2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ben de bir şeyi merak ediyorum ya ama nasıl sorulur bilemedim. İnşallah anlatabilirim ben en son 7 gün öncesini değerlendirebildim ama o zaman regl yeni bitmişti yani pek bi anlamı yoktu gebelik açısından. Uzun süredir de evde değilim ancak cumartesi günü değerlendirme imkanımız olur yani toplamda 9 günlük bir sürede ilişki olmamış oluyor. Bu kadar sürede spermler bayatlamaz mı diye kafam kurcalanıyor kendi yumurtamın derdini çözdüm de sıra bayat spermlere geldi sanki hahaha gece gece kendimi iyi güldürdüm Evanora ve diğer kızlarr

Güzel soru genelde 5 6 günden sonra spermlerin canlılığını yitirmeye basladigi biliniyor kuzu. Yani illa ki canli sperm olur ama tamami canli olmayabiliyormus.

Evet evet cnm alırsın sen ysrınsabahtan itibaren dedigim gibi yap not et yaz banada
Ay ben dün uyku sersemi yine termometreyi almadan uyumuşum banyoda kaldı. Bir haftadır 37,2 gelirdi dün 36,9 geldi bugün 36,7 geldi muhtemelen bugün ya da yarın yumurtlayacağım gibi kuzum. Zaten sabah sinirlendim saldım ya. Peki yumurtlama hemen olup biten bişey mi ya gün gün test yapsakta arada kaçabilir mi? Ben sitede görüyorum 2 gün pik olan var. Yani yumurtladıysam kaçırabilir miyim? Benim akıntım vs yok hiç belki de yumurtlamıcam bu ay

Tüh o zaman cumartesi gününden fazla ümitlenmeyeyim
Yok canim ümidini kaybetme. Her sekilde hareketli sperm üretiyor vucut. Sen degerlendirmene bak. 3 gun ust yste yapildiginda da mesela sperm sayisi azaliyor ama yapin diyorlar öyle düşün. Sen degerlendir

Canim sen test yapmaya devam ett. Bir anda koyulasiyor. Degerlendirmeye de devam et bu arada bos gecme yani. Bazen yumurtlama olmayabilir evet ama hala yumurtlama ihtimalin var. Benim 20 günde oldu. Acele etme tatlım

Canim sen test yapmaya devam ett. Bir anda koyulasiyor. Degerlendirmeye de devam et bu arada bos gecme yani. Bazen yumurtlama olmayabilir evet ama hala yumurtlama ihtimalin var. Benim 20 günde oldu. Acele etme tatlım
Ay öyle yapalım böyle yapalım sinirim bozuldu ya. Sırf meraktan ve almış olduğum için lh testlerini yapmaya devam edicem ama ateşi falan bırakıyorum. Başka bişey yokmuş gibi hayatımda yok memem mi ağrıdı yok akıntım mı var kafayı yedim 2 ayda. İlişkiden de zevk almamaya başladım böyle olunca. Çok sinirliyim bugün Ben saldım belirti kovalamıcam ateş de ölçmicem sadece 1 gün ilişki 1 gün ara bata kadar böyle gidicem

Zaten 1 gun ara ile iliski oldugunda yumurtlama kacmaz kolay kolay kuzum. Stres yapma kendine bu konuyu. Birak olacagina varacak zaten. Ates ölçme bosver zaten farkli cikacak her defasinda yataktan kalktigin icin. Sen testlere devam et.
Yumurtlama oldugunda bazen 24 saat suruyor catlamasi bazen daha kısa. Bide göğüs agrisi regl yaklasinca da agriyor mesela yumurtlama doneminde herkesin agrimaz ki. Herkesin bünyesi farkli kendine stres yükleme kuzum. Tabiki zevk almaktan göreve dönüşür bu soru isaretleri ile iliski.
Sakin ol champ

Çok yıprandım ya hayatta her şey için çaba göstermem gerekti. Bebek için de öyle olacağını hep hissediyordum çocukluktan beri. Bari o kolaylıkla gelseydi. Neyse isyan etmek yok hayırlısı

Çok yıprandım ya hayatta her şey için çaba göstermem gerekti. Bebek için de öyle olacağını hep hissediyordum çocukluktan beri. Bari o kolaylıkla gelseydi. Neyse isyan etmek yok hayırlısı
Canim daha 2 ay oldu diyorsun ama dur daha yolun basindasin. Daha önünde ne günlerin olacak kendini bu kadar üzme simdiden. Zaten 6 aydan sonra tutma ihtimali daha da artiyormus. Biraz sabret sakin ol elbet gelecek bebegin sana. Olumsuz tüm dusuncelerden de arın. Güzel seyleri davet et hayatina. Hem dur regl olmadin ya niye modunu düşürüyorsun sadece yumurtlaman gecikti. Ki o da normal yani ben aşılama yaptirdim o zaman ilac kullanirken bile bazen gecikirdi benimde baska kadinlarin da. Yani bu gayet normal birsey. Strese sokma kendini yeterince stresliyiz zaten.

Haklısın kuzum çok sağol

İnşallah bugun catlar bebegmm. Benm ısıma bak dil altı 36.2ye düşmüştü dün bugun bole. Ama göğüslerimde cok sızı baslamadı bi ona şaşknm bakalm 1saat snra noşck. Çatlamadı derse ben şok

Eklentiler

• IMG_20250227_083555.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 2
Günaydın kızlaarr bugün iğne hariç 13. gün ve gelen giden yok test de negatiff

Kızlar bu ay onceki aylardan farklı çatlamadan sonra 5.gün gogus agrim yumurtlama zamanı vardı 2 gündür kayboldu. Birde regl olacakmışım gibi kasık ağrım var ama başka hiç bi belirti yok bu ay olmadi galiba kızlar Erkenden elendim gibi geliyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…