Canım haziranın 13-14 ü gibi gitsen iyi olur sanki. Daha çok erkenMerhaba
Tam adet günüm son 5 gündür erken gebelik testi silik çizgi çıkıyordu bugün test verdim 138. Bu arada ovülasyonda yumurtlama 3-4 gün geç oluyor.
Size asıl sorum şu kızlar
İLK DOKTOR KONTROLÜNE NE ZAMAN GİTMEK LAZIM? Yaşım 37 ve malum özel hastaneler pahalı da pahalı
BennnHanımlar kabızlığı başlayan var mı bu haftalarda
Canım gittin mi doktora ?İnşallah yarın gideceğim doktora. İnşallah bi sıkıntı yoktur
15.20 de randevum canımCanım gittin mi doktora ?
Teşekkür ederimmHayırlı olsun canım ankaradan hamis birileri gördükçe daha bir mutlu oluyorum
Teşekkür ederimm 5te gördüm ama doktorum kalp atışı için geldiğinde haftayı daha net konuşuruz demişti çünkü geç döllenme olmuşHoş geldin canım , ekleyeyim listeye. Kaçıncı haftada gördün canım keseyi ?
Seni çok iyi anlıyorum. Ben de 15 gün boyunca tuvalet harici yerimden kalkmadım, kanama alanım vardı. Yeni yeni daha minik minik hareket ediyorum ama çok korkarak. Dün Eurovision'da artık Azerbaycan'la birbirimize 12 puan veremiyoruz diye bile ağladımSizi de hamileliğin ruhsal iniş çıkışları zorluyor mu? Ben çok duygusalım, sebepsiz ağlıyorum. Bebek için çok endişe ediyorum. Bir an önce tabi ki zamanında ve sağlıkla doğsun istiyorum. Çok gergin hissediyorum. Başka bir şeyle ilgilenmek istesem de başaramıyorum. Normal miyim sizce?
Gecmis olsun cnm. Crp ve aclik glikoz kac cikti? Ben de tsh yuksek cikti sali endokrine gitcem tiroid ilaci baslarim herhalde.Ay DOKTOR RUTİN KAN TESTLERİNİ İSTEMİŞTİ ENFEKSİYON VE AÇLIK ŞEKERİM YÜKSEK CIKMISbırsey olmaz inşallah
Geçen gün ilk defa dizi izlerken saçma sapan bir sahnede ağlama krizine girdim. Sonra buna ağlanır mı diye ağladım. Sonra ağlıyor oluşuma sinirlenip ona ağladım. Aralarda gülmeler falanda var eşim çok güldü o güldükçe hem ağladım hem güldümSizi de hamileliğin ruhsal iniş çıkışları zorluyor mu? Ben çok duygusalım, sebepsiz ağlıyorum. Bebek için çok endişe ediyorum. Bir an önce tabi ki zamanında ve sağlıkla doğsun istiyorum. Çok gergin hissediyorum. Başka bir şeyle ilgilenmek istesem de başaramıyorum. Normal miyim sizce?
Canım bolbom ekşi meyve ye c vitamininden bol meyveler tüket dinlen. Ihlamur demle bir bardak iç. geçmiş olsunYa kızlar ben hastalanıyorum sanırım. Boğazlarımda biraz acı yanma var burnum tıkalı ve şimdide etlerim acımaya başlıyor
Geçmiş olsun canımYa kızlar ben hastalanıyorum sanırım. Boğazlarımda biraz acı yanma var burnum tıkalı ve şimdide etlerim acımaya başlıyor
Dün metroda giderken “kizim olursa saclarina rengarenk tokalar takarim” diye dusunup agladim. Allahtan gunes gozlugum vardiGeçen gün ilk defa dizi izlerken saçma sapan bir sahnede ağlama krizine girdim. Sonra buna ağlanır mı diye ağladım. Sonra ağlıyor oluşuma sinirlenip ona ağladım. Aralarda gülmeler falanda var eşim çok güldü o güldükçe hem ağladım hem güldümkısacası oluyormuş yani bir daha olmadı ama duygusallık çok var endişe stres kaygı çok var yalnız değilsin
Aha ben valla bende ekşiciyim tatlı şeyler yiyemiyorum midem almıyor. Canım çok isterse yada biri yanımda yerse az az yiyorum.Aynen valla patates çocuk olabilir benimkide
Bide ekşiciyim ben ekşi meyveler tuzlular en sevdiğim tatlı hiç istemşyo canım acaba kız mı bizimkisi
Sık sık olmasa da bende de başladı fark ettim inşallah sorunsuz atlatırızBennnduphalac diye bi ilaç vermişdi doktor arada ondan içiyorum
annem kız kardeşimde hep tatlı aşermis arkadasımAha ben valla bende ekşiciyim tatlı şeyler yiyemiyorum midem almıyor. Canım çok isterse yada biri yanımda yerse az az yiyorum.