- 17 Ekim 2024
- 135
- 140
- 33
Valla ben tüketilebilen (çikolata-kolonya-sabun) ya da koku veren lavanta kasesi gibi bir şey düşünüyorum. En azından kullanılır kenarda durmaz.Bende hediyelik yaptirmak istiyorum ya da kendim hazirlasam diyorum ama insanların eve gidince hemen kenara atacağı bisey olmasın magnet gibi mesela. Hediyelik yaptircak olanlar neler düşünüyorsunuz ne yapsak güzel olur ya da gerek var mi sadece bir çikolata lokum gibi bisey mi olsa daha iyi olur.
Kesinlikle katılıyorummmAnamın lafıyla “adam olana çok bile”
Çok geçmiş olsun canım. Sadece sağ tarafta olması acaba fıtık ya da siyatik ağrısı olabilir mi diye düşündüm. Benimde sol da olur arada bel fıtığım var çünkü.ladin19 Benim Ctesiden bu yana geçmedi sağ kasık ağrım. Hatta Pazar akşam duvara tutunarak yürüdüm resmen. Yatıyorum kalkamıyorum, kalkıyorum oturamıyorum. Gündüz biraz yürüyeyim akşam daha fena. Benim doktorum magnezyum başlattı, bi de sıcak uygulama yap dedi. Magnezyum başladım ama henüz fayda etmedi
Bilemedim ki doktorum normal dedi ama çok etkiliyor beni. Pazartesiye kadar magnezyuma devam edip geçmezse bi doktora gidicem artık. Öncesinde hiç yaşamadığım bişeyÇok geçmiş olsun canım. Sadece sağ tarafta olması acaba fıtık ya da siyatik ağrısı olabilir mi diye düşündüm. Benimde sol da olur arada bel fıtığım var çünkü.
Ahhh ahhh bu çikolata, kolonya, hediyelik olayları biraz içime dertBende hediyelik yaptirmak istiyorum ya da kendim hazirlasam diyorum ama insanların eve gidince hemen kenara atacağı bisey olmasın magnet gibi mesela. Hediyelik yaptircak olanlar neler düşünüyorsunuz ne yapsak güzel olur ya da gerek var mi sadece bir çikolata lokum gibi bisey mi olsa daha iyi olur.
Ayyy çok şekerlerAhhh ahhh bu çikolata, kolonya, hediyelik olayları biraz içime dertYaşadığımız yerde kimsemiz olmadığı için hiçbirine girişmeyeceğim Ama anı kalsın diye, en yakınlarımıza artık ne zaman görmeye gelirlerse şu atlı karıncalardan yaptırmayı düşünüyorum 10-15 adet
Plesantayı mi? İlk defa duyuyorum. Gömüp ağaç ekmekteki amaç ne peki? Göbek bağını bile alıp biyere gömmeyi beceremedim. 14 yıldır evde çekmecede duruyorYa ben bu sefer plasentayı almak istiyorum bakalım ne diyecekler... kızımda almamıştım hiç aklımda da yoktu ama burda okudum.. alıp toprağa gömüp üzerine ağaç ekmek mantıklı geldi..
Bunlar lavanta kesesi canım,bende bir kenara atılmasın diye magnet falan istemedim.bunu havlu arasına,kıyafet arasına koyarlar mis gibi koyar.Bende hediyelik yaptirmak istiyorum ya da kendim hazirlasam diyorum ama insanların eve gidince hemen kenara atacağı bisey olmasın magnet gibi mesela. Hediyelik yaptircak olanlar neler düşünüyorsunuz ne yapsak güzel olur ya da gerek var mi sadece bir çikolata lokum gibi bisey mi olsa daha iyi olur.
Ben de araştırma içindeyim. Magnet olayı çok geride kaldı artık. Bide resimli falan yapıyolar. Milletin çocuğunun resminin benim dolabımda ne işi var diyorum . Mum , küçük kolonya şişeleri gibi şeyleri düşünüyorum. Çikolata bir kutu yaptırıp gelenlere ikram ederim zaten. Bide kolonya tutarız. Aklımıza farklı şeyler gelirse paylaşalımBende hediyelik yaptirmak istiyorum ya da kendim hazirlasam diyorum ama insanların eve gidince hemen kenara atacağı bisey olmasın magnet gibi mesela. Hediyelik yaptircak olanlar neler düşünüyorsunuz ne yapsak güzel olur ya da gerek var mi sadece bir çikolata lokum gibi bisey mi olsa daha iyi olur.
Atlı karınca ne oluyor biblo mu?Ahhh ahhh bu çikolata, kolonya, hediyelik olayları biraz içime dertYaşadığımız yerde kimsemiz olmadığı için hiçbirine girişmeyeceğim Ama anı kalsın diye, en yakınlarımıza artık ne zaman görmeye gelirlerse şu atlı karıncalardan yaptırmayı düşünüyorum 10-15 adet
Çok iyiymiş aslında. Bende biraz arastirmistim. Evde kendisi yapanlar vardı çikolatayı tül ya da keseye kolonyayi da şişelere koyuyorlardi. Onlarda hoşuma gitmişti ama bu da güzelmişBunlar lavanta kesesi canım,bende bir kenara atılmasın diye magnet falan istemedim.bunu havlu arasına,kıyafet arasına koyarlar mis gibi koyar.
Ya minik kolonya ya lavanta kesesi yaptıracaktım bundan yana kullandım tercihimi
3 hafta daha canım sık dişini atlatacaklarKızlar bugün kontrolüm vardı. Artık haftada 1e düştük kontrolde. Bebekler iyi fakat kolestazdan dolayı sıkı takibe giriyorum.. Hoca aralık 3. Haftasına kadar dayanırsak kuvöze bile girmeden eve gelebıleceklerini söyledi ikizleriminama aralıgı atlatırsak inşallah 1-5 ocak arası doğum dedi
Aminnn inşallah valla bu zamana kadar geldik halimize cok şükür3 hafta daha canım sık dişini atlatacaklar
Zaten bende en yakınlara vericem canım yoksa her gelene verilmez batarızÇok iyiymiş aslında. Bende biraz arastirmistim. Evde kendisi yapanlar vardı çikolatayı tül ya da keseye kolonyayi da şişelere koyuyorlardi. Onlarda hoşuma gitmişti ama bu da güzelmiş