- 17 Ekim 2024
- 501
- 580
- 18
- 34
Bana taburcu olurken 1. Hafta ve 30. Gün kontrollerin olacak demişlerdi sonra 6. Günde kanamam olunca dikişlerde ekstra 3 kere daha gittim ama bugün son kontrolüme gittim 30. Gün içinbeni kontrole falan çağırmadılar gitmem gerekiyor mu yadikişlerdir kanamadır bakıyolar mı? neden demediler bilmiyorum taburcu olurken
Ayyy öyle kaldığımız yerden devam mı yaaa ağrılar filanAy kızlar bugün 30. Gün kontrolüm vardı doktora regl oluyorum sanırım dedim yok olamazsın daha erken dedi şimdi baktım sökülmüşümkarnım ağrısı , baş ağrısı hepsi tam regl gibi benim gibi başka erkenci kuş var mı?
Beni 1 hafta sonra çağırdı, dikişlere baktı ultrasonla rahime baktı. Sonra 40çıkınca gel doğum kontrol yöntemlerini konuşalım dedibeni kontrole falan çağırmadılar gitmem gerekiyor mu yadikişlerdir kanamadır bakıyolar mı? neden demediler bilmiyorum taburcu olurken
Bana taburcu olurken 1. Hafta ve 30. Gün kontrollerin olacak demişlerdi sonra 6. Günde kanamam olunca dikişlerde ekstra 3 kere daha gittim ama bugün son kontrolüme gittim 30. Gün için
Ayyy öyle kaldığımız yerden devam mı yaaa ağrılar filanhiç özlemedim onları Emzirirken düşünemiyorum ateş basmasını filan
Beni 1 hafta sonra çağırdı, dikişlere baktı ultrasonla rahime baktı. Sonra 40çıkınca gel doğum kontrol yöntemlerini konuşalım dedi
Bana 1 hafta sonra gel dedi bebek sarılık olup fototerapi alınca onun derdine düştük hastaneden cıktığımdan beri gitmedim bi ara gitsem iyi olacakben kendim arayım bi sorayım bakayım gelmem gerekiyor mu. doğum kontrolü de konuşmam gerekiyor zaten ilaç tedavisi başlanacak asla hamilelik olmayacak demişti nöroloji doktorum. bakalım napcaz
2. Aydan sesleniyorum daha geçmediBen de bunu düşünüyordum bir kaç gündür ne zaman geçecek diye. Ne zaman geçiyor peki fikriniz var mı?
Bana da bir sıkıntın olmazsa 2 ay sonra gel bakalim dedi ben de önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum.beni kontrole falan çağırmadılar gitmem gerekiyor mu yadikişlerdir kanamadır bakıyolar mı? neden demediler bilmiyorum taburcu olurken
Bende oluşmadıKızlar göbekte hamilelikte olusan dikey kahverengi cızgı zamanla gececek mi , bi fikriniz var mı , herkes de olısuyor mu
Ya benim ilk doğumum da vajinal doğumdu ve doğumun ertesinde basur çıkmıştı. İlk başta anlamadım dikiştendir dedim oturamıyordum sonra doktora gittim bi krem verdi geçti sonra oturmaya başlamıştım. Öyle bişey olabilir mi sizdeki deNormal doğum yapan arkadaşlar, dikişleriniz ne zaman iyileşti allah aşkına? Perişan oldum. 1. derece dikişim var. 6 gün oldu doğum yapalı. Halen oturamıyorum. Doktor her şey yolunda 3 hafta oturma diyor. O zaman niye normal doğum yaptım ki?
Gazını çıkarıp yatırıp emzikleKızlar bebeleriniz nasıl uyuyor?
Memede emerken uyuyor da direkt yatağa mı koyuyorsunuz.Yoksa emdikten sonra gazını çıkarıp sallıyor musunuz,dolaştırıyor musunuz?
Azcık oluyor temizleme pamuğunu ıslatıp sil dedi doktor öyle yapıyorumBebekte göz çapaklanması yaşayan varmı
Yok basur aslında. Ama dikişlerim acıyor, batıyor. Pişik olmuşum gibi yanıyor. İşin ilginci dikiş olmayan yer (klitoris çevresi) de acıyor.Ya benim ilk doğumum da vajinal doğumdu ve doğumun ertesinde basur çıkmıştı. İlk başta anlamadım dikiştendir dedim oturamıyordum sonra doktora gittim bi krem verdi geçti sonra oturmaya başlamıştım. Öyle bişey olabilir mi sizdeki de
YaaaaBenim kız da 2011 nisan doğumlu ama Sanki hiç çocuk büyütmemiş gibiyim 14 yıl öncesi çok farklıymışyalap şap büyümüş büyüğü ama nasıl mutlu abla oldu diye nasıl seviyor kardeşini yine söylüyorum iyi ki yapmışım şükürler olsun onları veren rabbime
Aa tabi tabi hamileşkteki gibi takviyelere bi süre daha devam.Dün 2 ay aşılarımızı olurken Sağlık ocağındaki hemşiremiz takviye kullanıyor musun dedi Ben de hayır dedim hemen başla dedi hem daha dinç olursun hem saç kaş kirpik dökülmelerin az olur muhakkak başla dedi Ben de doktoruma sordum i mom Latte 3 emzirme dönemi için kullanabilirsin dedi. Kullanmayan varsa takviye Başlayın kızlar bizim bu dönemde çok ihtiyacımız var
Canım sütünü sür kurusun biraz sonra lansinoh etrafına da sür. Bir de göğüs ucu kalkanı al çok işe yarıyor. Başka şeylerle teması kesiyorArkadaşlar gögüslerim ikinci gün yara oldu kan revan içinde ucu kopacak artık nerdeyse,silikon uçla emziriyorum ama sanki beceremiyor gibi varmı kullanan nasıl yapacağım ya canım yanıyor.bugun kanadı artık göğsüm varmı iyileştirme iyi bir çözüm bilen
Hiç olmazsa Arada almak lazım. Haftada iki üç en azındanBenim de doktorum hiçbir şey söylemedi kendim Elenatal 3 kullanmaya başladım, güya (!) Ne demir ilacımı içebiliyorum doğru düzgün ne de bu takviyeyiAklıma bile gelmiyor
Of çok zor benım hala tam iyi değil. Sanki matkapla deliyorlar yaşamayan bilmez.Bunların hepsini kullanıyorum canım ama yine yara oldu,benim emziremiyorum bilmiyorum eziyet gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?