2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Peki saatleri kaçtı ilk ölçüm dogru olandır cnm yarın heran catlayabilir yarında ilişki yaşa sonra nezman isterseniz ozman yapın

Canim igne kullandin ya o igne gogus agrisi bel agrisi mide bulantisi hepsini yapar. Bunlar gebelik belirtisi ve o ignede gebelik hormonu var o nedenle yasiyorsun bunlari merak etme 10.gunden sonra artik bu belirtiler kaybolur tamamen.

Peki saatleri kaçtı ilk ölçüm dogru olandır cnm yarın heran catlayabilir yarında ilişki yaşa sonra nezman isterseniz ozman yapın
Kuzum sabah 7.30 36.1 cikti.
Sonra 9.30 gibi uyumusum 12de uyandim 36.4 çıktı yine uyanir uyanmaz ölçüm yaptim.

Her iki durumda da garip oluyor 36.1 dünle ayni, 36.4 dünden yüksek ama yumurtlama oldu.

Dogru diyorsun yarin catlama olabilir gibi geliyor bana da bugun degerlendiririz de yarini bilemedim. Aslinda catlama daha onemli benim dusuncem ilk gebeligimde catlama günü birliktelikle hamile kalmistim.

Yok cnm sen onu 36.1 baz al bugünde yarında tam 7 30da alarm kur ölç derece olrak yükselirse 1 derece bile olsa cstlamaya başlamış demektir herzman olmuyor işte cnm o denk gelirse tutyor denk geliyorsa tutmuyor bilyorsun ona cok takılma bu 2 gün ilişki en öenmli ilişki en yüksek seviyen şuan bugun ve yarın

Aslinda dünü degerlendiŕmeyecektim sonra dedim ki olsun dünkü testim cok silikti çünkü. Bide persembe degerlendiririz diyordum ki bugun pik oldu. Artik bugunu de degerlendiririz yarini da Allah büyüktür. Gecen ay da tutturmustuk yumurtlama catlama falan ama nasip degilmism bu ay insallah nasip olur da
Tamam kuzum yine sabah olcerim bakalim ne cikacak. Zaten uygulamaya girince ov.gununde diye gosteriyor vucut sicakligima bakip

Aynen cnm bugunde olsun zaten yarına cstlsrsa pek önemide kalmaz bıgunden bol bol sprem kalacak içerde beliki gece catlar bellimi olur hemen spremle ksrsılarısr en azndan yarın olmasada olur ateşini dedgim gibi ölç ysron mutlakada artmışşsa bıyık ihtimal gece yada sabah cstlsma olmuş demektir oldusada ilişki yapmasanda olur artık. Hadi ras gelsin kuzum inşallah buluşurlar budefa da minnşun gelir buay

Benim de öyle kuzum şoka giriyorum her gün silik silik çıkınca ay şükürler olsun darısı başıma ben de pik göreyim en yakın zamanda

Peki yarın sabahtan itibaren başlasam sonuç alır mıyım daha pik görmedim

Oy kuzum cok sagoll aminn inşallah bu ay büyük bulusma yaşanır da saglikla gelir bebegim
Tamam kuzucum olcecem yarin sabahta. Bakalim ne cikacak. Yarin catlasa bari. İnşallah bu ay saglikla kolaylıkla olur nasio eder Allahım.

Benim de öyle kuzum şoka giriyorum her gün silik silik çıkınca ay şükürler olsun darısı başıma ben de pik göreyim en yakın zamanda
O yüzden diyorum hic umudunu kaybetme bi anda koyulasiyor zaten. Akıntını takip et. Olacak seninde bir iki güne.
Ates basmalari baslayinca umutlan benim oyle oldu
Cok sagol kuzuuum insallah saglikla tutar bu ay bizim bebisler.. insallah seninde hemen pik olur en kısa zamanda

Amin kuzum ya inşallah

Bir şey yapmıyorım hayat akışı balım takip falan bir şey yapmadım bir belirtim de yok o yüzden yazmadım sen nasılsın eşin nasıl oldu
Eşim iyi bir sıkıntı yok şükür cnm buay nasıl geçti dönemin regl oldunmu peki tekrar

Catlar bnce nüyük ihtimalle sen şimdi artık hiç bişey düşünmememye cslış yatından itibaren regl günü gelene kdar hiçbir sey yokmuş gibi davranmaya çalış bebek hamilelik vs. Gibi hibşşeyle ilgilenme okumsatamam mı hep bşiylerle meşgül ol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…