2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Son yaptığınız test bozuktur belki kaçıncı günde yapmıştınız pozitifleri? Bazen yalancı negatif de verebiliyor

Bende 11 hafta fetal dna yaptirdim temiz cikti hersey iyiydi ne olduysa birden 5. Ay detayli ultrasonda cikti. Sonlandirmadan amniyosentez aldilar egzim wes bidunya genetik test yaptirlar hepsi temiz. Eşimle kendime kromozom testi yaptik hepsi temiz... ama neden oldu sorusu hep aklimda ne yaptim guzel kizimi nasil kaybettim hic bilmiyorum. Her embriyo farklidir dediler eski donmis embbriyolarimizi ondan transfer ettiricez. Ama inan olmayacaksa bastan olmasin suni sanciyla 3 gunde zor dogurdum. En son hastaneden kaciyordum beni zor tuttular

Çok geçmiş olsun siz iyi olun her şey yoluna girer önce sizin sağlığınız kendinizde suç aramayın sonuçta kim bilerek yapar ki umarım sağlıkla kucağıniza alırsınız benim de 2 tüp bebek kayıp 8 ve 10 haftalık 2 de normal gebelik kayıp çift rahimliydim hepsinde büyük olan rahimin girişi kapandı hamile kalınca neredeyse patliyordu rahim ağzı açtılar bı ameliyat yine olmadı rahim alındı şimdi küçük olan taraftan hep hamile kaldım oraya da 2 defa histeroskopi oldum bakalım şimdi ne olacak en can sıkıcı olan da ameliyatlarimin hepsi açık rahim ameliyatı bildiğin sezeryan işte.bu defa şans bizden yana olsun canı gönülden diliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…