- 24 Ağustos 2022
- 4.260
- 14.842
Sen de mi acıbademde doğuracaksın canımValla canım ben bir tane oysho bir tane de ikili sey şeklinde h&m aldım çok memnunum yani şunu anlamadım normal sütyenle nasıl emzircez o daha zor değil mi?
Canım ben acıbadem mustela verecek diye geçen indirimce incia çok övmüştü bir arkadaşım fiyatı da uygun diye bir de onu aldım tarihi de vardı 2027 kadar o sebeple mustela bitince bir de bunu denerim dediö
Normal sütyenle emzirmek çok zor. İlk zamanlar emzirme atleti çok iyi oluyor ama sütyen de şart. Çünkü göğüs pedi koyulacak akacak sarkacak büyüyecek vs. Sütyen toparlıyor. Normal sütyenle emzirmeye kalksam sütyeni yamultursun memeni sıkıştırırsın. Benım ilk tercihim emzirme atleti evde giyerim hep çünkü göğsüm büyük ve dışarımcıkınca da sütyen. Ha eğer küçükse göğüs daha rahat olur hiçbir şeye de gerek kalmaz belki. Büyük olunca dertValla canım ben bir tane oysho bir tane de ikili sey şeklinde h&m aldım çok memnunum yani şunu anlamadım normal sütyenle nasıl emzircez o daha zor değil mi?
Canım ben acıbadem mustela verecek diye geçen indirimce incia çok övmüştü bir arkadaşım fiyatı da uygun diye bir de onu aldım tarihi de vardı 2027 kadar o sebeple mustela bitince bir de bunu denerim dediö
Inan ben de bilmiyorum neden böyle söylediklerini benim de ilk bebeğim olduğun için ilk tecrübem benim bu konuda hiçbir bilgim yok zatenValla canım ben bir tane oysho bir tane de ikili sey şeklinde h&m aldım çok memnunum yani şunu anlamadım normal sütyenle nasıl emzircez o daha zor değil mi?
Ben incia marka aldım,şampuan,vücut yagını.siveno da güzel onuda oğluma kullanmıştım.mustelayı gereksiz pahalı ve şişirilmiş buluyorum belki ondan sadece durulanmayan suyunu alınırım benişi silmel için falanSon alışverişler olduğu için biraz soru biriktirmişimbebek şampuanı olarak ne düşünüyorsunuz benim başlarda aklımda olan mustelanın setinden almaktı ama bübchen markasından da memnun olan çok bir de içeriği temiz olan ama benim karşıma çıkmayan çok şampuan çeşidi var ne yapsam bilemedim alışverişte en zorlandığım konu bu oldu sanırım
Ya Öyle mi Bakalım Hangimiz daha önce doğum yapacak ben biraz panik tez canlı bir insanım sanırım Yoksa Aslında geç değil Yani erken ama birdenbire kötü olur muyum daha da ağırlaşır mıyım diye hafifletmeye çalışıyorum çoğu şeyi Biz de bunun yanında dondurucu hazırlığı da yapıyorum zorlanmamak adınaSenle aynı hafta aynı gundeyıx. Ben daha hıc bısey yapmadım.
Evet o sebeple zaten bir adet 40'lı aldık sadeceCanım alma bence doğum yap bak duruma göre belki bebek iri olacak belki zayıf olacak. Bi tane aldıysan yeter. Doğduktan sonra duruma baka ihtiyaca göre alırsın indirim vs bitmiyor zaten :)
Evet canım kısmet ise fulya acıbademSen de mi acıbademde doğuracaksın canım
Evet emzirme atleti de alıcam aslında lcw'den evde toplantılara girerken giyerim diye almıştım çünkü kamera açınca bazen rahatsız oluyorum ama onunkini beğenmedim denedim bir kötü oldu geri verdimNormal sütyenle emzirmek çok zor. İlk zamanlar emzirme atleti çok iyi oluyor ama sütyen de şart. Çünkü göğüs pedi koyulacak akacak sarkacak büyüyecek vs. Sütyen toparlıyor. Normal sütyenle emzirmeye kalksam sütyeni yamultursun memeni sıkıştırırsın. Benım ilk tercihim emzirme atleti evde giyerim hep çünkü göğsüm büyük ve dışarımcıkınca da sütyen. Ha eğer küçükse göğüs daha rahat olur hiçbir şeye de gerek kalmaz belki. Büyük olunca dert
Canım ben de kısmet olursa acıbadem de dogum yapacagım, verecekleri bakım cantasında neler var biliyor musun , eksik olanlar neler acaba ona göre alsakValla canım ben bir tane oysho bir tane de ikili sey şeklinde h&m aldım çok memnunum yani şunu anlamadım normal sütyenle nasıl emzircez o daha zor değil mi?
