Benim ki tüp bebek olduğu için tedaviye başladığımdan beri avokado yumurta domates salatalık şeklinde kahvaltı yapıyorum. Gün içinde ceviz , badem , kabak çekirdeği yiyorum. Akşamları yemeklerde mutlaka et, tavuk , balık oluyor. Paketli gıda yemiyorum. Popaça vs. Hamur işi yemiyorum.Bende avokado yumurta vs yiyorum kahvaltilarda.ceviz kiramadim usendigime akşam eşime paslicam
Balığı ne şekilde pişirip tüketiyorsunuz bide hangi balık daha faydalı acabaBenim ki tüp bebek olduğu için tedaviye başladığımdan beri avokado yumurta domates salatalık şeklinde kahvaltı yapıyorum. Gün içinde ceviz , badem , kabak çekirdeği yiyorum. Akşamları yemeklerde mutlaka et, tavuk , balık oluyor. Paketli gıda yemiyorum. Popaça vs. Hamur işi yemiyorum.
Izgara yapıyoruz canım. Dip balıklarını yemeyin diyorlar en faydalı somon diye duymuş eşim genelde bana somon alıyor. Sardalya hamsi de faydalıymış ama ben onları ızgara yemeyi sevmiyorumBalığı ne şekilde pişirip tüketiyorsunuz bide hangi balık daha faydalı acaba
Hayırlı olsun canım benim , sağlıkla gelsin inşallah bebişinMerhaba kızlar. Sanırım bu grupta olacağım. Sat göre 8 haftalik gözüküyor ama ben de pckos olduğundan dolayı geç döllenme oldu. Hatta erken gebelik testi yaptım çift çizgiyi göremedim üzülmüştüm. 1 hafta sonra kaset test yaptım çift çizgiyi gördüm. Doktora gitmeden geç döllenme olduğunu anlamıştım. İlk 696 ile öğrendim 2 gün sonra 2798 değer ile tahminen 5 haftalikken keseyi gördük bebek yoktu. Bugün de doktorun hesaplamasına göre 6+3 hem keseyi hem kalp atışını duyduk. Sadece biraz tedirginim daha öncesinde 1 kimyasal bir de 8 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin. Doktor önlem amaçlı progestan verdi fitil olarak ayrıca oksapar iğne verdi. Bugün de d vitamini magnezyum i mom gibi vitaminlere başlattı. Gebelikte bakılan rutin testler için kan ve idrar istedi.
Teşekkürlerben 7 sinde gittiğimde, 3 gün önce, doktor vajinal ultrasonla baktı, küçük bir nokta gördü gebeliğin başlangıcı dedi, ama daha embriyoyu göremeyiz dedi, bugüne kan testi verdi yeniden, embriyoyu görmek için de 17 sine randevu vermişti. Yurtdışında yaşıyorum o yüzden çok bilmiyorum burda böyle oluyordur diye çok sorgulamadım o an ama bakalım. Sizin ne zaman bir sonraki doktor randevunuz?
Hayırlı olsun bebişinizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallahMerhaba kızlar. Sanırım bu grupta olacağım. Sat göre 8 haftalik gözüküyor ama ben de pckos olduğundan dolayı geç döllenme oldu. Hatta erken gebelik testi yaptım çift çizgiyi göremedim üzülmüştüm. 1 hafta sonra kaset test yaptım çift çizgiyi gördüm. Doktora gitmeden geç döllenme olduğunu anlamıştım. İlk 696 ile öğrendim 2 gün sonra 2798 değer ile tahminen 5 haftalikken keseyi gördük bebek yoktu. Bugün de doktorun hesaplamasına göre 6+3 hem keseyi hem kalp atışını duyduk. Sadece biraz tedirginim daha öncesinde 1 kimyasal bir de 8 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin. Doktor önlem amaçlı progestan verdi fitil olarak ayrıca oksapar iğne verdi. Bugün de d vitamini magnezyum i mom gibi vitaminlere başlattı. Gebelikte bakılan rutin testler için kan ve idrar istedi.
Bu markaları verdi doktorumHayırlı olsun canım benim , sağlıkla gelsin inşallah bebişinimom on hangisini aldın ? Bir de d vitamini ve magnezyum olarak hangilerini verdi isimlerini yazar mısın ya da kutularının resmi de olur
Teşekkür ederim inşallah isteyen herkesin kucağı boş kalmasın hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalimHayırlı olsun bebişinizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Bana ilk gittiğimde folik asit kullan sadece dedi kan tahlili ve idrar tahlili falan aldı ama daha sonuçları gostermedim acaba ondan sonramı böyle takviyeler veriyorBu markaları verdi doktorum
Bu da minik fasulyemCinsiyet tahmini yapabilen var mı acaba grupta kesenin şekline göre
Eki Görüntüle 3425844
aaaa aynı anlarda dogurcaz inşallah bizim bebeler oğlak burcu mu oluyo şimdiBenimde son regl Nisan 8
Bana ilk gittiğimde folik asit kullan sadece dedi kan tahlili ve idrar tahlili falan aldı ama daha sonuçları gostermedim acaba ondan sonramı böyle takviyeler veriyor
Muhtemelen daha yeni başlar.Bana ocakta doğum dedi ama sata göre aralıkta olabilir iki grubu da takip ediyorum.Bana ilk gittiğimde folik asit kullan sadece dedi kan tahlili ve idrar tahlili falan aldı ama daha sonuçları gostermedim acaba ondan sonramı böyle takviyeler veriyor
oy maşalllahhhhhhhh teyzoslariAyy darısı başımıza inşallah bizde sağlıcakla görelim maşallah
İnşallah görmekle de bitmiyor ki annelik biraz stresli ya doğurana kadar rahat yokAyy darısı başımıza inşallah bizde sağlıcakla görelim maşallah
uğraşıp bulman peki.. çook teşekkür ederim çok naziksin canim benimCanım senin ki 4+4 yani 1 ay 4 günlük şu an
aaaa aynı anlarda dogurcaz inşallah bizim bebeler oğlak burcu mu oluyo
Maalesef oğlakaaaa aynı anlarda dogurcaz inşallah bizim bebeler oğlak burcu mu oluyo şimdi
benim de babamla kayınpederim oğlak sürekli iş düşünüyorlar, ciddiler sürekli derdim bebe oğlak oluyoMaalesef oğlakAilede eşim babam kardeşim kardeşimin eşi hepsi oğlaktı dalga geçiyordum
benim de babamla kayınpederim oğlak sürekli iş düşünüyorlar, ciddiler sürekli derdim bebe oğlak oluyo