2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Çok acil dahiliye doktora gidin.. TSH çok tehlikeli . Bugün imkanınız varsa hemen gidin

Şans olarak düşünme.bebegin yaşam alanı olarak küçük oluyor yarım yarim iki tane olduğu için.tabi yarim rahimde boyut önemli .erken doğum risk çok yüksek ..bana 24 haftadan sonra küvez ihtimalini söylediler .böyle birşey dediler mi size acaba.. ama nasipte ne varsa onu yaşayacağız..hakkımızda hayırlısı..sonuçunuz inşallah pozitif gelirumudunuzu asla kaybetmeyin

Tüp bebek ilaçları tsh ı etkiliyor.Hemen Endokrinolojiye git mutlaka.Ben tiroid kanseri geçirdiğim için sürekli takip altındayım.Benim de hemen yükseliyor

Eğer tutarsa serklaj yapacağız dedi dr diğer rahim alındığı için arada küçük bir boşluk oluşmuş rahim ağzında mm hesapliyorlar ben de fetal dna yaptırdıktan hemen sonra sanırım max 12 haftada serklaj olurum fiyatlarını da hiç bilmiyorum serklajin sırayla artık önce tutsun kalp atışı dna derken ona da sıra gelir.boyut olarak iyi dedi 2 defa histeroskopi ile genişletme yapıldı önümüzdeki maçlara bakacağız

şimdi yazdım canım gruba. BETA 120 geldi elim ayağım titriyor hala, bildirim geliyor hastaneden , tel elimde bekliyordum zaten. ahhhh şükürler olsun Allaha, hiç bilmiyordum bu hissi, 5. denemem bu
Tebrik ediyorumm çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin insallahhh gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…