En ıyısını yapıyorsun. Benim ikinci bebegım. Sezeryan olacagım. Benimde hazırlık yapmam lazımda . Sonuçta çocuğun ne zaman gelecegı bellı olmazYa Öyle mi Bakalım Hangimiz daha önce doğum yapacak ben biraz panik tez canlı bir insanım sanırım Yoksa Aslında geç değil Yani erken ama birdenbire kötü olur muyum daha da ağırlaşır mıyım diye hafifletmeye çalışıyorum çoğu şeyi Biz de bunun yanında dondurucu hazırlığı da yapıyorum zorlanmamak adına
Merhaba, ben de bu sayfaya yaptırdım hatta kargoda merakla bekliyorum :) Gümüş kapak 999 ayar e bebekten aldım, Ateş ölçer koltuklaltı aldım bir tane de kulaktan ölçer Braun 3030 alacağım. (Reklam değilÇok güzel bi liste
bende bi kontrol yaptım da
anne bebek çantasını kraft diamond aldım ben çok beğendim. Lohusa pijaması suwen aldım. İndirim var hatta şuan suwen de.
Kamera gümüş kapak Nem makinesi ateş ölçer almadım ben hangi marka aldınız?
Hastane çıkışınıda set olarak almadım. Ama sanırım 10-12 li olanlardan bi set almak lazım hemşireye vermek için. Bunu beğendim.
kitikate Organik Küçük Ördek 12
kitikate Organik Küçük Ördek 12'li Hastane Çıkış Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bi tanede isimli yaptırmak istiyorum. İnsta da Atolyerakun diye bi sayfa var ordan yaptırıcam.
Puset örtüsü fln da yapıyolar takım.
2 set yeter sanırım. Sizce? Siz hangi markadan aldınız?
Benim de acıbadem ataşehir olacak gibi :)Evet o sebeple zaten bir adet 40'lı aldık sadeceama günde 3-4 tane kullansak bile 10 günde biteceği için bir dedim bir 40'lı daha mı alsam indirimden değil de ben kesin az kaldığını unuttup böyle dımdızlak kalırım
Evet canım kısmet ise fulya acıbadem
Evet emzirme atleti de alıcam aslında lcw'den evde toplantılara girerken giyerim diye almıştım çünkü kamera açınca bazen rahatsız oluyorum ama onunkini beğenmedim denedim bir kötü oldu geri verdim
Benimkiler ufaktı ama 1.5 beden büyüdü hamilelikteondan sütyen almak zorunda kaldım baya onları da emzirme aldım işte
Teşekkür ederimYok yok ne grip ilacı. Sadece parol. Hastaneye acile de gidince serum parol veriyolar o kadar. Başka bişey yapamıyorlar. Sen bol bol dinlenicen ve bol bol su içeceksin. c vitaminine yüklen çünkü c vitamini depolanmazmış. Sık duşunu al. Yastık kılıfını günlük değiştir. Bide göndereceğim fotodaki bitki çaylarından iç 2 3 güne toparlarsın inşallah
Arkadaşım yeni doğum yaptı, sezaryan olunca 2 gün hastanede kalınıyor çok fazla kıyafet kirlendiğini söyledi . Tabi herkesin bebeği farklıdır ama fazla fazla kıyafet koymakta fayda var . Ben hastane çantası dışında yedek kıyafetleri el valizine koyacağım arabada dursun , giydirmezsek kalır zaten eve gidip gelmek daha zor olurKitikate nin tavşanlı hastane çıkışı var ben onu aldim. Mağazadan görüp beğendim, ilk aldığımız şeydi kızımıza eşimle, kalitesi falan çok iyi. Ben yine kitikateden bir tane 4 lu takım bir de ebebekten 2 adet hastane çıkışı aldım. Bir de isimli yaptırmayı düşünüyorum. Çok fazla gibi geldi şimdi yazınca ama herkes çok kusuyorlar falan diyince fazla olsun o zaman diye düşündük.
