını biliyorum da doktor istemeden de yapmıyorlar bildiğim kadarıyla. Onun için sormuştumteşekkür ederim cevabınız için. Daha önce özel muayenehanesi olan bir doktorla çalışıyordum o zaman kontrol günü gelip kanı almışlardı. Şimdi bakacağız bakalım bir yolunu buluruz. Belki yine o doktorumla iletişime geçerim sadece
Evet onu da gördüm ama Eskişehir'e git gel mecbur konakla vs bir de üstüne çocukla seyahat ve yorgunluk astarı yüzünden pahalıya gelecek diye düşündümbir de kanı vermek için gitcen sonucu da yine anne yada babanın alması gerekiyormuş. Sonuç için de Tekrar gitmek lazım. Veririm 14/15 binlirami tertemiz
Yani kendiniz arayıpta yaptırabilir misiniz bilmiyorum ama sonuçta bu bir yere bağlı olması gerekmiyor he şöyle bir durum var testi sonucunu doktor yorumluyor öyle bir handikap var tabi
Ya gerçekten bende seninle aynı şeyi düşündüm geldiler evde kanımı aldılar sonuç telefona gelecek tertemizyani benim görüştüğüm yerin adını veririm istersen ama dediğim gibi sonuçta doktorun görmesi lazım devlette ki doktor yorumlar mı bi ona sor istersen öyle olursa kendin yaptırıp devletteki doktora götürebilirsin.
Daha sonra internetten araştırdım 7. Hafta belirtilerinde varmış bel ağrısı , sırt ağrısı onun dışında gazsancısı ve kasık ağrısı da olabiliyormuş onlar suanlık yok Allah tanBende bügün 7+0 oldum aşırı denicek kadar değil ama sırt ve bel ağrısı oluyo banada
Sırtta daha çok rahatsız hissediyorum
Merhaba hepimize hayırlı olsun inşallah canımPonciksi hayırlısı olsun bende de en son kontrolde dr burda birsey mi var dedi sonra yolk kesesi dedi ama çok parlak ikinci sandım dedi. bende sizleri okudukça şaşırıyorum bakalım benimde yarın kontrol
Bir ay sonra gel dedi ama bir ay öyle uzun kiNe güzel haberlerhayırlısı sağlıklısı olsun inşallah . Bende pazartesi gideceğim 7. Haftalardan beridir göremedim bebişimi sabırsızlanıyorum günler geçmiyor
Ah canım benimMerhaba arkadaşlar, anne adayının yaşadığı stres ve üzüntü bebeği etkiler mi, eşimle 2-3 günde bir kavgalıyız, hamile halimle dün gece basit bir şeye olan tepkimi gösterdiğim için yemediğim hakaret bağırış çağırış küfür kalmadı. Hatta bi elini kaldırır gibi de oldu. Eşimden yoğun psikolojik şiddet görüyorum hiç burnundan kıl aldırmaz. Hep ben haklıyım der. Asla özür dilemez konuşmasan günlerce konuşmaz. Hamileyken bile değişmedi bu konularda. Normal zamanlarda iyidir ama tartışma zamanlarında çok acımasız. Ne yapmalıyım sık sık boşanmayı düşünüyorum. Her hafta.
Valla bugün 1 litre içtim içmedim. O civar.Kızlar selamlar. Su içebiliyor musunuz. İçiyorsanız günde 10 bardağı buluyor mu. Ben mide bulantısından içtiğim suyu da çıkarıyorum malesef. Doktor su içemediğim günler mutlaka serum taktıracaksın dedi. Her gün mü taktıracağım anlamadım. Bugün sadece 3 bardak içebildim resmen
Canım ben 2 litre hedef koydum ama bu ara 2 litreyi yakalayamiyorum 1,5 yaptım bugün mesela. Ama benim doktorum hiç öyle bir şey dememistiKızlar selamlar. Su içebiliyor musunuz. İçiyorsanız günde 10 bardağı buluyor mu. Ben mide bulantısından içtiğim suyu da çıkarıyorum malesef. Doktor su içemediğim günler mutlaka serum taktıracaksın dedi. Her gün mü taktıracağım anlamadım. Bugün sadece 3 bardak içebildim resmen
İlk ay sadece içtiğimiz su bebişe yarıyormuş. Ben her gün 8 de kalıyordum ama bugün inanılmaz kötüyüm 20 defa kusmuşumdurCanım ben 2 litre hedef koydum ama bu ara 2 litreyi yakalayamiyorum 1,5 yaptım bugün mesela. Ama benim doktorum hiç öyle bir şey dememisti
Evet istanbulSen İstanbul'da misin? Ben izmir'deyimdaha önce yaptırdığım.yere yaptırırım gene sanırım. Neyse ben daha kese kalp atışı kontrolüne gitmedim önce bi o kısmı atlatayım bu sonraki iş
Benim de idrar rengim çok iyiValla bugün 1 litre içtim içmedim. O civar.
(Çay gibi içecekleri su saymıyorum)
Bulantıdan dolayı öyle rahat su içemiyorum zaten.
Hava soğuk anacım. İnsanın canı da çekmiyor.
Ama idrar rengini takip ediyorum. Acık sarı gibi.
Progesteron kullandığım için düşmedi rutin kontrole gittiğimde 9. Haftada öğrendim bebeğin gelişimi 6. Haftada kalmıştı. İlacı bırakınca kanamam hemen başladı iki gün bekledim dusmeyince genel anestezi altında kürtaj oldum. Psikolojik olarak çok kötü günlerdi ilk gebeligimdi birde.... Allah kimseye yaşatmasınBişey sorabilir miyim bebeginizn kalbi durduktan kaç gün sonra kendi kendine düştü acaba?
Amin canımProgesteron kullandığım için düşmedi rutin kontrole gittiğimde 9. Haftada öğrendim bebeğin gelişimi 6. Haftada kalmıştı. İlacı bırakınca kanamam hemen başladı iki gün bekledim dusmeyince genel anestezi altında kürtaj oldum. Psikolojik olarak çok kötü günlerdi ilk gebeligimdi birde.... Allah kimseye yaşatmasın