2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

çok erken başlamışsın test yapmaya azminden dolayı kutluyorum arkadaşım inancın yüksek olduğu sürece beklediğin güzel haberi alacaksın

Arkadaşlar merhaba, pozitif olan arkadaşlar kese gördükten sonra kullandığınız ilaçlar da değişiklik oldu mu? Yani ne kadar devam edeceğiz ilaçlara bilen var mı?
Merhaba, benim bu hafta gorundu kese. Ayni ilaclara devam etmem gerektigini tup bebek doktorum soyledi. Sizde mutlaka kese gorundukten sonra tup bebek doktorunuzla gorusun sizi yonlendirrcektir. Herkess farkli ilac tedavisi uygulaniyor. Benim bide kese asagida o yuzdende ilaclara mecbur devam edecekmisim.

sonucu öğrendikten kaç gün sonra kese görmek için çağırdılar acaba

sonucu öğrendikten kaç gün sonra kese görmek için çağırdılar acaba
Hastanedeki lab sikinti ciktigi icin uzadinsonucu ogrenmem. 15.gun ogrendim. 20.gunde de kese gorundu. 2 hafta sonrada kalp atisini gormek icin gidecegim insallah
transferden sonra 20. günde kese yani dimi o zaman iyiymiş acaba ben ne zaman görebilirim diye merak ediyorum da ondan sormuştum canım teşekkürler. benim yarın 10. günüm tekrar kan verip artışı göreceğim. hayırlı olsun tekrardan.

bu arada bana da 2 saate çıkar dediler ama dün akşam 40 dk sonra sonuç mesajı geldi ara ara kontrol et istersen :)
şimdi yazdım canım gruba. BETA 120 geldi elim ayağım titriyor hala, bildirim geliyor hastaneden , tel elimde bekliyordum zaten. ahhhh şükürler olsun Allaha, hiç bilmiyordum bu hissi, 5. denemem bu

şimdi yazdım canım gruba. BETA 120 geldi elim ayağım titriyor hala, bildirim geliyor hastaneden , tel elimde bekliyordum zaten. ahhhh şükürler olsun Allaha, hiç bilmiyordum bu hissi, 5. denemem bu
şimdi artık sakin kalıp kalp atışıı bekleme zamanı en güzel bekleyişler
bugün senin de 8. günün dimi 1 gün var aramızda ben de bugün 9. günümdeyim ben de dayanamayıp 8. gün test yaptım 137 gördüm :)

Evet canım sen benden 1 gün öndesin. Çok şükür bu günümüze, saglıkla devam etsin kucagımıza alalım inşallah.

Benim de 1.normal yolla 8 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum .2. tüp bebek denedik negatif hemen arkasından dış gebelik açık ameliyat tüpün biri alındı.dediginiz gibi sezeryan gibi nasıl zor günledi.bu kayiplardan sonra rahim filmi rahim anomolisi küçücük bir rahim vardi.. histeroskobi laboroskobj ameliyatta çift rahimli olduğum ortaya çıktı ve gelişmeyen alındı..şuan iki tüpümde yok .yarım rahimliyim.ikimizde çift rahimliden yarım rahime

Kızlar TSH yüksek çıkan oldu mu? Bnm 24 ocakta tedaviye basladığımda 1.2di , dün kan verdm 6.12 çıkmış bir anda nasıl bu kadar yükselir anlamadım. Beta hcg de 20 şubatta 381di 26 şubatta dün 3688 gelmiş oda çok yükselmiş ben 1000lerde olur die düşünmüştüm neden öyle oldu ki sizinde yükseldimi bir anda böyle?

Hiç sorma ilk öğrendiğimde herkes ne kadar şanslısın diyordu çift rahim şansın daha çok diye kaldı şimdi yarım rahim ne diyelim bizim de şansımıza böyle oldu.cocugum olmazsa evet çok üzülürüm bakacak büyütecek sabır anlayış içim sevgi dolu olmazsa da hayatı zindan etmem kendime her şeyin hayırlısı

Hayırlı olsun şimdiden TSH için dr unuz ilaç yazabilir hamilelikte yükseliyor genelde beta da normal burada çok gördüm içinizi rahat tutun drunuz yönlendirme yapar ilk muayenede tekrar hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…