Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    185
Folik acid miktarı fazla olabilir gerçekten bi doktora sorsaydınız keşke. Ben de imom hamilelik öncesi vitamini kullanıyorum bitene kadar devam edeceğim sonra da imom ın hamilelik te kullanılan vitaminini kullanacağım

Eklentiler

• IMG_7040.jpeg
    67,3 KB · Görüntüleme: 32
Sordum sordum doktoruma, kullanmaya devam et hepsine dedi. O yüzden biraz şüphelendim. Makalelerde de 400 mcg yeterli diyor. Ama doktorum türkiye’de ve mesajla sormak zorunda kalıyorum. Mesajla da tam anlaşılamama tedirginliği oluyor. Burda sonuçları takip etmek için bu süreçte başka bir doktora gittim o sadece new life ı kullan bu süreçte dedi.
Şimdi yeni ve sürekli gidebileceğim doktor arıyorum, birkaç güne netleştireceğim. O zamana kadar sadece birini kullanayım ben de sizin gibi

içerik süpermiş. benim burada ingiltere’de doktor 400mcg yazdi aktif folat diye bir şey onu kullanıyorum, şimdi bir de kalsiyum. kontrole geldiğinde de demire gerek varsa onu yazarız dedi

iyot olması çok iyiymiş bu takviyenin

Neler yiyosunuz bu sıralar hamisler
avokado ceviz yumurta değişmez kahvaltı oldu benim. eşim de havucu duymuş nerden duyduysa on kilo almis ye diyo ona baslicam bugun iki tane yerim akşama da protein düşünüyorum siz neler yiyorsunuz

avokado ceviz yumurta değişmez kahvaltı oldu benim. eşim de havucu duymuş nerden duyduysa on kilo almis ye diyo ona baslicam bugun iki tane yerim akşama da protein düşünüyorum siz neler yiyorsunuz
Bende avokado yumurta vs yiyorum kahvaltilarda.ceviz kiramadim usendigime akşam eşime paslicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…