2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Haklısın kuzum valla ama otobüslerden fenalık geldi artık araba var aslında ama istanbulda kullanmak istemediğim için götürmüyorum mecbur otobüs git gel zaten arabayla çok pahalı olur.Tabi görüşürüz inşallah ne güzel olur ya bakarsın kucağımızda bebişlerimiz de olur

Ee ne zamana yapacaklarmış peki su aktarmayı

Evet hayırlısı böyleymiş demek ki hem de geç olması bu ay işimize geldi senin sular yok benim yanımda kocam yok benim de inanılmaz bi akıntı başladı akşama doğru. Önceki aylar bu kadar olmazdı acaba inositol mü işe yarıyor diye düşünüyorum ya da grip olduğum için grip ilacı içiyorum acaba onlar kötü etkiler mi yumurtlamayı

Cnm aşılamada doktor spremi enjekte olarak yapmiyormu nasıl ilişki oluyor tam bilmyorum bu konuyu bahsedermsin acaba
De enjekte ediyor YouTube’dan bulabilirsiniz, basit bi işlem. Aşılama öncesi 2 hgün evvel ve aşılama sonrası gün aşırı normal ilişki öneriyor

Aşılamaya gitmeden evvel iki gün önce bir yumurta 19 mm bi kaç tane küçük daha dedi dr m onlar gelişmiş midir bilmiyorum o iki günde

Canim igne kullandin ya o igne gogus agrisi bel agrisi mide bulantisi hepsini yapar. Bunlar gebelik belirtisi ve o ignede gebelik hormonu var o nedenle yasiyorsun bunlari merak etme 10.gunden sonra artik bu belirtiler kaybolur tamamen.
Evet canım dediğin gibi sanırım

Kızlar kızlar 6 saat içinde 3 tane test yaptım ve inanılmaz rahimi İçim ağrıyor çok kötüyüm bu akşam eşim geldi değerlendirdik Bence aniden LH arttı tam piki göremedim ve silikleşşti. Yani çatlamış gibi bakalım Sabah meme ucumda Ağrı olacak mı surelab diye bir marka pek güvenemedim Ama bakın mümkün olduğunca azıcık su hariç içmedim S Sunsun9 Vignette eva0108 babylovee inanılmaz fena rahim içime ağrımaya başladı İnşallah meme ucunu şu an anlayamadım kontrol edeceğim arkadaşlarım var henüz gitmediler bizdelerdi ortadak neredeyse bir pik gibi. Bakalım Sabah doktor ne diyecek doktora gitmeden test yapsam mı bilmiyorum 9'da daha silik çıkarsa çatladı demek değil mi. Şimdi lavaboya geldim yumurta akı geldi bayağı incecik Çok affedersiniz içeride falan spermler böyle gelmiyor biliyorsunuz su gibi geliyor daha sonradan. Minik minik tatlı tatlı batmalarım var kesin çatladı ya hadip inşallah

Eklentiler

• IMG_20250226_185320.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 14
Tamam kuzucum. Teşekkür ederim desteğin için insallah bu ay o aydır.. gercekten bende artik akışına birakmak istiyorum. Zaten olacagi varsa olacak inşallah hakljsjn okumicam da birsey. Amigurumi ye devam

Canim tam pik olmadan catlamis da olabilir testin hassasiyetine bagli olarak veya henuz tam pik olmamis olabilir. Benim dün testim komple silikti mesela. Sabah dr.a gitmeden test yapmana gerek yok zaten catlama olduysa dr usg ile görür. Veya yumurtlamadaysan tam omu da görür. Sen degerlendirdiysen bence kafani rahat birak gerisini düşünme. Yarin kontrolde dr.un ne diyecegine bakarsin bakalim ne diyecek. Ya yumurtlama olmus yada catlama zaten yarin net öğreneceksin. Yumurta akı geldiyse muhtemelen pik olacaktir

Kuzum benim yumurtlayınca tam yumurta akı geliyor uzayan akıntımda pike yakın geliyor 2sbah önce ve bu sabah çok geldi löp diye Şimdi tam böyle bildiğin yumurtanın sıvısı geliyor benim çatladı yani muhtemelen hala geliyor Bir de böyle pıtı ağrılar var tam çatlama ağrısı pek ağrısı gibi değil Çok şükür ya. İnşallah yanlış hissetmiyorumdur rahim içimde ağrıyor benim çatladığı an rahim içimde Ağrı başlar . Testi araştırdım hepsilik çıkıyor yazmışlar Ben eminim ki bu test peki yakalayamadı tampit göstermedi ama 3. testte silik çıktı Yani vücudumdan şu an inan bana eminim İnşallah yanılmam kuzum dediğim gibi doktora direkt Ben ovulasyon yaptım diye sorarım baksın. Bu su kesintisi ile birebir olunca işler sanki ilk defa deniyor gibi heyecan yaptım heehhe. Çok şükür tanker getirdiler de inşallah 2-3 gün gider

Hadi bakalim o zaman catlaman olmuştur insallah. Aynen canim sen dr.a soyle ov.testi yaptim yumurtlama gördüm dün de bugun icin. Dr da bakar ne durumda oldugunu söyler sana. Iyi bari suyun da gelmiss kacta randevun

Hadi bakalim o zaman catlaman olmuştur insallah. Aynen canim sen dr.a soyle ov.testi yaptim yumurtlama gördüm dün de bugun icin. Dr da bakar ne durumda oldugunu söyler sana. Iyi bari suyun da gelmiss kacta randevun
10 kuzum ay suyun da gelmiş deyince kendimi dogurxak gibi hissettm. Bu gun pskolojim berbattı. Cokzor ben ömrümde böyle bsy gormedm. Bazen sırf buyuzden evıme dönmek ıstyrm artık su ayrı dert yolları ayrı. Senın ne durumda kuzum hc okuyamadım kbakmayn yarn hepsnı okucam ona bu gece komsumla içli köfte yaptıkk rmazan ucun ılkkez yaptım ben de denedm valla

Bende yazarken ayni seyi dusundum sanki doğuruyor kiz diye
Olsun canim çözüme kavusmus ya dert etme. Yarin da haber et bakalm ne diyecek dr.un. elinize sağlık canim benim.
Kuzu benim bugun pik oldu şükür. Bakalim catlama takibi yapcam simdi de.

Ben hiç ovulasyon testi yapmadım canım tam anlamıyorum. Ortadaki biraz daha koyu gibi ama sanki daha da belirgin olması gerekmiyor mu pik için ? Bende o yumurta akı geldikten 2-3 gün sonra meme ucu hassasiyeti başlıyor o günü çatlama saymam gerekiyor geçen ay öyle olmuştu. İstersen sabah tekrar yap ama doktora gideceksin zaten o söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…