Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    8
Malesef küçük yerlerde öyle çok iyi anlıyorum aciller bile başından saliyor
Artış nasıldı peki belki kimyasal olmuştur eğer beta sağlıklı yükselmediyse
185 ten 350 ye yükselmiş 2 gün aralıkla. Memlekette ki doktor artış güzel ama kimyasal olabilir kanaman varsa dedi.

Teşekkürler kızlar kötü tecrubeler yasandigi için ister istemez hemen demorilize oluyorum.hic göğüs ağrısı olmasaydı veya şişme bu kadar takmazdim. bı anda gidince yani ağrı degil şişkinlik gitti büyümüştü göğüslerim şimdi eski halini aldı.korkuyorum hemde çok.Rabbim herşeyin en iyisini bilir ama elimde değil anlıyorsunuz dur beni.

Hayırlı olsun. Testlerde çifter çifter çizgiler

Benim de bazen daha şiş daha hassas, bazen daha sakin.

Ama kendini böyle dinleme. Göğüslerdeki şişlik, temel hamilelik belirtisi olarak baz alınamaz. Daha önceki tecrübelerinden dolayı korktuğunu anlıyorum ama kanama olmadığı sürece korkma.

Gün aşırı hcg takibinden başka yapacak bi şey yok suan.

7 haftada daha iyi olurdı gitmem içim rahatlardı ama 3 hafta sonra gel dedi dr

2 hafta sonra gel desem yine sadece keseyi görebiliriz dedi granti olsun diye mi biraz daha geç çağırdı acaba
Aslında şuan 5 haftalıksa 7.haftada duyulur diye düşündüm ama doktorun bi bildiği var demek ki siz yine içinize sinmezse başka bir doktora gidersiniz

Hak iyileştirme talepleri anlaşılabilir ama onlar da gözünü çıkardı. Hastaneye uzak küçük yerde tek imkanı sağlık ocağı olan halk ne yapacak 5 gün?
Kesinlikle katılıyorum. Bir şey değiştiği de yok. Yapılacak olan yine yapılıyor. Olan hastalara oluyor malesef

Benim canım neler çekiyor neler hepsi de dişardaki yiyeceklerden sipariş vermemek için zor tutuyorum kendimi
Ah oralara girersek bende aynıyım hemen baska seyler düşünmeye çalışıyorum birde sagliksiz oldugunu bildigim seyler Amaa canım da istiyoooo

Sigara kullanıp hamile olunca bırakan var mı aranızda? bıraktım ama çok zorlanıyorum sakız çiğniyorum oda midemi bulandırıyo bi süre sonra

Maşallah sağ sağlim kucağınıza alın inşallah

Sigara kullanıp hamile olunca bırakan var mı aranızda? bıraktım ama çok zorlanıyorum sakız çiğniyorum oda midemi bulandırıyo bi süre sonra
Ben bıraktım içmiyorum bazen canım çekiyor iş yerinde, sigara kokusu alınca midem bulanıyor. Kalp atışını duyduktan sonra onu zehirliyo olma düşüncesi vicdanen çok rahatsız ediyor. Siz de böyle düşünebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…