Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    51
Sen de mi acıbademde doğuracaksın canım

Normal sütyenle emzirmek çok zor. İlk zamanlar emzirme atleti çok iyi oluyor ama sütyen de şart. Çünkü göğüs pedi koyulacak akacak sarkacak büyüyecek vs. Sütyen toparlıyor. Normal sütyenle emzirmeye kalksam sütyeni yamultursun memeni sıkıştırırsın. Benım ilk tercihim emzirme atleti evde giyerim hep çünkü göğsüm büyük ve dışarımcıkınca da sütyen. Ha eğer küçükse göğüs daha rahat olur hiçbir şeye de gerek kalmaz belki. Büyük olunca dert

Inan ben de bilmiyorum neden böyle söylediklerini benim de ilk bebeğim olduğun için ilk tecrübem benim bu konuda hiçbir bilgim yok zaten

Ben incia marka aldım,şampuan,vücut yagını.siveno da güzel onuda oğluma kullanmıştım.mustelayı gereksiz pahalı ve şişirilmiş buluyorum belki ondan sadece durulanmayan suyunu alınırım benişi silmel için falan

Senle aynı hafta aynı gundeyıx. Ben daha hıc bısey yapmadım.
Ya Öyle mi Bakalım Hangimiz daha önce doğum yapacak ben biraz panik tez canlı bir insanım sanırım Yoksa Aslında geç değil Yani erken ama birdenbire kötü olur muyum daha da ağırlaşır mıyım diye hafifletmeye çalışıyorum çoğu şeyi Biz de bunun yanında dondurucu hazırlığı da yapıyorum zorlanmamak adına

Canım alma bence doğum yap bak duruma göre belki bebek iri olacak belki zayıf olacak. Bi tane aldıysan yeter. Doğduktan sonra duruma baka ihtiyaca göre alırsın indirim vs bitmiyor zaten :)
Evet o sebeple zaten bir adet 40'lı aldık sadece ama günde 3-4 tane kullansak bile 10 günde biteceği için bir dedim bir 40'lı daha mı alsam indirimden değil de ben kesin az kaldığını unuttup böyle dımdızlak kalırım
Sen de mi acıbademde doğuracaksın canım
Evet canım kısmet ise fulya acıbadem
Evet emzirme atleti de alıcam aslında lcw'den evde toplantılara girerken giyerim diye almıştım çünkü kamera açınca bazen rahatsız oluyorum ama onunkini beğenmedim denedim bir kötü oldu geri verdim

Benimkiler ufaktı ama 1.5 beden büyüdü hamilelikte ondan sütyen almak zorunda kaldım baya onları da emzirme aldım işte

Canım ben de kısmet olursa acıbadem de dogum yapacagım, verecekleri bakım cantasında neler var biliyor musun , eksik olanlar neler acaba ona göre alsak

En ıyısını yapıyorsun. Benim ikinci bebegım. Sezeryan olacagım. Benimde hazırlık yapmam lazımda . Sonuçta çocuğun ne zaman gelecegı bellı olmaz

Merhaba, ben de bu sayfaya yaptırdım hatta kargoda merakla bekliyorum :) Gümüş kapak 999 ayar e bebekten aldım, Ateş ölçer koltuklaltı aldım bir tane de kulaktan ölçer Braun 3030 alacağım. (Reklam değil) En güvenilir kulaktan ölçüm geliyor bana , evde pandemiden kalma temassız da var kraft anne bebek çantasını ben de aldım gayet büyük seyahat için vs sonra da kullanılır . Hastane çıkışı için isimli yaptırdığımı kullanırım diye düşünmüştüm ama hemen giyerse belki foto çekinemeden kirlenebilir diye 10lu hastane çıkışı almaya karar verdim

Benim de acıbadem ataşehir olacak gibi :)

Teşekkür ederim

Arkadaşım yeni doğum yaptı, sezaryan olunca 2 gün hastanede kalınıyor çok fazla kıyafet kirlendiğini söyledi . Tabi herkesin bebeği farklıdır ama fazla fazla kıyafet koymakta fayda var . Ben hastane çantası dışında yedek kıyafetleri el valizine koyacağım arabada dursun , giydirmezsek kalır zaten eve gidip gelmek daha zor olur

Cok mantıklı , ben de oyle yapayım

Ben şampuan olarak ecowell aldım e bebekten

Günde 3-4 mü yaklaşık 10 tane çişli bez istiyorlar tam doymuş olması için

Bir de canım LCW nin emzirme atletini neden beğenmedin? Arkadaşlarım hep onu kullandıklarını söylemişlerdi, onu almayı düşünüyordum ben

Çok nefes darlığı yaşamaya başladım. Nefes almakta çok zorlanıyorum ya sürekli tıkanıyorum. Sanki akciğerlerim yeterince genişleyemiyor gibi hissettiriyor. Var mı bu durumdan muzdarip olanlar?

Canım ben de kısmet olursa acıbadem de dogum yapacagım, verecekleri bakım cantasında neler var biliyor musun , eksik olanlar neler acaba ona göre alsak
Ben de detaylı bilmiyorum ama arkadaşım kıyafet bile götürmesen olur her şeyi veriyorlar bebeği de giydirip getiriyorlar demişti bez vs hiç ihtiyaç duymayacaksın gibi konuşmuştu.
Oh cidden mi benim cahillik o zaman direk 4 günde biter bi tane daha alayım bari

Ben emzirme olarak deneyimleyemedim tabi de kalıbını sevmedim, belki de benim göğüs yapıma uymadı çünkü xl aldım göbeğimi sıkmasın rahat olsun diye ama göğüs kısmı büyük geldi doğumdan sonra göbek gidince large ya da medium alıp bi daha deneyebilirim. Ben aslında bu kışı da atlet olarak çıkarsın hem sonra da giyerim diye baktığım için sevmedim sanırım

Benim de acıbadem ataşehir olacak gibi :)
Bende Bursa acıbademde olacak kısmetse
İnternette bazı şeyler okudum kafama takıldı. Yenidoğan kuvöz yoğun bakım vs. ihtiyacı doğarsa ek ücret talep etmişler şikayet sitesine yazmış insanlar. Sgk yenidoğan 28 günde aslında devlet karşılıyor diye biliyorum. Bir daha ki gidişimde hastane ile konuşacağım bunları.

Doğum ücreti hakkında bilgi aldınız mı fiyat?

Acıbadem mustela mu veriyor hiç haberim yoktu bende orada yapacağım bilgim yoktu bundan,kıyafet,battaniye,anneye kuaför makyaj,foto çekimi,anne baba kutlama yemeği,ikramlıklar falan biliyordumda onu bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…