- 10 Aralık 2017
- 587
- 507
- 34
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #2.641
İlk trimester testlerimde demirim çok düşük gelmişti 3. kutuyu yarıladım şu an. Kabızlık kanayan yaram ya of totişimde minik bir totiş daha çıktı (hemoroid)Ben de Dr a üşüyorum dedim. Hava soğuk diyor.Bozmamak için bi şey demedim.
Ama demir düşük benim. Alt sınırın da altındaydı yazın. Bir kutu ilaç içtim. En az iki kutu daha içmeliydim ama bi şeyi devamlı kullanmak bana acayip zor geliyor.Suan bebek var diye folik asiti falan düzenli kullanıyorum ama demiri misal bilinçli ihmal ediyorum. Bu hafta bi hastaneye gidip demir baktirabilirim. Ama demir de beni kabız yapıyor ya. Tam bi kısır döngü
O istek zamanla yerini tiksinmeye bırakıyor. Sakın içmeyin sigara içmek düşük sebebi içmeyin.Evet çok içesim geliyo ama vicdanım el vermiyo zorlasasa alışıcamkeşke benimde midem bulansa
İnşallah canım rabbimden kolaylık güzellik diliyorum.hepinize güzel hayırlı evlatlar nasip etsin benide eksik etmesin insallahBelirtilerin artması yada azalması tamamen vücudumuzun hamilelik hormonlarına alışma süreci ile ilgiliymiş. O yüzden herkese aynı belirtiler olmuyor. Kimisi 9 ay kusuyor kimisinin hiç midesi bulanmıyor mesela. Sende aramıza geleceksin inşallah
Amin inşallah canım hepimiz hayırlısı ile alalım inşallah kucağımızaMaşallahsağ sağlim kucağınıza alın inşallah
Felaket üşümek geliyor bir anda tir tir titriyorum. Sonra bir anda fenalık geliyor sıcak basıyor.Kızlar ben aşırı üşüyorum ya sizde de böyle bi durum var mı
Ay şu mesaj nasıl rahatlattı şu anBenim minik şuan 9 haftasi bitti burdaki görüntüde 6 haftalık aksine fasulye gibi olunca erkek bebek yuvarlak olursa kiz bebek deniliyor sağlığı acisinda kesede bozukluk ve kanama yoksa hicbi sıkıntı yoktur
Ben de gece bi uyanıyorum terlemiş oluyorum ama şu an battaniyeye sarılı durumdayım. Azıcık ayaklarımı battaniyeden çıkartsam buz kesiyorumAmin inşallah canım hepimiz hayırlısı ile alalım inşallah kucağımıza
Felaket üşümek geliyor bir anda tir tir titriyorum. Sonra bir anda fenalık geliyor sıcak basıyor.Menopoza girmiş gibi yanıyorum diye geziyorum. Naptigim belli değil kısacası
Ay şu mesaj nasıl rahatlattı şu anben de benim kesem niye yuvarlak değil siye dertlenmeye başlamıştım ki seninki de hiç yuvarlak değil
Kanama alama alanı yok bu iyi haber. Kese var dış gebelik değil. Yolksac var boş gebelik değil dedi :) zaten artık kimyasal ihtimalini de ortadan kaldırmış olduk dedi. Sadece çok su iç. İlk 3 ay sadece su lazım dediHiç korkacak bişey yok canım benim baştan beri hiç yuvarlak değildi ama kanama alanı veya kese bozulması yoksa şekli önemli değil
Aynen valla aynı şeyleri yaşıyorum bir kat kat giyiniyorum battaniyeye sarılıyorum bir de bakmışsın bunaliyorum çok değişik bir durumBen de gece bi uyanıyorum terlemiş oluyorum ama şu an battaniyeye sarılı durumdayım. Azıcık ayaklarımı battaniyeden çıkartsam buz kesiyorum
Maalesef azaltarak devam ediyorumSigara kullanıp hamile olunca bırakan var mı aranızda?bıraktım ama çok zorlanıyorum sakız çiğniyorum oda midemi bulandırıyo bi süre sonra
Hepimiz aynı durumdaymışız resmenAynen valla aynı şeyleri yaşıyorum bir kat kat giyiniyorum battaniyeye sarılıyorum bir de bakmışsın bunaliyorum çok değişik bir durum
Canim karindanmi gorunduMerhaba buda benden gelsin.. 5+3 de çekildi.. şuan 6+1 deyiz..
MerhabaEkledim