2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Kızlar TSH yüksek çıkan oldu mu? Bnm 24 ocakta tedaviye basladığımda 1.2di , dün kan verdm 6.12 çıkmış bir anda nasıl bu kadar yükselir anlamadım. Beta hcg de 20 şubatta 381di 26 şubatta dün 3688 gelmiş oda çok yükselmiş ben 1000lerde olur die düşünmüştüm neden öyle oldu ki sizinde yükseldimi bir anda böyle?
Çok acil dahiliye doktora gidin.. TSH çok tehlikeli . Bugün imkanınız varsa hemen gidin

Hiç sorma ilk öğrendiğimde herkes ne kadar şanslısın diyordu çift rahim şansın daha çok diye kaldı şimdi yarım rahim 🥺ne diyelim bizim de şansımıza böyle oldu.cocugum olmazsa evet çok üzülürüm bakacak büyütecek sabır anlayış içim sevgi dolu olmazsa da hayatı zindan etmem kendime her şeyin hayırlısı 💕
Şans olarak düşünme.bebegin yaşam alanı olarak küçük oluyor yarım yarim iki tane olduğu için.tabi yarim rahimde boyut önemli .erken doğum risk çok yüksek ..bana 24 haftadan sonra küvez ihtimalini söylediler .böyle birşey dediler mi size acaba.. ama nasipte ne varsa onu yaşayacağız..hakkımızda hayırlısı..sonuçunuz inşallah pozitif gelir🌸umudunuzu asla kaybetmeyin

Kızlar TSH yüksek çıkan oldu mu? Bnm 24 ocakta tedaviye basladığımda 1.2di , dün kan verdm 6.12 çıkmış bir anda nasıl bu kadar yükselir anlamadım. Beta hcg de 20 şubatta 381di 26 şubatta dün 3688 gelmiş oda çok yükselmiş ben 1000lerde olur die düşünmüştüm neden öyle oldu ki sizinde yükseldimi bir anda böyle?
Tüp bebek ilaçları tsh ı etkiliyor.Hemen Endokrinolojiye git mutlaka.Ben tiroid kanseri geçirdiğim için sürekli takip altındayım.Benim de hemen yükseliyor

Şans olarak düşünme.bebegin yaşam alanı olarak küçük oluyor yarım yarim iki tane olduğu için.tabi yarim rahimde boyut önemli .erken doğum risk çok yüksek ..bana 24 haftadan sonra küvez ihtimalini söylediler .böyle birşey dediler mi size acaba.. ama nasipte ne varsa onu yaşayacağız..hakkımızda hayırlısı..sonuçunuz inşallah pozitif gelir🌸umudunuzu asla kaybetmeyin
Eğer tutarsa serklaj yapacağız dedi dr diğer rahim alındığı için arada küçük bir boşluk oluşmuş rahim ağzında mm hesapliyorlar ben de fetal dna yaptırdıktan hemen sonra sanırım max 12 haftada serklaj olurum fiyatlarını da hiç bilmiyorum serklajin sırayla artık önce tutsun kalp atışı dna derken ona da sıra gelir.boyut olarak iyi dedi 2 defa histeroskopi ile genişletme yapıldı önümüzdeki maçlara bakacağız 🙃

şimdi yazdım canım gruba. BETA 120 geldi elim ayağım titriyor hala, bildirim geliyor hastaneden , tel elimde bekliyordum zaten. ahhhh şükürler olsun Allaha, hiç bilmiyordum bu hissi, 5. denemem bu :(
Tebrik ediyorumm çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin insallahhh gözünüz aydın 🧿🙏🏼🥰

Back