- 26 Nisan 2024
- 453
- 295
- 18
- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #1.801
Inşallah hepimizin Allah gönlünün istediğini versininşallah bu defa pozitif sonuç alırsın. Bende öyle
PcosumHerkesin ilaçlarıda farklı oluyor ama ben bazen çokmu fazla ilaç kullanıyorum acaba die düşünüyorum benim problemim tüpümün biri yoktu sadece başka bir sorunumuz yoktu ama hep çok ilaç kullandım sanki
Özel değilse sizin probleminiz neydi
Bende fazla kullanıyorum estrofem progestan duphaston coraspin melatonin folik asit.. bizde hiçbir problem yok. Tüm testleri genetik, moleküler herşeyi yaptırdık. Rahim filmi 2 kere çektirdim. mayıs ayında 3 aylık hamileliğimde bebeğin kalbi durdu, sonlandırdılar. sonra 3 ay ara verdik. Baktım 2 -3 ay hamile kalamadım beklemek iatemediğim için tüp bebek yaptım benHerkesin ilaçlarıda farklı oluyor ama ben bazen çokmu fazla ilaç kullanıyorum acaba die düşünüyorum benim problemim tüpümün biri yoktu sadece başka bir sorunumuz yoktu ama hep çok ilaç kullandım sanki
Anladım inşallah bebeğini kucağına alırsın sağlıklıcaPcosum
Corasprin, progestan ve vitamin kullanıyorum
Ama tabi o gebelikten önce 1,5 yıl denedik hamile kalamamıştım.Bende fazla kullanıyorum estrofem progestan duphaston coraspin melatonin folik asit.. bizde hiçbir problem yok. Tüm testleri genetik, moleküler herşeyi yaptırdık. Rahim filmi 2 kere çektirdim. mayıs ayında 3 aylık hamileliğimde bebeğin kalbi durdu, sonlandırdılar. sonra 3 ay ara verdik. Baktım 2 -3 ay hamile kalamadım beklemek iatemediğim için tüp bebek yaptım ben
Pozitif sanırımAnladım inşallah bebeğini kucağına alırsın sağlıklıca
Bende ilaçlar değilde iğnelerden biraz sıkıldım bitseydi artık kalp atışını bekliyorum umarım kalp atışı duyunca bıraktırır
Canım merhaba bende transfere hazırlanıyorum clexan iğneye rapor çıkıyormu rczaneden parayla mı almıştın iğneye ihtiyacım var bide prolutex iğne günde bir göbekten miydiBen de prolutex iğne clexan iğne ve promester de var. Siz kullanmıyor musunuz bunları?
Evet pozitif 6 şubatta 5. Gün dondurulmuş embiriyo transfer olmuştum 15 şubatta kan testinde pozitif çıktı 22 şubatta kese gördük bu cumartesi nasip olursa kalp atışı benim transferden beri belirti olarak en belirgin karnım ağrıyor ara sıra birde belim bugünlerde de dişlerim sızlamaya başladı birazcıkPozitif sanırımkaçıncı gün embriyosuydu? Belirtiniz oldumu?
Evet pozitif 6 şubatta 5. Gün dondurulmuş embiriyo transfer olmuştum 15 şubatta kan testinde pozitif çıktı 22 şubatta kese gördük bu cumartesi nasip olursa kalp atışı benim transferden beri belirti olarak en belirgin karnım ağrıyor ara sıra birde belim bugünlerde de dişlerim sızlamaya başladı birazcık
Allah sağlıkla doğmayı nasip etsinEvet pozitif 6 şubatta 5. Gün dondurulmuş embiriyo transfer olmuştum 15 şubatta kan testinde pozitif çıktı 22 şubatta kese gördük bu cumartesi nasip olursa kalp atışı benim transferden beri belirti olarak en belirgin karnım ağrıyor ara sıra birde belim bugünlerde de dişlerim sızlamaya başladı birazcık
Amin canım çok saolAllah sağlıkla doğmayı nasip etsin....
Transfer günü hariç 2. GünAmin canım çok saol
Senin kaçıncı günün transferde
Anladım canım hayırlısı olsun sonu güzel olsunda önemli olanda o hepimiz içinBende fazla kullanıyorum estrofem progestan duphaston coraspin melatonin folik asit.. bizde hiçbir problem yok. Tüm testleri genetik, moleküler herşeyi yaptırdık. Rahim filmi 2 kere çektirdim. mayıs ayında 3 aylık hamileliğimde bebeğin kalbi durdu, sonlandırdılar. sonra 3 ay ara verdik. Baktım 2 -3 ay hamile kalamadım beklemek iatemediğim için tüp bebek yaptım ben
Bende öyleydim ilk zamanlar belirti arıyordum hiç bir belirtim yoktu dediğim gibi sadece ara sıra karın ve bel ağrısı ben 5. Günde idrarda test yaptım sonrasında hergün yaptım hatta testlerim bu şekildeydi sonra 10. Günde beta 312 olarak öğrendim gebe olduğumu sende güzel sonıçlar alırsın inşallah beklemek biraz heyecanlı oluyorTransfer günü hariç 2. Gün
11 mart test yapıcam ama belirtilerim yok, yada yeni olacak bilemedim
ÇokkkkBende öyleydim ilk zamanlar belirti arıyordum hiç bir belirtim yoktu dediğim gibi sadece ara sıra karın ve bel ağrısı ben 5. Günde idrarda test yaptım sonrasında hergün yaptım hatta testlerim bu şekildeydi sonra 10. Günde beta 312 olarak öğrendim gebe olduğumu sende güzel sonıçlar alırsın inşallah beklemek biraz heyecanlı oluyor
Bende yarın keseyi görücem inşallah. Ben oksapar 1 , progestan dex iğne gün aşırı , progestan 200ml günde 3 tane, estrofem güne 3 tane bide solagar C vitamini baska ilacım yok. Prednolu sadece 5 gün kullandm bıraktım neden hala kullanıuosn ki acabaHerkesin ilaçlarıda farklı oluyor ama ben bazen çokmu fazla ilaç kullanıyorum acaba die düşünüyorum benim problemim tüpümün biri yoktu sadece başka bir sorunumuz yoktu ama hep çok ilaç kullandım sanki
Merhaba ben rapor çıkıyor mu bilgim yok. Raporsuz aldım ben bütün ilaçları. Prolutex evet günde 1 göbekten . Doktorunuz söyler zaten size ilaçların kullanımınıCanım merhaba bende transfere hazırlanıyorum clexan iğneye rapor çıkıyormu rczaneden parayla mı almıştın iğneye ihtiyacım var bide prolutex iğne günde bir göbekten miydi
Bilmiyorumda açıkçası ilaçlara aynen devam diyor doktorum her defasında o yüzden hâlâ devam ediyorum prednolun ne işe yaradığında anlamış değilinBende yarın keseyi görücem inşallah. Ben oksapar 1 , progestan dex iğne gün aşırı , progestan 200ml günde 3 tane, estrofem güne 3 tane bide solagar C vitamini baska ilacım yok. Prednolu sadece 5 gün kullandm bıraktım neden hala kullanıuosn ki acaba
Kaçıncı gün test yapmıştın ? Bende 22 Şubat c.tesi transfer oldum çok merak ediyorum yapsam mı beklesem miDün ilk testin şokunu atlattım bugün tekrarladım kızlar. Çok şükür yine görünüyor 2. Çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?