Peki saatleri kaçtı ilk ölçüm dogru olandır cnm yarın heran catlayabilir yarında ilişki yaşa sonra nezman isterseniz ozman yapınCanımsın çok sagol kuzuuumşükür yaa valla bu ay yumurtlamadan gececek heralde dedim yani pekte önemsemedim ama aklima da takiliyordu yani.. kuzum ölçüm yaptim benim ters ilerliyor sistem galiba sabah bi 36.1 cikti dünle ayni bide 36.4 cikti.
Ama tahminim dogru olan 36.4 çünkü gece surekli yanıyordum ter geliyordu.
Dün iliski olmustu bugunde olsun bende öyle düşünüyorum kuzum
Canim igne kullandin ya o igne gogus agrisi bel agrisi mide bulantisi hepsini yapar. Bunlar gebelik belirtisi ve o ignede gebelik hormonu var o nedenle yasiyorsun bunlari merak etme 10.gunden sonra artik bu belirtiler kaybolur tamamen.Kızlar benim göğüs hassasiyetim başladı normalde yumurtlama zamanları ağrıyordu sanırım vücudumu çok anlamıyorum çünkü 21 inde çatlatma iğnesi olmuştum o yumurta büyüdüğü zamanlar hiç ağrım olmadu acaba yeni mi çatlıyor ay hiç anlamadımmmm
Kuzum sabah 7.30 36.1 cikti.Peki saatleri kaçtı ilk ölçüm dogru olandır cnm yarın heran catlayabilir yarında ilişki yaşa sonra nezman isterseniz ozman yapın
Yok cnm sen onu 36.1 baz al bugünde yarında tam 7 30da alarm kur ölç derece olrak yükselirse 1 derece bile olsa cstlamaya başlamış demektir herzman olmuyor işte cnm o denk gelirse tutyor denk geliyorsa tutmuyor bilyorsun ona cok takılma bu 2 gün ilişki en öenmli ilişki en yüksek seviyen şuan bugun ve yarınKuzum sabah 7.30 36.1 cikti.
Sonra 9.30 gibi uyumusum 12de uyandim 36.4 çıktı yine uyanir uyanmaz ölçüm yaptim.
Her iki durumda da garip oluyor 36.1 dünle ayni, 36.4 dünden yüksek ama yumurtlama oldu.
Dogru diyorsun yarin catlama olabilir gibi geliyor bana dabugun degerlendiririz de yarini bilemedim. Aslinda catlama daha onemli benim dusuncem ilk gebeligimde catlama günü birliktelikle hamile kalmistim.
Aslinda dünü degerlendiŕmeyecektim sonra dedim ki olsun dünkü testim cok silikti çünkü. Bide persembe degerlendiririz diyordum ki bugun pik oldu. Artik bugunu de degerlendiririz yarini da Allah büyüktür. Gecen ay da tutturmustuk yumurtlama catlama falan ama nasip degilmism bu ay insallah nasip olur daYok cnm sen onu 36.1 baz al bugünde yarında tam 7 30da alarm kur ölç derece olrak yükselirse 1 derece bile olsa cstlamaya başlamış demektir herzman olmuyor işte cnm o denk gelirse tutyor denk geliyorsa tutmuyor bilyorsun ona cok takılma bu 2 gün ilişki en öenmli ilişki en yüksek seviyen şuan bugun ve yarın
İnşallah çıkar bu ay az ilişkim oldu takipte yapamadım ama inşallah tutmuştrCanim bende kiz bebek emzirdigimi gormustum iki hafta sonra hamile oldugumu ôgrendim ruyam cikmis oldu umarim senin ruyanda cikar,Hadi hayir olsun
Aynen cnm bugunde olsun zaten yarına cstlsrsa pek önemide kalmaz bıgunden bol bol sprem kalacak içerde beliki gece catlar bellimi olur hemen spremle ksrsılarısr en azndan yarın olmasada olur ateşini dedgim gibi ölç ysron mutlakada artmışşsa bıyık ihtimal gece yada sabah cstlsma olmuş demektir oldusada ilişki yapmasanda olur artık. Hadi ras gelsin kuzum inşallah buluşurlar budefa da minnşun gelir buayAslinda dünü degerlendiŕmeyecektim sonra dedim ki olsun dünkü testim cok silikti çünkü. Bide persembe degerlendiririz diyordum ki bugun pik oldu. Artik bugunu de degerlendiririz yarini da Allah büyüktür. Gecen ay da tutturmustuk yumurtlama catlama falan ama nasip degilmism bu ay insallah nasip olur da
Tamam kuzum yine sabah olcerim bakalim ne cikacak. Zaten uygulamaya girince ov.gununde diye gosteriyor vucut sicakligima bakip
Sen nasılsın napyorsun cnm hiç yazmyorsun artıkİnşallah çıkar bu ay az ilişkim oldu takipte yapamadım ama inşallah tutmuştr
Bir şey yapmıyorım hayat akışı balım takip falan bir şey yapmadım bir belirtim de yok o yüzden yazmadım sen nasılsın eşin nasıl olduSen nasılsın napyorsun cnm hiç yazmyorsun artık
Yarın haberleşelimmm inşallah güzel haberler alalımYa canım benim bende sana çok dua ediyorum güzel haberler alalım inşallahBende kimyasal düşük yaşadım umarım bu sefer öyle olmaz.