Aynı zamanda yeni doğum yapan bir arkadaşım mutlaka gecelik de olsun yanında hastane için. Pijama ile zorlanırsın ilk etapta dedi. Birkaç gün önce hastaneye doğum bölümünü gördüm ilk defa hakikaten de doğum bekleyen bütün kadınlar gecelik giymişti sabahlıklı. Ben o yüzden bir adet de sabahlikli gecelik almayı düşünüyorum. Size de fikir olsun
Cok mantıklı , ben de oyle yapayımArkadaşım yeni doğum yaptı, sezaryan olunca 2 gün hastanede kalınıyor çok fazla kıyafet kirlendiğini söyledi . Tabi herkesin bebeği farklıdır ama fazla fazla kıyafet koymakta fayda var . Ben hastane çantası dışında yedek kıyafetleri el valizine koyacağım arabada dursun , giydirmezsek kalır zaten eve gidip gelmek daha zor olur
Ben şampuan olarak ecowell aldım e bebektenSon alışverişler olduğu için biraz soru biriktirmişimbebek şampuanı olarak ne düşünüyorsunuz benim başlarda aklımda olan mustelanın setinden almaktı ama bübchen markasından da memnun olan çok bir de içeriği temiz olan ama benim karşıma çıkmayan çok şampuan çeşidi var ne yapsam bilemedim alışverişte en zorlandığım konu bu oldu sanırım
Günde 3-4 müEvet o sebeple zaten bir adet 40'lı aldık sadeceama günde 3-4 tane kullansak bile 10 günde biteceği için bir dedim bir 40'lı daha mı alsam indirimden değil de ben kesin az kaldığını unuttup böyle dımdızlak kalırım
Evet canım kısmet ise fulya acıbadem
Evet emzirme atleti de alıcam aslında lcw'den evde toplantılara girerken giyerim diye almıştım çünkü kamera açınca bazen rahatsız oluyorum ama onunkini beğenmedim denedim bir kötü oldu geri verdim
Benimkiler ufaktı ama 1.5 beden büyüdü hamilelikteondan sütyen almak zorunda kaldım baya onları da emzirme aldım işte
Ben de detaylı bilmiyorum ama arkadaşım kıyafet bile götürmesen olur her şeyi veriyorlar bebeği de giydirip getiriyorlar demişti bez vs hiç ihtiyaç duymayacaksın gibi konuşmuştu.Canım ben de kısmet olursa acıbadem de dogum yapacagım, verecekleri bakım cantasında neler var biliyor musun , eksik olanlar neler acaba ona göre alsak
Oh cidden mi benim cahillik o zaman direk 4 günde biter bi tane daha alayım bariGünde 3-4 müyaklaşık 10 tane çişli bez istiyorlar tam doymuş olması için
Bir de canım LCW nin emzirme atletini neden beğenmedin? Arkadaşlarım hep onu kullandıklarını söylemişlerdi, onu almayı düşünüyordum ben
Bende Bursa acıbademde olacak kısmetseBenim de acıbadem ataşehir olacak gibi :)
Acıbadem mustela mu veriyor hiç haberim yoktuValla canım ben bir tane oysho bir tane de ikili sey şeklinde h&m aldım çok memnunum yani şunu anlamadım normal sütyenle nasıl emzircez o daha zor değil mi?