2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Bnde öyle bişey sıkılır gibi olanı hissettm o aletleri taktıklarını hissettim birde ultrasonla bakıyolarya onu zaten göbeğinden hissediyosn ama hani transfer esnasında ben böyle bişey hissedilir sanıyordum olmuyo heralde öyle bişey
Yok yok rahat olun yaşadıklarınız hepsi normal bende öyle olmuştu diğer arkadaşlarında öyle olmuştur büyük ihtimalle 🫠

Ayy iyi bende dedm kandırıldıkmı yoksa 😀😀😀 ayy ekrandan izle dediler o anda bişey sordu biri ona cevap verirken oldu bitti sizede resim verdilermi canm
Bende dedim kız acaba embriyolar gitti mi bunlar beni kandırmasın embriyolog zaten sıkıyor sonra tekrar gidip laboratuvara kontrol etmeye gitmişler mi diye geldi dedi evet gitmişler insan bir şüpheye düşmüyor değil hani 😂 ah 🤦‍♀️ işte insan herşeyi düşünüyor benim doktor ultrasonla izlemiyor transfer öncesi ultrason yapıyor herşey yolunda mı diye ondan sonra yapmıyor tecrübesine güvenerek bırakıyor 🤗🙈

Çok şükür valla nası içim rahatladıı yaa deneyimleyn arkadaşlarda yazsın nolurr 🙏🏻🙏🏻

sizin kaçıncı gün şimdi
çok şükür dilerim tutunmasını da hissettirmeden bebişin sıkı sıkı tutunur pozitif haberler alırsın inşallah 🤲💕 ben ara verdim bu ay daha başlyıcagım nasip olursa

Bende dedim kız acaba embriyolar gitti mi bunlar beni kandırmasın embriyolog zaten sıkıyor sonra tekrar gidip laboratuvara kontrol etmeye gitmişler mi diye geldi dedi evet gitmişler insan bir şüpheye düşmüyor değil hani 😂 ah 🤦‍♀️ işte insan herşeyi düşünüyor benim doktor ultrasonla izlemiyor transfer öncesi ultrason yapıyor herşey yolunda mı diye ondan sonra yapmıyor tecrübesine güvenerek bırakıyor 🤗🙈
Ayyy çok içim rahatladıı biben değilmişim bunları hisseden yaşayan bnmde nerdeyse aynı şekilde geliştiii ya 😀😀

Hayırlı olsunn canmm hiç durma hemen kan verrr :))
Sende transferde bişey hissetmedin demi bianda oldu bittiii
Bu benim 2.transferim arkadaşım inan hiçbir şey hissetmiyorsun .
Transferden sonrada hiç belirti arama çünkü olmuyor . Benim ilki de tutmuştu düşük oldu . Bu 2.bakalım . İnşallah sende güzel haberler alırsın 🥰

Bu benim 2.transferim arkadaşım inan hiçbir şey hissetmiyorsun .
Transferden sonrada hiç belirti arama çünkü olmuyor . Benim ilki de tutmuştu düşük oldu . Bu 2.bakalım . İnşallah sende güzel haberler alırsın 🥰
Hadii inşllah cnmm bu sefer sağsalim kucağına alırsın benmde ilkmgünüm transfer nası bitti anlamadım ondsn dedm herkesmi böyle acaba ilk denemem

Back