- 27 Kasım 2015
- 758
- 783
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #2.581
185 ten 350 ye yükselmiş 2 gün aralıkla. Memlekette ki doktor artış güzel ama kimyasal olabilir kanaman varsa dedi.Malesef küçük yerlerde öyle çok iyi anlıyorum aciller bile başından saliyor
Artış nasıldı peki belki kimyasal olmuştur eğer beta sağlıklı yükselmediyse
Canım belirtilere hiç takılma benimde asilamayla oldu gebeliğim hala bile belirgin bı belirtim yok senin gibi adet zamanı göğüsler şişip söndü sancılar 9.haftaya kadar yokluyor kanama olmadığı sürece hepsi normalmişhayırlı olsun sağlıkla devam edecek inşallah
Teşekkürler kızlar kötü tecrubeler yasandigi için ister istemez hemen demorilize oluyorum.hic göğüs ağrısı olmasaydı veya şişme bu kadar takmazdim. bı anda gidince yani ağrı degil şişkinlik gitti büyümüştü göğüslerim şimdi eski halini aldı.korkuyorum hemde çok.Rabbim herşeyin en iyisini bilir ama elimde değil anlıyorsunuz dur beni.Bence bu kişiden kişiye değişebilen bir şeydir. Hem testiniz baya pozitif çıkmış. Değeriniz çok düşük değildir gibi geldi. Bence kan testi verin ve 2 gün sonra tekrar verin artışı kontrol edersinizumarım bebeğiniz sizinledir
Hayırlı olsun. Testlerde çifter çifter çizgilerHanımlar merhaba bende burada olmak için gün sayiyordum 16 Kasım'da aşılama oldu bariz belirtiler eşliğinde doktorumun test gününden çıkarak bugün evde test yaptım ve pozitifi gordum ama biraz tedirginim daha önce 1 kürtaj 2 kimyasal geçirmiş biri olarak endisemi lütfen mazur görün. testler pozitif çıktı ama bir anda o semsert olan göğüslerim indi eski haline döndü.adet ağrimda var açıkçası yine kimyasala çevirir diye korkuyorum.kan testi için pazartesi gününü beklemek zorundayim.sizler gebe kaldığınızda böyle birşey yaşadınız mı? Yani goguslerimin bı anda eski haline dönmesi modunu düşürdü açıkçası.
Bence de için rahat eder en azındanŞimdi test vermeye gidicem kızlar normalde pazartesi günü sağlık ocağı ile start vericektim ama stres beni daha çok mahvedicek özelde vericem.pazar akşamı da veririm artık yapacak birseyim yok
7 haftada daha iyi olurdı gitmem içim rahatlardı ama 3 hafta sonra gel dedi dr
Aslında şuan 5 haftalıksa 7.haftada duyulur diye düşündüm ama doktorun bi bildiği var demek ki siz yine içinize sinmezse başka bir doktora gidersiniz2 hafta sonra gel desem yine sadece keseyi görebiliriz dedi granti olsun diye mi biraz daha geç çağırdı acaba
Hak iyileştirme talepleri anlaşılabilir ama onlar da gözünü çıkardı. Hastaneye uzak küçük yerde tek imkanı sağlık ocağı olan halk ne yapacak 5 gün?Kızlar bu arada haftaya 5 gün sağlık ocakları grev yapıyor bilginiz olsun
Kesinlikle katılıyorum. Bir şey değiştiği de yok. Yapılacak olan yine yapılıyor. Olan hastalara oluyor malesefHak iyileştirme talepleri anlaşılabilir ama onlar da gözünü çıkardı. Hastaneye uzak küçük yerde tek imkanı sağlık ocağı olan halk ne yapacak 5 gün?
Benim canım neler çekiyor neler hepsi de dişardaki yiyeceklerden sipariş vermemek için zor tutuyorum kendimiKizlar canım cigkofte istedi ama yiyebilir miyim? Bir sorun olurmu su çiğ köftecilerdekiler sanirim etsiz zaten sorun olmaz herhalde
Teşbihte hata olmaz. Atla eşek tepismiş, arada katır ezilmiş. Bizimki de o misal.Kesinlikle katılıyorum. Bir şey değiştiği de yok. Yapılacak olan yine yapılıyor. Olan hastalara oluyor malesef
Ah oralara girersek bende aynıyım hemen baska seyler düşünmeye çalışıyorum birde sagliksiz oldugunu bildigim seylerBenim canım neler çekiyor neler hepsi de dişardaki yiyeceklerden sipariş vermemek için zor tutuyorum kendimi
Bende öyleyim canım herşeyi yemek istiyor abartisiz gördüğüm herşeyiAh oralara girersek bende aynıyım hemen baska seyler düşünmeye çalışıyorum birde sagliksiz oldugunu bildigim seylerAmaa canım da istiyoooo
E ben pazartesi gitseydim test veremicekmiydimKızlar bu arada haftaya 5 gün sağlık ocakları grev yapıyor bilginiz olsun
Senin mesajını görünce aklıma geldi. Yazayım dedimE ben pazartesi gitseydim test veremicekmiydim
MaşallahEvett kızlar geldim çok şükür. Çıkalı baya oldu ama yazamadım bir türlü kayinvalidem vardı kızıma o baktı. Çok şükür bebek de ben de gayet iyiyiz. Kese kalp atışı her şeyi gördük duyduk.Gelişimi 3 gün ondeymis 7+3 görünüyordu sata göre ama 7+6 imiş. Tahmini doğum tarihi de 15 temmuzdan 12 temmuza gelmiş oldu. Migrenden dolayı magnezyum verdi ben fazla et yemedigim için duosvit diye ilaç takviyesi verdi. Çok şükür her şey iyi. Y YagmurrTanem sat : 5 Ekim tahmini doğum : 12 temmuz kese, kalp atışı : 7+6 olarak ekleyebilir misin tabloya
Neyse özele gitme taraftarı değildim kendimi avutma bahanem olsunSenin mesajını görünce aklıma geldi. Yazayım dedimevet doktorlar grev yapacaklarmış. Ben bu hafta gittiğim de gördüm. Yazı asmışlardı. Bugün sosyal medya da da gördüm.
Ben bıraktım içmiyorum bazen canım çekiyor iş yerinde, sigara kokusu alınca midem bulanıyor. Kalp atışını duyduktan sonra onu zehirliyo olma düşüncesi vicdanen çok rahatsız ediyor. Siz de böyle düşünebilirsinizSigara kullanıp hamile olunca bırakan var mı aranızda?bıraktım ama çok zorlanıyorum sakız çiğniyorum oda midemi bulandırıyo bi süre sonra