Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    8
Evet çok içesim geliyo ama vicdanım el vermiyo zorlasasa alışıcam keşke benimde midem bulansa

selamlar kızlar. 6 hafta 5 gün gebelik. haftasıyla gelişimi uyumlu bebeğimin, kalp atışını da dinledik onda sıkıntı yok ama doktor 2 şey söyledi biri kesenin olması gereken şekilde olmadığı. uzun dedi. ikincisi kesenin üzerinde kanama alanı gördü. progestana başladım bugün. düşük riskim olduğunu anlattı. moralim çok bozuk. bunu yaşayan var mı

Canım kese çevresinde kanama alanı düşük tehlikesi. Ben de yaşadım daha önce progestan ve dinlenme ile sağlıkla kavuştum oğluma

İçini ferah tut. Bol bol uzan dinlen. Moralini yüksek tutmak için sevdiğin şeyleri yap, kafanı dağıt, takılıp kalma düşük tehlikesine. Sağlıkla gelir inşallah

Evet çok içesim geliyo ama vicdanım el vermiyo zorlasasa alışıcam keşke benimde midem bulansa
İlk gebeliğimde (düşükle sonuçlandı) hiç tiksinmemiştim fakat sonrasında içten içe kendimi çok suçladım. Belki de psikolojik olarak tiksindim sonrasında. Öğrendiğimden bu yana (ki 1 aydan fazla oldu) toplam en fazla 4 5 nefes çekmişimdir.

İlk gebeliğinizde içmişmiydiniz

çok teşekkür ederim beni kesenin şeklindeki bozukluk da çok korkuttu. onun için de düşük riski dedi doktor. ince ve uzun görünüyor kese. kanama alanını anlıyorum birçok kişide görülüyor ama kesedeki şekil bozukluğu neden diye çok sorguluyorum. çok da kaynak göremedim bu konuda.

Yani onu anlamadım benim ultrason görüntülerinde de ince uzun görünen kesen de var tam daire olmayan kesem de var ince uzun olmasına değil de başka bir şeye takılmış olmalı ama tabi doktor bir şey diyemedim

Fotosu var mı

Yaş 25
Kese 4 +3
Kalp 7+4
Kilo 69
Şehir İstanbul
2 çocuk
Sat 30 Eylül
Y YagmurrTanem yazdım sanmıştım ama gönderilmemiş beni de eklermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…