Allahtan umut kesilmez canim bende çatlama gununu degerlendirememistim uzulmustum ama nasip oldu cok sukurİnşallah çıkar bu ay az ilişkim oldu takipte yapamadım ama inşallah tutmuştr
Benim de öyle kuzum şoka giriyorum her gün silik silik çıkıncaKuzum devam devam teste koyulasacak. Hic umudunu kaybetme. Ben bugun pik gördüm sonunda. Şükür nihayetben reglin başından itibaren bugun 20.günündeyim senin daha erken bekle yani olacak emin ol benim testler de hep böyle gitti biliyosun ya. Dün hatta silik tamamem sifirlanir gibi olmustu
Peki yarın sabahtan itibaren başlasam sonuç alır mıyım daha pik görmedimHayır cnm olmaz bu sekılde bulamazsın yanlış sonuç alamazsın yumurtan çatlamadı henüz hersabah aynı saatte yataktan çıkmadan kıpırdamadan dil altı bunlar sart olan kuralları cnm yoksa hiçbir işine yaramaz ayaktaki ölçümlerin
Oy kuzum cok sagoll aminn inşallah bu ay büyük bulusma yaşanır da saglikla gelir bebegimAynen cnm bugunde olsun zaten yarına cstlsrsa pek önemide kalmaz bıgunden bol bol sprem kalacak içerde beliki gece catlar bellimi olur hemen spremle ksrsılarısr en azndan yarın olmasada olur ateşini dedgim gibi ölç ysron mutlakada artmışşsa bıyık ihtimal gece yada sabah cstlsma olmuş demektir oldusada ilişki yapmasanda olur artık. Hadi ras gelsin kuzum inşallah buluşurlar budefa da minnşun gelir buay
O yüzden diyorum hic umudunu kaybetme bi anda koyulasiyor zaten. Akıntını takip et. Olacak seninde bir iki güne.Benim de öyle kuzum şoka giriyorum her gün silik silik çıkıncaay şükürler olsun darısı başıma ben de pik göreyim en yakın zamanda
Benim iğne hariç 12 ama negatif 10. Günden iyibaren kuzuİlk 14 gün pozitif çıkabiliyor canım 15. Günden sonra test yapın demişti bana doktorum
Amin kuzum ya inşallahO yüzden diyorum hic umudunu kaybetme bi anda koyulasiyor zaten. Akıntını takip et. Olacak seninde bir iki güne.
Ates basmalari baslayinca umutlan benim oyle oldu
Cok sagol kuzuuum insallah saglikla tutar bu ay bizim bebisler.. insallah seninde hemen pik olur en kısa zamanda
Eşim iyi bir sıkıntı yok şükür cnm buay nasıl geçti dönemin regl oldunmu peki tekrarBir şey yapmıyorım hayat akışı balım takip falan bir şey yapmadım bir belirtim de yok o yüzden yazmadım sen nasılsın eşin nasıl oldu
Catlar bnce nüyük ihtimalle sen şimdi artık hiç bişey düşünmememye cslış yatından itibaren regl günü gelene kdar hiçbir sey yokmuş gibi davranmaya çalış bebek hamilelik vs. Gibi hibşşeyle ilgilenme okumsatamam mı hep bşiylerle meşgül ol cnmOy kuzum cok sagoll aminn inşallah bu ay büyük bulusma yaşanır da saglikla gelir bebegim
Tamam kuzucum olcecem yarin sabahta. Bakalim ne cikacak. Yarin catlasa bari. İnşallah bu ay saglikla kolaylıkla olur nasio eder Allahım.
Evet evet cnm alırsın sen ysrınsabahtan itibaren dedigim gibi yap not et yaz banadaPeki yarın sabahtan itibaren başlasam sonuç alır mıyım daha pik görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?