Normalde bedenin kaç bilmiyorum ama büyük olması göğüslerde çok rahatsız eder ben de o yüzden öyle büyük almayı düşünmüyorum direk doğumdan sonra giymeyi planlıyorum şimdi göbüşten illaki zor olurBen de detaylı bilmiyorum ama arkadaşım kıyafet bile götürmesen olur her şeyi veriyorlar bebeği de giydirip getiriyorlar demişti bez vs hiç ihtiyaç duymayacaksın gibi konuşmuştu.
Oh cidden mi benim cahillik o zaman direk 4 günde biter bi tane daha alayım bari
Ben emzirme olarak deneyimleyemedim tabi de kalıbını sevmedim, belki de benim göğüs yapıma uymadı çünkü xl aldım göbeğimi sıkmasın rahat olsun diye ama göğüs kısmı büyük geldidoğumdan sonra göbek gidince large ya da medium alıp bi daha deneyebilirim. Ben aslında bu kışı da atlet olarak çıkarsın hem sonra da giyerim diye baktığım için sevmedim sanırım
Evet Kayseri Acıbadem de lohusa şerbetinden,ikramlıklara,foto çekimine,anne baba kutlama yemegine,kuaför hizmetine,bebek kıyafetlerinden battaniye sine kadar çok şey var.ama zaten çok pahalı olsun o kadarDoğumda hastanede öyle bir şeyler mi veriyorlar ben tüm bunlardan bi haberim
İlk etapta iki tane emzirme atleti alın evde çok rahat olur. Bana dua edersiniz :) iki tane olsun çünkü lohusa iken terleme çok oluyor. Bir sürü ödem atıyorsunuz su gibi. Bi üşüyüp bir terleme çok olur. Habire üst baş değiştirmeli. Kiloların büyük kısmı öyle gidiyor bence. Eğer ihtiyaç varda sonra duruma bakarsınız. İnternet elinizin altındaInan ben de bilmiyorum neden böyle söylediklerini benim de ilk bebeğim olduğun için ilk tecrübem benim bu konuda hiçbir bilgim yok zaten
Canım emzirme sütyeni al bence hem kapsız ve ince olduğu için çat diye yukarı çekip emziriyordum ben. Klips açmak değil deHanımlar ne soracağım size emzirme sütyeni aldınız mı çevremde birkaç kişi çok önermedi rahat olmadığını vesaire söylediler onun yerine normal toparla yüzsüzden al dediler ben de pek kararsız kaldım
Ben Almanya’da olduğumdan weleda kullanıyorum. DM Rossmann da falan da var. Belki Türkiye’deki rossmannda da vardır.Son alışverişler olduğu için biraz soru biriktirmişimbebek şampuanı olarak ne düşünüyorsunuz benim başlarda aklımda olan mustelanın setinden almaktı ama bübchen markasından da memnun olan çok bir de içeriği temiz olan ama benim karşıma çıkmayan çok şampuan çeşidi var ne yapsam bilemedim alışverişte en zorlandığım konu bu oldu sanırım
Canım ben de Ank acıbadem de dogum yapacagım kısmetse , ama doktorum dısardan kendisi ucreti talep edecek, o da fiyat vermiyor ocak sonrası zamlanacak diye. Ben acıbademi arayıp sordum yogun bakım için ucret almayacaklarını ama kullanılan ilacların ucretli olduklarını soylediler . Telefonla sormustum acıkcası net cevap aldıgımı hissetmedim. Canım öğrenirsen paylasır mısın bizimle deBende Bursa acıbademde olacak kısmetse
İnternette bazı şeyler okudum kafama takıldı. Yenidoğan kuvöz yoğun bakım vs. ihtiyacı doğarsa ek ücret talep etmişler şikayet sitesine yazmış insanlar. Sgk yenidoğan 28 günde aslında devlet karşılıyor diye biliyorum. Bir daha ki gidişimde hastane ile konuşacağım bunları.
Doğum ücreti hakkında bilgi aldınız mı fiyat?
O durulanmayan suyu asla alma bebeğin cildine yaramayan saçma sapan bir şey canım.Ben incia marka aldım,şampuan,vücut yagını.siveno da güzel onuda oğluma kullanmıştım.mustelayı gereksiz pahalı ve şişirilmiş buluyorum belki ondan sadece durulanmayan suyunu alınırım benişi silmel için falan
Benim doktorum dışardan olacağı için fiyat şimdilik kesin değil. Doktorumla cuma görüşeceğiz fiyat konusunu. Valla paket fiyata dahil olan şeyler vardı. Ücret talep edemezler diye biliyorum ama bence de kesinleştir konuş canım benimBende Bursa acıbademde olacak kısmetse
İnternette bazı şeyler okudum kafama takıldı. Yenidoğan kuvöz yoğun bakım vs. ihtiyacı doğarsa ek ücret talep etmişler şikayet sitesine yazmış insanlar. Sgk yenidoğan 28 günde aslında devlet karşılıyor diye biliyorum. Bir daha ki gidişimde hastane ile konuşacağım bunları.
