- 27 Aralık 2019
- 9.057
- 10.605
Oh tek olmadıgımı bilmek rahatlattı cidden benim ilk hamileliğim düşük oldu onda çok büyümüşlerdi onu çok iyi hatırlıyorım. Oğluma hamileyken nasıldı hatırlayamadım.Benim de 0 hassasiyet. Hiç büyümedi de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh tek olmadıgımı bilmek rahatlattı cidden benim ilk hamileliğim düşük oldu onda çok büyümüşlerdi onu çok iyi hatırlıyorım. Oğluma hamileyken nasıldı hatırlayamadım.Benim de 0 hassasiyet. Hiç büyümedi de
Yaa bu güzel bilgilendirme için teşekkür ederimBen kendim estetisyenim kendi doktorum ilk dogumlarimda ilk 3 aydan sonra yaptırabilirsiniz demişti. Ki kendi çalıştığım kliniğe gelen kadın doğumcu bir doktora lazer yapmışlığım var.5 aylik.hamileydi... lazer ışınları oyle kıl kökünü aşıp icerilere giren brsey değil ama tabiki herke8sn kendi bakış açısı. Lazer hamilelikte cilt çok hassas olduğu için lekelenmlerle sonuçlanabilir dikkatli uygulanmazsa..ve son aylarda kasılmalar sebep olabilir can acisi sebebiyle .yani tek zararı bu olabilir diye düşünüyorum ve biliyorum.. ama tabiki doktorunuz ne derse onu yapın..
Estağfurullah kanama alanı var bende.içimi rahatlattınız Allah razı olsun inşallah. siz tüp bebek mi? riskli vs yazmışsınız o yüzden soruyorum özel oluyor ama
Hadi gözün aydın canım
Bakalım şimdi nasıl olacak
Coook teşekkür ederim. Simdi ilk randevuma geldim. Bekliyorum deger dusuk ama umarım en azından keseyi görürüz.maşallah arkadasim
Bazı Hastaneler dediğiniz gibi herşey dahil paket yapıyor ama özel klinikler öyle bir şey yapmıyor
HAyirli olsun, 10 gun sonra keseni gore biliyorsunuz amma birazda bekleye bilirseniz 15 -20 gun sonea kalp atisinida duya bilirsiniz.Merhaba
Tam adet günüm son 5 gündür erken gebelik testi silik çizgi çıkıyordu bugün test verdim 138. Bu arada ovülasyonda yumurtlama 3-4 gün geç oluyor.
Size asıl sorum şu kızlar
İLK DOKTOR KONTROLÜNE NE ZAMAN GİTMEK LAZIM? Yaşım 37 ve malum özel hastaneler pahalı da pahalı
TeşekkürlerHAyirli olsun, 10 gun sonra keseni gore biliyorsunuz amma birazda bekleye bilirseniz 15 -20 gun sonea kalp atisinida duya bilirsiniz.
Hayırlı olsun canım ankaradan hamis birileri gördükçe daha bir mutlu oluyorumAranıza ben de katılmak istiyorummm beni de ekler misiniz
İlk çocuk
Son regl: 23 Mart (ama geç döllenme)
Kese göründü bebek göründü kalp atışı için gideceğim
öyle mi anladım. peki doktor bi şey dedi mi bu konudaEstağfurullah kanama alanı var bende.
amin insallah arkadasım. türkiye’de bu dağlık sistemine hayranım gercekten hamileleer hemen gidebiliyor burda beklemek zorundasın illaSimdi doktordan ciktim. Bugun sata gore 5+1 im..
Keseyi gördük, henuz çok kucuk 4 mm.
Beta konusunu sordum evet biraz düşük ama artık takip etmene gerek yok dedi.
Suan icin bir sorun yok yani dis gebelik vs degil ama kalp atışını gördüğümüzde saglikli bir gebelik diyebiliriz. Bukadar erken bir zamanda kalp atışının olmamasi cok normal, çok erken fark etmişsin dedi. Ayin 12sine randevum var. Bakalim insallah ozaman görürüm kalp atışını.
Oh ne güzel , rahatsınOyle de cok ucu açık oluyor. Yine en guzeli paket halinde almak. Ben yurt dışındayım özel hastane yok, hangisini secsem derdi yok
Hoş geldin canım , ekleyeyim listeye. Kaçıncı haftada gördün canım keseyi ?Aranıza ben de katılmak istiyorummm beni de ekler misiniz
İlk çocuk
Son regl: 23 Mart (ama geç döllenme)
Kese göründü bebek göründü kalp atışı için gideceğim
Progestan kullanıp istirahat ediyorum başkaca da bir şey önermediler. Vajinal kanamam yok ama.öyle mi anladım. peki doktor bi şey dedi mi bu konuda
Kalp atışını da göreceksin canım inşallah keseyi gördünüz en azından , gözün aydınSimdi doktordan ciktim. Bugun sata gore 5+1 im..
Keseyi gördük, henuz çok kucuk 4 mm.
Beta konusunu sordum evet biraz düşük ama artık takip etmene gerek yok dedi.
Suan icin bir sorun yok yani dis gebelik vs degil ama kalp atışını gördüğümüzde saglikli bir gebelik diyebiliriz. Bukadar erken bir zamanda kalp atışının olmamasi cok normal, çok erken fark etmişsin dedi. Ayin 12sine randevum var. Bakalim insallah ozaman görürüm kalp atışını.
Benim daha önceki hamileliğimde 21. Haftada kaybım var o yüzden eşimde bende çok korkuyoruz bu sefer tedaviye başlamadan önce işten ayrıldım ve transfer gününden beri yatıyorum.Tup bebek yapanlar dinleniyormusuz yoksa ayaktamisiniz işe gide biliyormusu?