Haklısın kuzum valla ama otobüslerden fenalık geldi artıkKuzum hiç sızlanma kızarmBen 1350 kilometre uzaktayken her tatil Kasım Ocak Nisan Bayram Seyran uçakla gidiyorum ve mahvoluyorum dönüş uçakları da gece 5'te falan bu yüzden kıymetini bil keşke 2 saatlik mesafede olsam istediğim zaman gidebilsem Allah korusun bir cenaze olsa aniden gitme lüksümüz üz yok. Ya çok güzel ikimizin de eşlerinin görevleri bitince Sakarya'da görüşmeye devam edelim yüz yüze
Ee ne zamana yapacaklarmış peki su aktarmayıEşim almış kuzum su işini de çözeceklermiş tanker gelip depoya su aktaracak öyle olunca şebeke suyu gibi akıyor binada burada su sıkıntısı var mesela yazın hep tanker suyu kullanıldı daha yeni bir tane dağdan su indi şehre düşün ki merkezdeyiz Bu yüzden hidrofor ile dairelere su dağıtılıyor. Moralim biraz yerine geldi ona göre eşim nöbetten gelecek hahaha pik mi değil mi bakacağım
Evet hayırlısı böyleymiş demek ki hem de geç olması bu ay işimize geldi senin sular yok benim yanımda kocam yokBizim üçümüzün günleri aynıydı adet günü resmen üçümüz de geç yumurtlaycz bu ay 1,2 gun. Mevsimsel galiba Altay kalp fırtınası yumurtlamaları da etkiledi,1 benim de inanılmaz kasıkta batmalarım göğsümde içten yanmalı ağrım var bence yarına çatlar tam doktora gittiğimde resmen çatladığını görür inşallah yada çatlamak üzere Deere belki. Bu açıdan bakınca dün yumurtlamadığıma seviniyorum
Çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler15 çıktı canım reglm ilk günüydü inşallah sağlıkla artar yarın tekrar kan vericem
Hiç moral bozma canım dediğim gibi 15 16 hatta 17 de pozitif gören biliyorumBenim iğne hariç 12 ama negatif 10. Günden iyibaren kuzu
Tamam kuzum çok sağolEvet evet cnm alırsın sen ysrınsabahtan itibaren dedigim gibi yap not et yaz banada
Evet çipli ilk aşılama tuttu çok şükürSüper Çok sevindim çipli aşılama mı
De enjekte ediyor YouTube’dan bulabilirsiniz, basit bi işlem. Aşılama öncesi 2 hgün evvel ve aşılama sonrası gün aşırı normal ilişki öneriyorCnm aşılamada doktor spremi enjekte olarak yapmiyormu nasıl ilişki oluyor tam bilmyorum bu konuyu bahsedermsin acaba
Evet canım dediğin gibi sanırımCanim igne kullandin ya o igne gogus agrisi bel agrisi mide bulantisi hepsini yapar. Bunlar gebelik belirtisi ve o ignede gebelik hormonu var o nedenle yasiyorsun bunlari merak etme 10.gunden sonra artik bu belirtiler kaybolur tamamen.
Tamam kuzucum. Teşekkür ederim desteğin içinCatlar bnce nüyük ihtimalle sen şimdi artık hiç bişey düşünmememye cslış yatından itibaren regl günü gelene kdar hiçbir sey yokmuş gibi davranmaya çalış bebek hamilelik vs. Gibi hibşşeyle ilgilenme okumsatamam mı hep bşiylerle meşgül ol cnm
Bilmem mi kuzum bana sor senn.. bende kullandim ya o ignenin etkisi fena oluyor. Ama alisiyorsun ona bile inanir misinEvet canım dediğin gibi sanırım
Canim tam pik olmadan catlamis da olabilir testin hassasiyetine bagli olarak veya henuz tam pik olmamis olabilir. Benim dün testim komple silikti mesela. Sabah dr.a gitmeden test yapmana gerek yok zaten catlama olduysa dr usg ile görür. Veya yumurtlamadaysan tam omu da görür. Sen degerlendirdiysen bence kafani rahat birak gerisini düşünme. Yarin kontrolde dr.un ne diyecegine bakarsin bakalim ne diyecek. Ya yumurtlama olmus yada catlama zaten yarin net öğreneceksin. Yumurta akı geldiyse muhtemelen pik olacaktirKızlar kızlar 6 saat içinde 3 tane test yaptım ve inanılmaz rahimi İçim ağrıyor çok kötüyüm bu akşam eşim geldi değerlendirdik Bence aniden LH arttı tam piki göremedim ve silikleşşti. Yani çatlamış gibi bakalım Sabah meme ucumda Ağrı olacak mı surelab diye bir marka pek güvenemedim Ama bakın mümkün olduğunca azıcık su hariç içmedim S Sunsun9Vignette eva0108 babylovee inanılmaz fena rahim içime ağrımaya başladı İnşallah meme ucunu şu an anlayamadım kontrol edeceğim arkadaşlarım var henüz gitmediler bizdelerdi ortadak neredeyse bir pik gibi. Bakalım Sabah doktor ne diyecek doktora gitmeden test yapsam mı bilmiyorum 9'da daha silik çıkarsa çatladı demek değil mi. Şimdi lavaboya geldim yumurta akı geldi bayağı incecik Çok affedersiniz içeride falan spermler böyle gelmiyor biliyorsunuz su gibi geliyor daha sonradan. Minik minik tatlı tatlı batmalarım var kesin çatladı ya hadip inşallah
