- 29 Ekim 2020
- 1.493
- 3.022
- 32
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #2.521
Çok sevindim canım çok güzel maşallahKızlar beta sonucum çıktı 2437çok şükür sizinle de paylaşmak istedim
Normal canım iki gunde iki katı artmisGüzel anneler sorum çok alakasız bir yerde ama ilk beta 189 iki gün sonra ki 385 normal mi ?
Normal canımGüzel anneler sorum çok alakasız bir yerde ama ilk beta 189 iki gün sonra ki 385 normal mi ?
Hayırlı olsun canım bebişi görebildiniz mi?Kızlar bende bugün kontrole gittim 5 hafta 6 günlük olmuşuz kalp atışını duyamadık henüz, şuanlık herşey yolunda olduğunu söyledi. haftaya tekrar çağırdı, 1 hafta daha brkliycez inşallah sağlıkla güzel haberler alırız. Buradaki Tüm hamiş anneler inşallah sürecimiz hep güzel geçsin
Saol canım.Hayırlı olsun canım bebişi görebildiniz mi?
Benimde ilk 163 sonra 379 çıktı. Normal senindeGüzel anneler sorum çok alakasız bir yerde ama ilk beta 189 iki gün sonra ki 385 normal mi ?
Ayyy maşallah Rabbim sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahSaol canım.Gördük minicik bişeydi
Evett kızlar geldim çok şükür. Çıkalı baya oldu ama yazamadım bir türlü kayinvalidem vardı kızıma o baktı. Çok şükür bebek de ben de gayet iyiyiz. Kese kalp atışı her şeyi gördük duyduk.Gelişimi 3 gün ondeymis 7+3 görünüyordu sata göre ama 7+6 imiş. Tahmini doğum tarihi de 15 temmuzdan 12 temmuza gelmiş oldu. Migrenden dolayı magnezyum verdi ben fazla et yemedigim için duosvit diye ilaç takviyesi verdi. Çok şükür her şey iyi. Y YagmurrTanem sat : 5 Ekim tahmini doğum : 12 temmuz kese, kalp atışı : 7+6 olarak ekleyebilir misin tabloya
28 ekim. Adetimi 5 gün geçti. 5 gündür lekelenme var ama bugün kıpkırmızı parlak kan geldi. İçinde de büyük bir sert kırmızı parlak pıhtı. hastane İmkanı çok olmayan bir yerde görev yapıyorum. Sadece 1 doktor var ona da soru sorulmuyor. Kendi kendime buralar da bir şeyler arıyorum.Benimde ilk 163 sonra 379 çıktı. Normal seninde
Sat ne zamandi ?
Evet prilam verdi doktor emzirirken kullanılıyormuş diye içmedim bir süre ama dayanamadım başladım biraz etki etti ama geçti diyemem. Memeyi azaltmaya çalışıyorum bu yüzdenÜç çocukla gerçekten çok zorlaniyorsundur kuzum ya. Elinden gelenin en iyisini yaptığına eminiminan geçecek bu süreç, biraz zorlayacak seni tabiki ama bitince her şey çok daha kolaylaşacak ilaç vs kullanıyor musun? Bulantı için ilaç öneriyor doktorlar
Vajina içi damarlarda çatlama olmuştur muhtemelen damarlar daha şişkin oluyor gebelikte. Geçmiş olsun. Kırmızı olması bunu gösteriyor kese etrafında da kanama alanı yokmuş zaten. Geçmiş gitmiş olsunKızlar öncelikle çok teşekkür ediyorum güzel mesajlarınız için
Evet cinsellik sonrası oldu doktor bir süre hiçbir şekilde olmasın dedi.
Bebek ve çevresinde kanama alanı yoktu nasıl o kadar kanama oldu bilmiyorum, yine çok korktum gerçekten.
Evde istirahat edeceğim şimdi işe gitmeyeceğim bu hafta. Gün içinde de kendi doktoruma giderim muhtemelen
Ne listesi ben bilmiyorumEvet listeye kaydınızı yapın kızlar.
@ogretmennnhaniiimm1
@vicky34
@Candy Serway
@Kirazxyz
Sifonella
@hati hati
@ozgesel
@Flyflyars
…
aklıma gelenler, gelmeyenler piliiiiss
Benimde 26 Ekim. Benim Çarşambaki sonucum 379 du. İki gün arayla demekki değerlerimiz ortalama aynı.28 ekim. Adetimi 5 gün geçti. 5 gündür lekelenme var ama bugün kıpkırmızı parlak kan geldi. İçinde de büyük bir sert kırmızı parlak pıhtı. hastane İmkanı çok olmayan bir yerde görev yapıyorum. Sadece 1 doktor var ona da soru sorulmuyor. Kendi kendime buralar da bir şeyler arıyorum.
BiZim de araç var ama ne eşim izin alabiliyor ne ben. Belirsizlik yoruyor insanı. Sizde yerleşme kanaması falan oldu mu ?Benimde 26 Ekim. Benim Çarşambaki sonucum 379 du. İki gün arayla demekki değerlerimiz ortalama aynı.
Allah yardımcın olsun. İnşallah sıkıntısız süreci atlatırsın. İkizlere hamileyken doğu görevindeydik. Tek doktor vardı. Merkez 70 km falandı. Allah'tan arabamız vardı. Yoksa bizde baya zorlanırdık
İlk gebeligimde de bunda da olmadıBiZim de araç var ama ne eşim izin alabiliyor ne ben. Belirsizlik yoruyor insanı. Sizde yerleşme kanaması falan oldu mu ?
Benim ilkinde kahverengi bir kere peçeteye silerek lekelenme oldu ama bu beş gündür sürüyor. Bakalım hayırlısıİlk gebeligimde de bunda da olmadıtabi her gebelik bir değil. BaZen kanamalı da olsa sağlıklı doğum yapan insanlar var
Topiğin ilk sayfasında gebe listesi var.Evet prilam verdi doktor emzirirken kullanılıyormuş diye içmedim bir süre ama dayanamadım başladım biraz etki etti ama geçti diyemem. Memeyi azaltmaya çalışıyorum bu yüzden
Vajina içi damarlarda çatlama olmuştur muhtemelen damarlar daha şişkin oluyor gebelikte. Geçmiş olsun. Kırmızı olması bunu gösteriyor kese etrafında da kanama alanı yokmuş zaten. Geçmiş gitmiş olsun
Ne listesi ben bilmiyorum
Bende 7+5 im ve akıntım 5. Haftadan beri var ilk zamanlar daha az ama yogun kivamli geliyordu ama son 1 haftadir sabah uyandigimda altıma kaçırdım sanıyorum veya kanamam oldu onun islakligi sanıp korkuyorum doktora sorucam bunu gittiğimde. Yani kokusuz sıvı geliyor Eğer uyurken gerçekten fark etmeyip çok sıkışıp kaçırıyorsam da bu ileride benim için daha bir zorluk olacak Ne yapmam gerekiyor Onu öğrenmem lazım Ben normalde geceleri hiç tuvalete kalkmazdım daha 7 haftadan her gece tuvalete kalkmaya başladım çamaşırında da böyle çok su şeklinde olmuyor birkaç damla gelmiş ıslatmış oluyor ama bu idrar mı yoksa akıntı mı çözemiyorum gebelik ilerledikçe bu Tabii daha zorluk yaşatacak bana sanırımKızlaar 7. Haftanın içindeyim beyaz akıntım aşırı arttı ya sizlerinde öyle mi ve normal miii