Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    51
Normalde bedenin kaç bilmiyorum ama büyük olması göğüslerde çok rahatsız eder ben de o yüzden öyle büyük almayı düşünmüyorum direk doğumdan sonra giymeyi planlıyorum şimdi göbüşten illaki zor olur

Bez konusunda da ilk günlerde 10 u buluyormuş diye duydum ben de direkt molfix 2 numara almayı düşünüyorum 3-6 kg arası diyor sleepy hakkında genelde pişik yaptığını söylüyorlar. 1 numara da çok kısa bir süre kullanılır belki de hiç kullanılmaz erken doğum veya zayıf olursa o zaman 1 paket 1 numara alırım hemen ulaşılabilecek bir şey sonuçta

Doğumda hastanede öyle bir şeyler mi veriyorlar ben tüm bunlardan bi haberim
Evet Kayseri Acıbadem de lohusa şerbetinden,ikramlıklara,foto çekimine,anne baba kutlama yemegine,kuaför hizmetine,bebek kıyafetlerinden battaniye sine kadar çok şey var.ama zaten çok pahalı olsun o kadar bide yeni yıl zammı gelecek Allah bilir kaç bin olacak

Inan ben de bilmiyorum neden böyle söylediklerini benim de ilk bebeğim olduğun için ilk tecrübem benim bu konuda hiçbir bilgim yok zaten
İlk etapta iki tane emzirme atleti alın evde çok rahat olur. Bana dua edersiniz :) iki tane olsun çünkü lohusa iken terleme çok oluyor. Bir sürü ödem atıyorsunuz su gibi. Bi üşüyüp bir terleme çok olur. Habire üst baş değiştirmeli. Kiloların büyük kısmı öyle gidiyor bence. Eğer ihtiyaç varda sonra duruma bakarsınız. İnternet elinizin altında

Canım emzirme sütyeni al bence hem kapsız ve ince olduğu için çat diye yukarı çekip emziriyordum ben. Klips açmak değil de diğer ince normal kaşsızlar nasıldır bilmiyorum ama emzirme sütyenlerini yukarı çekmesi kolay oluyor. Zaten ben başlarda evde bereket tanrıçası gibi üstüm çıplak geziyordum bi de kızımda nişan ayı Antalya sıcaktı oh yani altımda şort üstüm cıbıl. Kafa bi dünya o halde balkona çıkıp hasss diye içeri kaçtığım bile olmuştu
Ben Almanya’da olduğumdan weleda kullanıyorum. DM Rossmann da falan da var. Belki Türkiye’deki rossmannda da vardır.

Canım ben de Ank acıbadem de dogum yapacagım kısmetse , ama doktorum dısardan kendisi ucreti talep edecek, o da fiyat vermiyor ocak sonrası zamlanacak diye. Ben acıbademi arayıp sordum yogun bakım için ucret almayacaklarını ama kullanılan ilacların ucretli olduklarını soylediler . Telefonla sormustum acıkcası net cevap aldıgımı hissetmedim. Canım öğrenirsen paylasır mısın bizimle de

O durulanmayan suyu asla alma bebeğin cildine yaramayan saçma sapan bir şey canım.

Benim doktorum dışardan olacağı için fiyat şimdilik kesin değil. Doktorumla cuma görüşeceğiz fiyat konusunu. Valla paket fiyata dahil olan şeyler vardı. Ücret talep edemezler diye biliyorum ama bence de kesinleştir konuş canım benim

Evet yani okuduğum şikayetler çeşitli istanbulda acıbadem şubelerine ait ama her şubede ücretler değişiyormuş zaten. Şikayet üzerine ücretleri iade alanlar olmuş. 2 hafta sonra randevum bakalım bilgi alınca sizlerle paylaşırım. Sağlıkla gelsinler bebişlerimiz onlardan daha kıymetli bişey yok şuan.

Siz bunları Acıbadem doğum paketi olarak mı alıyorsunuz? Çünkü Bursa da bana bunlardan hiç bahsedilmedi. Anlaşmalı fotoğrafçıları bile yok Ben bankacı olduğumdan kendi kurumum doğum masraflarının belli bir kısmını karşılıyor. Kalanını kendimiz karşılıyoruz. Doğum paketi olarak fiyat almadım hiç nasıl fiyatlar duydunuz siz şuan ? Ben bazı gruplarda 80 bin de 120 bin de duydum yeni yılda zam gelecekmiş bide nası bişey olacak rakam tahmin edemiyorum.

Öyle valla Allah kimseyi o anın çaresizliğine bırakmasın ticarete dönüştürmüş olabilirler o anlık çaresizliği dikkatli olmak lazım enine boyuna konuşalım biz de

Evet bunlar standart doğum paketinde var,şehirden şehire değişiklik gösteriyormu bilmem ama Kayseri’de böyle.vip paketi daha daha uçuk henüz bizde fiyat almadık açıkçası zaten zam gelecek yine.haftaya görüşeceğiz fiyat,oda süsleme falan seçilecek

Aynen öyle. Biz eşimle tek olacağız muhtemelen ve o durumda bilemez ne alacağını diye düşünüyorum. O sebeple arabada fazla fazla kalsın kalanı eve geri gelecek zaten Sağlıkla gelsinler kuzucuklar

Yaaaa, ne diyeceğimi bilemedim. Allah üçünüze de saglik versin. İyi misiniz, neden acil oldu sanki en son sorun yok demiştiniz, bebişler nasil ? Allah sağlıkla kavusturmayi nasip etsin
Valla ben de anlamadım. Sancı gelmeye basladı. Takıp ettim beş dkda bir e düştü. Açılma da baslayınca hoca acilen alalım dedı. İkisi de iyi şükür solunum olarak sadece destek alıyolar haftaları küçük olduğu için ☺

Artık Aralık annesiyim kızlar acil doğuma alındım dün gece bekleyemedi bizim ikizler
hayırlı olsun canım geçmiş olsun. Umarım 3'nüzde çok iyisinizdir ve en kısa sürede evinize gidersiniz allah analı babalı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Reactions: dhn
D dhn aaa ne güzel bir haber tüylerim diken diken oldu. Biz de burda heyecanlandık sağlıkla bir an önce evinize gidersiniz umarım hep birlikte

Reactions: dhn
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…