2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Benide ekle benidee 27 şubat transfer çift taze transfer :)

Teşekkür ederim kaçıncı gününüzde göründü acaba?

Merhaba siz de mi 17 Şubat transfer oldunuz

Umarım yeni bebeğiniz size yaşadığınız tüm kötü günleri tecrübeleri unutturur şimdi moralimizi en yüksekte tutma zamanı haşlanmış yumurta ceviz avakado zamanı
Arkadaslar birde ben tatli patatesin cok faydasini gordum tuketebilirsiniz
İlk defa duydum hemen araştırayım insan yediğine benzermis ya her şeyi yiyorum patates gibi olurum artık
Bi gelgesel izledim o bolgedeki kadinlar çok fazla ikiz bebek doğuruyorlarmış. Nedenini arastirmislar diyetlerinde tükettikleri tatli patatesten oldugunu anlamislar. Bnde opu oncesi tatli patates tuketmistim ve gebe kalmistim faydasi olur mi bilmiyorum ama yazmak istedim.

Arkadaşları benim testler pozitif
Bugün 10.günü transferin
Kan vermeye gitmedim hala
12.günü ver dedi doktor
Çok endişeliyim
Test gününde kan veren var mı
Ben geç mi davranıyorum acaba

Kızlar transfer esnasında ben hiç bişey hissetmedm yani hani böyle baskı yada bişey bırkma hissi vb. Yani kelime olarak anlatamıyorum ama sizlerdede öylemiydii normal dmi buu
Sadece ilk o demirleri kattıgında onu hissettim birde transfer olmadan önce içini strelize ediyorlar onu hissettim embriyo bırakılırken hissetmedim sadece sanki sıvı içinize bırakırlar o şekil bir his geldi acaba dedim bana mı öyle geliyor

Bnde öyle bişey sıkılır gibi olanı hissettm o aletleri taktıklarını hissettim birde ultrasonla bakıyolarya onu zaten göbeğinden hissediyosn ama hani transfer esnasında ben böyle bişey hissedilir sanıyordum olmuyo heralde öyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…