Sat a göre 8 haftalik ama geç döllenme dedi 6+3 dedi doktorMerhaba ne kadarlik acaba şuan bende 20 mayısta kalp atışı için gideceğim bir kötü tecrübem var korkuyorum o yüzden
süperValla benim catlamam o kadar iyi hatırlıyorum ki 3 saat arayla yaptığım ovulasyon ile akşam 7 de çatlama yakaladım ve iliski o gün tek oldu zaten
Ya dönemdi kimse. Bize ulaşın kısmından yazdım , özel mesaj attım buradan yazdım. Dönerler herhaldeEditöre yazmistin canım noldu o is
Sağlıkla alın kucağınıza inşallahSat a göre 8 haftalik ama geç döllenme dedi 6+3 dedi doktor
22.04 tahmini saat 19.00 suları trabzonsüperiliski tarıhı ve saatını yazwrmısın bıde yaşadığınız ili
Merhaba benimde çatlama 19 Nisan'da oldu, ilişki o gün saat 06:50 ve 23:55 de oldu, Edirne'de yaşıyoruzcatlamada ılıskı yapanlar saatını yazarsa cinsiyet tahmını yapabılırım
canım ilişki tarıhı saati yazarmısın 22.04 dedıgın saatmı tarıhmı emın olamadım22.04 tahmini saat 19.00 suları trabzon
çatlamadan eminsenMerhaba benimde çatlama 19 Nisan'da oldu, ilişki o gün saat 06:50 ve 23:55 de oldu, Edirne'de yaşıyoruz
Tarih 22 nisan saat 19:00 canimcanım ilişki tarıhı saati yazarmısın 22.04 dedıgın saatmı tarıhmı emın olamadım
19.08-20.00 arasi erkekTarih 22 nisan saat 19:00 canim
taze canim bence dondurulmuş balıktan ilk üç ay ya da gebelik boyunca uzak durmakta fayda varTazemi alıyorsunuz dondurulmusmu
bana da yapar misin K Kartanesi02019.08-20.00 arasi erkek
eğer çatlamadan eminsen sonuç bu canımcinsiyetini öğrenince bana yazarsan mutlu olurum
hahaha süper bizim olaya adapte olma hızıBu arada anneler kulübü yaptım kendimi ne oluyor tam bilmiyorum ama
çatlama 20 nisan ilişki saati 22:30 askimcatlamada ılıskı yapanlar saatını yazarsa cinsiyet tahmını yapabılırım
Aaaa çok değişik hiç böyle tahmin edildiğini görmemiştim. Nasıl yapılıyor bu , yıldızlara göre falan mı ?çatlamadan eminsen
06.50 dekı ılıskınde gebe kaldıysan Erkek
23.55 dekı ılıskıde dölleme olduysa Kız
bu yüzden tek ılıskıye bKmak mantıklı oluyo canım ama çattan net emınsen ılk ılıskıde dölleme olcagını tahmın ediyorum sağlıklı Sperm en kısa 7 dakıkada döllüyo sonucu banada ıletırsen sevınırımm
tabiiki yaparım canım çatlamadan eminsen ilişki tarihini saatini yaşadığın yeri yazar mısınbana da yapar misin K Kartanesi020
Yıldızlar değilde canım ayın durumuna göreAaaa çok değişik hiç böyle tahmin edildiğini görmemiştim. Nasıl yapılıyor bu , yıldızlara göre falan mı ?
Aaa çok ilginçmişYıldızlar değilde canım ayın durumuna göre
Çattan eminim canım teşekkür ederimçatlamadan eminsen
06.50 dekı ılıskınde gebe kaldıysan Erkek
23.55 dekı ılıskıde dölleme olduysa Kız
bu yüzden tek ılıskıye bKmak mantıklı oluyo canım ama çattan net emınsen ılk ılıskıde dölleme olcagını tahmın ediyorum sağlıklı Sperm en kısa 7 dakıkada döllüyo sonucu banada ıletırsen sevınırımm