Doğum ücreti hakkında bilgi aldınız mı fiyat?
Evet yani okuduğum şikayetler çeşitli istanbulda acıbadem şubelerine ait ama her şubede ücretler değişiyormuş zaten. Şikayet üzerine ücretleri iade alanlar olmuş. 2 hafta sonra randevum bakalım bilgi alınca sizlerle paylaşırım. Sağlıkla gelsinler bebişlerimizBenim doktorum dışardan olacağı için fiyat şimdilik kesin değil. Doktorumla cuma görüşeceğiz fiyat konusunu. Valla paket fiyata dahil olan şeyler vardı. Ücret talep edemezler diye biliyorum ama bence de kesinleştir konuş canım benim
Siz bunları Acıbadem doğum paketi olarak mı alıyorsunuz? Çünkü Bursa da bana bunlardan hiç bahsedilmedi. Anlaşmalı fotoğrafçıları bile yokEvet Kayseri Acıbadem de lohusa şerbetinden,ikramlıklara,foto çekimine,anne baba kutlama yemegine,kuaför hizmetine,bebek kıyafetlerinden battaniye sine kadar çok şey var.ama zaten çok pahalı olsun o kadarbide yeni yıl zammı gelecek Allah bilir kaç bin olacak
Öyle valla Allah kimseyi o anın çaresizliğine bırakmasın ticarete dönüştürmüş olabilirler o anlık çaresizliği dikkatli olmak lazımEvet yani okuduğum şikayetler çeşitli istanbulda acıbadem şubelerine ait ama her şubede ücretler değişiyormuş zaten. Şikayet üzerine ücretleri iade alanlar olmuş. 2 hafta sonra randevum bakalım bilgi alınca sizlerle paylaşırım. Sağlıkla gelsinler bebişlerimizonlardan daha kıymetli bişey yok şuan.
Evet bunlar standart doğum paketinde var,şehirden şehire değişiklik gösteriyormu bilmem ama Kayseri’de böyle.vip paketi daha daha uçukSiz bunları Acıbadem doğum paketi olarak mı alıyorsunuz? Çünkü Bursa da bana bunlardan hiç bahsedilmedi. Anlaşmalı fotoğrafçıları bile yokBen bankacı olduğumdan kendi kurumum doğum masraflarının belli bir kısmını karşılıyor. Kalanını kendimiz karşılıyoruz. Doğum paketi olarak fiyat almadım hiç nasıl fiyatlar duydunuz siz şuan ? Ben bazı gruplarda 80 bin de 120 bin de duydum yeni yılda zam gelecekmiş bide nası bişey olacak rakam tahmin edemiyorum.
Aynen öyle. Biz eşimle tek olacağız muhtemelen ve o durumda bilemez ne alacağını diye düşünüyorum. O sebeple arabada fazla fazla kalsın kalanı eve geri gelecek zatenArkadaşım yeni doğum yaptı, sezaryan olunca 2 gün hastanede kalınıyor çok fazla kıyafet kirlendiğini söyledi . Tabi herkesin bebeği farklıdır ama fazla fazla kıyafet koymakta fayda var . Ben hastane çantası dışında yedek kıyafetleri el valizine koyacağım arabada dursun , giydirmezsek kalır zaten eve gidip gelmek daha zor olur
Yaaaa, ne diyeceğimi bilemedim. Allah üçünüze de saglik versin. İyi misiniz, neden acil oldu sanki en son sorun yok demiştiniz, bebişler nasil ? Allah sağlıkla kavusturmayi nasip etsinArtık Aralık annesiyim kızlaracil doğuma alındım dün gece bekleyemedi bizim ikizler
Valla ben de anlamadım. Sancı gelmeye basladı. Takıp ettim beş dkda bir e düştü. Açılma da baslayınca hoca acilen alalım dedı. İkisi de iyi şükür solunum olarak sadece destek alıyolar haftaları küçük olduğu için ☺Yaaaa, ne diyeceğimi bilemedim. Allah üçünüze de saglik versin. İyi misiniz, neden acil oldu sanki en son sorun yok demiştiniz, bebişler nasil ? Allah sağlıkla kavusturmayi nasip etsin
Gecmis olsun inşallah iyisinizdir en kısa süre içinde toparlanıp evinize gidersiniz inşallahArtık Aralık annesiyim kızlaracil doğuma alındım dün gece bekleyemedi bizim ikizler
hayırlı olsun canım geçmiş olsun. Umarım 3'nüzde çok iyisinizdir ve en kısa sürede evinize gidersinizArtık Aralık annesiyim kızlaracil doğuma alındım dün gece bekleyemedi bizim ikizler
aaa çok şaşırdım hayırlı olsun canım allah sağlıkla eve çıkmanızı nasip etsin tebrik ederimArtık Aralık annesiyim kızlaracil doğuma alındım dün gece bekleyemedi bizim ikizler