Folik acid miktarı fazla olabilir gerçekten bi doktora sorsaydınız keşke. Ben de imom hamilelik öncesi vitamini kullanıyorum bitene kadar devam edeceğim sonra da imom ın hamilelik te kullanılan vitaminini kullanacağımBen 2 ay önce fenomom, omega-3 bir de new life’ın biotin ve folik asitini kullanmaya başladım. Fenomom ın içinde bir sürü şey var zaten. İçeriğini de ekliyorum.
Geçen hafta hamileliğimi öğrenince de sordum doktor aynen bu süreçte de devam dedi.
Sizler günde ne kadar folic acid aliyorsunuz? Benim new life’da 400 mcg ve fenomom’da da 400mcg toplam 800mcg oluyor, hamilelik süreci için fazla mı? Gerçekten her şeyi detaylı düşünmekten kafayı yemek üzereyim
Sordum sordum doktoruma, kullanmaya devam et hepsine dedi. O yüzden biraz şüphelendim. Makalelerde de 400 mcg yeterli diyor. Ama doktorum türkiye’de ve mesajla sormak zorunda kalıyorum. Mesajla da tam anlaşılamama tedirginliği oluyor. Burda sonuçları takip etmek için bu süreçte başka bir doktora gittim o sadece new life ı kullan bu süreçte dedi.Folik acid miktarı fazla olabilir gerçekten bi doktora sorsaydınız keşke. Ben de imom hamilelik öncesi vitamini kullanıyorum bitene kadar devam edeceğim sonra da imom ın hamilelik te kullanılan vitaminini kullanacağım
içerik süpermiş. benim burada ingiltere’de doktor 400mcg yazdi aktif folat diye bir şey onu kullanıyorum, şimdi bir de kalsiyum. kontrole geldiğinde de demire gerek varsa onu yazarız dediBen 2 ay önce fenomom, omega-3 bir de new life’ın biotin ve folik asitini kullanmaya başladım. Fenomom ın içinde bir sürü şey var zaten. İçeriğini de ekliyorum.
Geçen hafta hamileliğimi öğrenince de sordum doktor aynen bu süreçte de devam dedi.
Sizler günde ne kadar folic acid aliyorsunuz? Benim new life’da 400 mcg ve fenomom’da da 400mcg toplam 800mcg oluyor, hamilelik süreci için fazla mı? Gerçekten her şeyi detaylı düşünmekten kafayı yemek üzereyim
iyot olması çok iyiymiş bu takviyeninFolik acid miktarı fazla olabilir gerçekten bi doktora sorsaydınız keşke. Ben de imom hamilelik öncesi vitamini kullanıyorum bitene kadar devam edeceğim sonra da imom ın hamilelik te kullanılan vitaminini kullanacağım
Evet , çevremdeki arkadaşlarım da bunu kullanmıştı herkes çok memnun ondan almıştım bende.iyot olması çok iyiymiş bu takviyenin
Evet , çevremdeki arkadaşlarım da bunu kullanmıştı herkes çok memnun ondan almıştım bende.
20 mayıs da çağırdılar kese için daha gitmedim
Neler yiyosunuz bu sıralar hamisler20 mayıs da çağırdılar kese için daha gitmedimuygulama 3+6 gösteriyor şu an. Daha çok minik
yaaaa20 mayıs da çağırdılar kese için daha gitmedimuygulama 3+6 gösteriyor şu an. Daha çok minik
senin ne kadar oldu canım ?Neler yiyosunuz bu sıralar hamisler
avokado ceviz yumurta değişmez kahvaltı oldu benim. eşim de havucu duymuş nerden duyduysa on kilo almis ye diyo ona baslicam bugun iki tane yerim akşama da protein düşünüyorum siz neler yiyorsunuzNeler yiyosunuz bu sıralar hamisler
Benim sat 14 Nisan. Banu çiftçinin uygulaması var onu indirmiştim. Sen de bi bak istersen. Senin sat ne zaman ?yaaaakuzum sat ne zamandı yani senin? ben bu hesaplama olayını anlamadım
benim nisan 9du yani tam 1 aylık mu oluyor benimki kafamda deli sorularBenim sat 14 Nisan. Banu çiftçinin uygulaması var onu indirmiştim. Sen de bi bak istersen. Senin sat ne zaman ?
Programda 4+5 görünüyor pazartesi 5+0 olacak herhalde dimi bende şu hesaplamayi çözemedimsenin ne kadar oldu canım ?
Benimde son regl Nisan 8benim nisan 9du yani tam 1 aylık mu oluyor benimki kafamda deli sorular
avokado ceviz yumurta değişmez kahvaltı oldu benim. eşim de havucu duymuş nerden duyduysa on kilo almis ye diyo ona baslicam bugun iki tane yerim akşama da protein düşünüyorum siz neler yiyorsunuz
Canım senin ki 4+4 yani 1 ay 4 günlük şu anbenim nisan 9du yani tam 1 aylık mu oluyor benimki kafamda deli sorular
Aynen pazartesi 5+0 yani 5 hafta bitmiş olacakProgramda 4+5 görünüyor pazartesi 5+0 olacak herhalde dimi bende şu hesaplamayi çözemedim
Aynen pazartesi 5+0 yani 5 hafta bitmiş olacak