Kuzum benim yumurtlayınca tam yumurta akı geliyor uzayan akıntımda pike yakın geliyor 2sbah önce ve bu sabah çok geldi löp diye Şimdi tam böyle bildiğin yumurtanın sıvısı geliyor benim çatladı yani muhtemelen hala geliyor Bir de böyle pıtı ağrılar var tam çatlama ağrısı pek ağrısı gibi değil Çok şükür ya. İnşallah yanlış hissetmiyorumdur rahim içimde ağrıyor benim çatladığı an rahim içimde Ağrı başlarCanim tam pik olmadan catlamis da olabilir testin hassasiyetine bagli olarak veya henuz tam pik olmamis olabilir. Benim dün testim komple silikti mesela. Sabah dr.a gitmeden test yapmana gerek yok zaten catlama olduysa dr usg ile görür. Veya yumurtlamadaysan tam omu da görür. Sen degerlendirdiysen bence kafani rahat birak gerisini düşünme. Yarin kontrolde dr.un ne diyecegine bakarsin bakalim ne diyecek. Ya yumurtlama olmus yada catlama zaten yarin net öğreneceksin. Yumurta akı geldiyse muhtemelen pik olacaktir
Hadi bakalim o zaman catlaman olmuştur insallah. Aynen canim sen dr.a soyle ov.testi yaptim yumurtlama gördüm dün de bugun icin. Dr da bakar ne durumda oldugunu söyler sana. Iyi bari suyun da gelmissKuzum benim yumurtlayınca tam yumurta akı geliyor uzayan akıntımda pike yakın geliyor 2sbah önce ve bu sabah çok geldi löp diye Şimdi tam böyle bildiğin yumurtanın sıvısı geliyor benim çatladı yani muhtemelen hala geliyor Bir de böyle pıtı ağrılar var tam çatlama ağrısı pek ağrısı gibi değil Çok şükür ya. İnşallah yanlış hissetmiyorumdur rahim içimde ağrıyor benim çatladığı an rahim içimde Ağrı başlar. Testi araştırdım hepsilik çıkıyor yazmışlar Ben eminim ki bu test peki yakalayamadı tampit göstermedi ama 3. testte silik çıktı Yani vücudumdan şu an inan bana eminim İnşallah yanılmam kuzum dediğim gibi doktora direkt Ben ovulasyon yaptım diye sorarım baksın. Bu su kesintisi ile birebir olunca işler sanki ilk defa deniyor gibi heyecan yaptım heehhe. Çok şükür tanker getirdiler de inşallah 2-3 gün gider
10 kuzum ay suyun da gelmiş deyince kendimi dogurxak gibi hissettm. Bu gun pskolojim berbattı. Cokzor ben ömrümde böyle bsy gormedm. Bazen sırf buyuzden evıme dönmek ıstyrm artık su ayrı dert yolları ayrı. Senın ne durumda kuzum hc okuyamadım kbakmayn yarn hepsnı okucam onaHadi bakalim o zaman catlaman olmuştur insallah. Aynen canim sen dr.a soyle ov.testi yaptim yumurtlama gördüm dün de bugun icin. Dr da bakar ne durumda oldugunu söyler sana. Iyi bari suyun da gelmisskacta randevun
Bende yazarken ayni seyi dusundum sanki doğuruyor kiz diye10 kuzum ay suyun da gelmiş deyince kendimi dogurxak gibi hissettm. Bu gun pskolojim berbattı. Cokzor ben ömrümde böyle bsy gormedm. Bazen sırf buyuzden evıme dönmek ıstyrm artık su ayrı dert yolları ayrı. Senın ne durumda kuzum hc okuyamadım kbakmayn yarn hepsnı okucam onabu gece komsumla içli köfte yaptıkk rmazan ucun ılkkez yaptım ben de denedm valla
Ben hiç ovulasyon testi yapmadım canım tam anlamıyorum. Ortadaki biraz daha koyu gibi ama sanki daha da belirgin olması gerekmiyor mu pik için ? Bende o yumurta akı geldikten 2-3 gün sonra meme ucu hassasiyeti başlıyor o günü çatlama saymam gerekiyor geçen ay öyle olmuştu. İstersen sabah tekrar yap ama doktora gideceksin zaten o söylerKızlar kızlar 6 saat içinde 3 tane test yaptım ve inanılmaz rahimi İçim ağrıyor çok kötüyüm bu akşam eşim geldi değerlendirdik Bence aniden LH arttı tam piki göremedim ve silikleşşti. Yani çatlamış gibi bakalım Sabah meme ucumda Ağrı olacak mı surelab diye bir marka pek güvenemedim Ama bakın mümkün olduğunca azıcık su hariç içmedim S Sunsun9Vignette eva0108 babylovee inanılmaz fena rahim içime ağrımaya başladı İnşallah meme ucunu şu an anlayamadım kontrol edeceğim arkadaşlarım var henüz gitmediler bizdelerdi ortadak neredeyse bir pik gibi. Bakalım Sabah doktor ne diyecek doktora gitmeden test yapsam mı bilmiyorum 9'da daha silik çıkarsa çatladı demek değil mi. Şimdi lavaboya geldim yumurta akı geldi bayağı incecik Çok affedersiniz içeride falan spermler böyle gelmiyor biliyorsunuz su gibi geliyor daha sonradan. Minik minik tatlı tatlı batmalarım var kesin çatladı ya hadip inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?