2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Pcosum
Corasprin, progestan ve vitamin kullanıyorum

Bende fazla kullanıyorum estrofem progestan duphaston coraspin melatonin folik asit.. bizde hiçbir problem yok. Tüm testleri genetik, moleküler herşeyi yaptırdık. Rahim filmi 2 kere çektirdim. mayıs ayında 3 aylık hamileliğimde bebeğin kalbi durdu, sonlandırdılar. sonra 3 ay ara verdik. Baktım 2 -3 ay hamile kalamadım beklemek iatemediğim için tüp bebek yaptım ben

Ama tabi o gebelikten önce 1,5 yıl denedik hamile kalamamıştım.

Ben de prolutex iğne clexan iğne ve promester de var. Siz kullanmıyor musunuz bunları?
Canım merhaba bende transfere hazırlanıyorum clexan iğneye rapor çıkıyormu rczaneden parayla mı almıştın iğneye ihtiyacım var bide prolutex iğne günde bir göbekten miydi

Pozitif sanırım kaçıncı gün embriyosuydu? Belirtiniz oldumu?
Evet pozitif 6 şubatta 5. Gün dondurulmuş embiriyo transfer olmuştum 15 şubatta kan testinde pozitif çıktı 22 şubatta kese gördük bu cumartesi nasip olursa kalp atışı benim transferden beri belirti olarak en belirgin karnım ağrıyor ara sıra birde belim bugünlerde de dişlerim sızlamaya başladı birazcık

Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin ....

Anladım canım hayırlısı olsun sonu güzel olsunda önemli olanda o hepimiz için
Bende beklemek istemediğim için direk tüp bebek yaptırdık birde her tedavi ayrı yıpratıyor insanı ben 5 yıl bekledim olmadı bir kez klomen kullandım sonrası tüp bebek

Transfer günü hariç 2. Gün
11 mart test yapıcam ama belirtilerim yok, yada yeni olacak bilemedim
Bende öyleydim ilk zamanlar belirti arıyordum hiç bir belirtim yoktu dediğim gibi sadece ara sıra karın ve bel ağrısı ben 5. Günde idrarda test yaptım sonrasında hergün yaptım hatta testlerim bu şekildeydi sonra 10. Günde beta 312 olarak öğrendim gebe olduğumu sende güzel sonıçlar alırsın inşallah beklemek biraz heyecanlı oluyor

Eklentiler

• IMG_7465.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 12
Çokkkk

Bende yarın keseyi görücem inşallah. Ben oksapar 1 , progestan dex iğne gün aşırı , progestan 200ml günde 3 tane, estrofem güne 3 tane bide solagar C vitamini baska ilacım yok. Prednolu sadece 5 gün kullandm bıraktım neden hala kullanıuosn ki acaba

Canım merhaba bende transfere hazırlanıyorum clexan iğneye rapor çıkıyormu rczaneden parayla mı almıştın iğneye ihtiyacım var bide prolutex iğne günde bir göbekten miydi
Merhaba ben rapor çıkıyor mu bilgim yok. Raporsuz aldım ben bütün ilaçları. Prolutex evet günde 1 göbekten . Doktorunuz söyler zaten size ilaçların kullanımını

Bilmiyorumda açıkçası ilaçlara aynen devam diyor doktorum her defasında o yüzden hâlâ devam ediyorum prednolun ne işe yaradığında anlamış değilin

Kızlar normalde yarın regl günüm hafif bi karın ağrısı regl belirtisi var . Bugün 7. Günü transferimin böyle olduğunda olumsuz mu sonuç alıyoruz ? Tam da yarın regli günüm normalde böyle olup tecrübesi olanlar paylaşabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…