- 10 Aralık 2021
- 167
- 129
- 53
- 31
- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #1.781
İçini ferah tut arkadaşım söylediğim gibi transferi hiçbir şekilde hissetmiyorsun . En kısa zamanda pozitif haberi alıp paylaşırsın bizimle inşallahHadii inşllah cnmm bu sefer sağsalim kucağına alırsın benmde ilkmgünüm transfer nası bitti anlamadım ondsn dedm herkesmi böyle acaba ilk denemem
İnşallah hepimize nasip olsunnnİçini ferah tut arkadaşım söylediğim gibi transferi hiçbir şekilde hissetmiyorsun . En kısa zamanda pozitif haberi alıp paylaşırsın bizimle inşallahburada
Hem de nasılTransfermi oldun canm bendede gaz var ama opudan beri çok zor zor çıkarıyorum bugün transferim oldu hala aynı :)) yapabiliyossn ne güzell
Sizi daha önceden hatırlıyorum çok sevindim adına . Pozitif olduğunu görünce çok çok mutlu oldumÇok teşekkür ederim darısı sizlere
Hayır transferden sonra iğne hiç yok.günde 6 tane fitil,3 tane estroferm,1 tane decavit bir de ekstra demir ilacı kullanıyorumBen de prolutex iğne clexan iğne ve promester de var. Siz kullanmıyor musunuz bunları?
Olsunn yapamamaktan iyidir :))Hem de nasılişe gitmeye korkuyorum
Benim de drum 12. günden önce yapma dedi kan tahlilini hatta 14 . gün de istiyor artışa bakmak içinArkadaşları benim testler pozitif
Bugün 10.günü transferin
Kan vermeye gitmedim hala
12.günü ver dedi doktor
Çok endişeliyim
Test gününde kan veren var mı
Ben geç mi davranıyorum acaba
Yaa ne güzel benim progestan iğne 2 oxsapar iğne 1 progestan fitil 3Hayır transferden sonra iğne hiç yok.günde 6 tane fitil,3 tane estroferm,1 tane decavit bir de ekstra demir ilacı kullanıyorum
Canım inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsinBu benim 2.transferim arkadaşım inan hiçbir şey hissetmiyorsun .
Transferden sonrada hiç belirti arama çünkü olmuyor . Benim ilki de tutmuştu düşük oldu . Bu 2.bakalım . İnşallah sende güzel haberler alırsın
Benim doktorum her hastasına farklı kişiye yönelik tedavi uyguluyorHerkesin doktoru farklı bir tesavi şekli uyguluyor. Acaba değerlerimizden dolayı mı ? Yoksa her doktorun tedavi yöntemi farklı da kendi hastalarına mı aynı tedaviyi uyguluyor?
Bende 24 ü de oldum. Bende de bi değişiklik yok. İlk gün biraz uykum oldu ama onun dışında bi sıkıntı yok.Merhaba ben 25 şubatta 1 kalite 3. Gün embriyo transferi oldum
Ama hiçbir agrım vs. Yok
Kendimi iyi hissediyorum, herkesde bir belirti var.
Bugün transfer hariç 2 Gün. Benim durumumda olan var mı?
Bende çok uyuyorum ama progestan uyutuyor sanırım , sizin ilk mi? Ve kaçıncı gün embriyosu ?Bende 24 ü de oldum. Bende de bi değişiklik yok. İlk gün biraz uykum oldu ama onun dışında bi sıkıntı yok.
Bende 24 ü de oldum. Bende de bi değişiklik yok. İlk gün biraz uykum olduMerhaba ben 25 şubatta 1 kalite 3. Gün embriyo transferi oldum
Ama hiçbir agrım vs. Yok
Kendimi iyi hissediyorum, herkesde bir belirti var.
Bugün transfer hariç 2 Gün. Benim durumumda olan var mı?
Muhakkak ki kişiye göre tesvai uyguluyorlar. Demek istediğim şu yani mesela sizin doktorunuz progestanı fitil olarak veriyordur benim doktorum hap olarak. Yani bunuda mı acaba kişiye göre veriyorlar yoksa doktorun kendince sistemi mi buBenim doktorum her hastasına farklı kişiye yönelik tedavi uyguluyor
Benimde 24ü öyle belirti yok,aramayın diyolarya aramıyorum bende bu 2.transferim inşallah hepimizin tutarBende 24 ü de oldum. Bende de bi değişiklik yok. İlk gün biraz uykum oldu ama onun dışında bi sıkıntı yok.
Ben progestanı epeydir kullanıyorum 15-20 gün oldu. Melatonin kullanıyorum ekstra. Benim ilk evet. 5. Gün embriyosuBende çok uyuyorum ama progestan uyutuyor sanırım , sizin ilk mi? Ve kaçıncı gün embriyosu ?
Herkesin ilaçlarıda farklı oluyor ama ben bazen çokmu fazla ilaç kullanıyorum acaba die düşünüyorum benim problemim tüpümün biri yoktu sadece başka bir sorunumuz yoktu ama hep çok ilaç kullandım sankiBende 24 ü de oldum. Bende de bi değişiklik yok. İlk gün biraz uykum oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?