- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #1.721
Çok acil dahiliye doktora gidin.. TSH çok tehlikeli . Bugün imkanınız varsa hemen gidinKızlar TSH yüksek çıkan oldu mu? Bnm 24 ocakta tedaviye basladığımda 1.2di , dün kan verdm 6.12 çıkmış bir anda nasıl bu kadar yükselir anlamadım. Beta hcg de 20 şubatta 381di 26 şubatta dün 3688 gelmiş oda çok yükselmiş ben 1000lerde olur die düşünmüştüm neden öyle oldu ki sizinde yükseldimi bir anda böyle?
Şans olarak düşünme.bebegin yaşam alanı olarak küçük oluyor yarım yarim iki tane olduğu için.tabi yarim rahimde boyut önemli .erken doğum risk çok yüksek ..bana 24 haftadan sonra küvez ihtimalini söylediler .böyle birşey dediler mi size acaba.. ama nasipte ne varsa onu yaşayacağız..hakkımızda hayırlısı..sonuçunuz inşallah pozitif gelirHiç sorma ilk öğrendiğimde herkes ne kadar şanslısın diyordu çift rahim şansın daha çok diye kaldı şimdi yarım rahimne diyelim bizim de şansımıza böyle oldu.cocugum olmazsa evet çok üzülürüm bakacak büyütecek sabır anlayış içim sevgi dolu olmazsa da hayatı zindan etmem kendime her şeyin hayırlısı
Hayırlı olsunKızlar çoook şükür Beta 120 çıktı. Ağla ağla içim çıktı. Resmen inanamıyorum bakıp bakıp duruyorum, gördüğümden şüphe ediyorum.
Tüp bebek ilaçları tsh ı etkiliyor.Hemen Endokrinolojiye git mutlaka.Ben tiroid kanseri geçirdiğim için sürekli takip altındayım.Benim de hemen yükseliyorKızlar TSH yüksek çıkan oldu mu? Bnm 24 ocakta tedaviye basladığımda 1.2di , dün kan verdm 6.12 çıkmış bir anda nasıl bu kadar yükselir anlamadım. Beta hcg de 20 şubatta 381di 26 şubatta dün 3688 gelmiş oda çok yükselmiş ben 1000lerde olur die düşünmüştüm neden öyle oldu ki sizinde yükseldimi bir anda böyle?
Eğer tutarsa serklaj yapacağız dedi dr diğer rahim alındığı için arada küçük bir boşluk oluşmuş rahim ağzında mm hesapliyorlar ben de fetal dna yaptırdıktan hemen sonra sanırım max 12 haftada serklaj olurum fiyatlarını da hiç bilmiyorum serklajin sırayla artık önce tutsun kalp atışı dna derken ona da sıra gelir.boyut olarak iyi dedi 2 defa histeroskopi ile genişletme yapıldı önümüzdeki maçlara bakacağızŞans olarak düşünme.bebegin yaşam alanı olarak küçük oluyor yarım yarim iki tane olduğu için.tabi yarim rahimde boyut önemli .erken doğum risk çok yüksek ..bana 24 haftadan sonra küvez ihtimalini söylediler .böyle birşey dediler mi size acaba.. ama nasipte ne varsa onu yaşayacağız..hakkımızda hayırlısı..sonuçunuz inşallah pozitif gelirumudunuzu asla kaybetmeyin
Kaçıncı gün embriyosuydu?şimdi artık sakin kalıp kalp atışıı bekleme zamanı en güzel bekleyişler
bugün senin de 8. günün dimi 1 gün var aramızda ben de bugün 9. günümdeyim ben de dayanamayıp 8. gün test yaptım 137 gördüm :)
Tebrik ediyorumm çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin insallahhh gözünüz aydınşimdi yazdım canım gruba. BETA 120 geldi elim ayağım titriyor hala, bildirim geliyor hastaneden , tel elimde bekliyordum zaten. ahhhh şükürler olsun Allaha, hiç bilmiyordum bu hissi, 5. denemem bu
5.gün canım blast olmuştu pgt yaptırdık bizKaçıncı gün embriyosuydu?
Hımm 8.gün çıkınca o yüzden sordum.Benim 3.gün embriyo.Yarın da gitmesen mi kana5.gün canım blast olmuştu pgt yaptırdık biz
:) bence bekle canım daha erken ben bile 8. günde 137 görünce endişelendim ama değer iyi dediler en azından 9.güne kadar sabredersen süper olurHımm 8.gün çıkınca o yüzden sordum.Benim 3.gün embriyo.Yarın da gitmesen mi kana6.gün oluyor
Yarın kendi doktorumda randevum var ama ondan önce dahiliyeye gidiym o zmnÇok acil dahiliye doktora gidin.. TSH çok tehlikeli . Bugün imkanınız varsa hemen gidin
En yakın randevu 6 gün sonra malesefTüp bebek ilaçları tsh ı etkiliyor.Hemen Endokrinolojiye git mutlaka.Ben tiroid kanseri geçirdiğim için sürekli takip altındayım.Benim de hemen yükseliyor
Mutlaka gitmelisin ..doktorun büyük ihtimal dahiliye yönlendirir..size yazmamın sebebi yıllardır TSH ile uğraşıyorum her ay kontrol..Yarın kendi doktorumda randevum var ama ondan önce dahiliyeye gidiym o zmn
Aldım yarın dahiliyeye randevuMutlaka gitmelisin ..doktorun büyük ihtimal dahiliye yönlendirir..size yazmamın sebebi yıllardır TSH ile uğraşıyorum her ay kontrol..
çok teşekkür ederim canım eksik olma, 5 gün embriyosu. Bugün 8.gün sabah kan verdim 120 sonuçHayırlı olsunSevinç gözyaşları kaçıncı gün verdiniz kanı?bir de kaçıncı gün embriyosu?
şansın bol olsun, sıkı sıkı tutunsunlar canım iyi istirahatlerKızlarrrrrr bende bebişleri aldımmm inşallah pozitiflenirizzz:)
5. Gün çift taze transferr 27 şubat
Ben de 17 Şubat 3. Gün transferi oldum bugün idrar negatif yarın kan verecem.1. Kaliteydi. Hekimim 12. Gün sonucumu bekliyor benden hala geç tutunma olabilir ilaçları bırakma diyor
Merhaba clexane iğneye rapor çıkardınız mı bin küsür fiyatı olduğunu gördüm bende transfer dönemi kullanacakmışımEstrofemi bıraktırdı doktor ve Progestan fitil ve clexane ecopirin verdi tabi diğer iğneme de devam
Rapor çıkmıyor Muş diye bliyorum benMerhaba clexane iğneye rapor çıkardınız mı bin küsür fiyatı olduğunu gördüm bende transfer dönemi kullanacakmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?