Bebek yüzüm bebeğime gidiyor galiba bana sivilceler kalıyorEvet malesef ya sinir oluyorum
Çok geçmiş olsun canımÇok yazmışsın kızlar sağolun tek tek dönemiyorum .. doktoruum parça kalmasın diye muayene edecek randevum var ona gideceğim rabbim sizin evlatlarınızı korusun inşallah
Ben ilk gittiğimde 5 tüp kan ve idrar aldılar devlette kızamık tiroit vs herşeye bakıldı idrar tahlili yapıldı çok şükür bişey çıkmadı sağlık ocağında kaydınızı yaptırınMERHABA KIZLAR 8 HAFTALIGIZ DAHA OZELE GITMEDİM DEVLETE GİDİYORUM . AMA SUANA KADAR KESEYE GORENE KADAR YANI BETA HCG BAKTILAR. BAŞKA TAHLIL YAPILMADI . COK SUKUR HERHANGI BI SORUNM YOK MIDE BULANTSISI KSUMAKTAN VE UYKU HALIMDEN :) SİZLERE YAPILAN TAHLILLER OLDUMU SALI GUNU GITTIM KALP ATISNI DUYDUK COK SUKUR AMA SADECE BANA PRİZİN (BULANTI) VE FOLBION (FOLIK ) İLACLARINI VERDİ . BAYRAMDAN SNRAYA CAGIRDI ARTIK .AMA AKLIMA TAKILDI TAHLIL FALAN YAPILMADI HC DIYE
Benimde alnında baya minik kabarcıklar var bı tanede büyük çıktıBebek yüzüm bebeğime gidiyor galiba bana sivilceler kalıyor
Yalnız değilmişim çok şükür hap dokunuyor sanmıştımBenimde alnında baya minik kabarcıklar var bı tanede büyük çıktı
Ben akışına bıraktımYalnız değilmişim çok şükür hap dokunuyor sanmıştımevet özellikle alnım minik minik doluuuuu acaba ne kullanabiliriz geçmesi için
Tamam canım umarım bulurumBen akışına bıraktımbirşey bulursanız banada soylermisiniz belki faydası olur hormonlar daha çok çıkar belkide
Birde istemeyen tüylerle nasıl baş ediyorsunuzTamam canım umarım bulurum
Ben 1.5 senedir lazere gidiyorum canım ama şimdi ne yaparım bilmiyorum baya azaldı yok denecek kadar ama şimdi doktora danışıp devam edicem umarım onay verirBirde istemeyen tüylerle nasıl baş ediyorsunuz
Ben 2 yıl önce lazere gitmiştim tamamen bitmedi ama aşırı seyrek çıkıyor eldivenle alıyorumBirde istemeyen tüylerle nasıl baş ediyorsunuz
Bende eczaneden geldim simdi ocean extra mag, ocean d3k2 verdi doktor onları aldımYa benimfr bunda erken basladi ilkinde ocean kullanmistim haftaya gittiğimde sorcam unutmuşum
Bende ilkinde 7 haftadan sonra baslamisti 16 haftaya kadar kustum prilam içmeme ragmen
Yaa gözünüz aydin gecen gün oyun grubunda bi kadinda ilkini tüp bebek yaptirmiş ikinisj bebegimle yaşit o kendiliginden olmuş bende dondurulmuş embriyoyu transfer ettirmeyi dusunuyordum çok şaşirmistim dedi
Malesef ki canım gidemiyorsun önermiyorlar kendi doktorum hariç başkalarına da sordum gittiğim yerede sordum yok dediler doğum sonrasına kaldıBen 1.5 senedir lazere gidiyorum canım ama şimdi ne yaparım bilmiyorum baya azaldı yok denecek kadar ama şimdi doktora danışıp devam edicem umarım onay verir
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldümÇok yazmışsın kızlar sağolun tek tek dönemiyorum .. doktoruum parça kalmasın diye muayene edecek randevum var ona gideceğim rabbim sizin evlatlarınızı korusun inşallah
Ne güzel bende lazere gitmiştim ama baya oldu 3 sene falan sonra hileye başladim da agdaya gitsem bı zararı olur mu acabaBen 2 yıl önce lazere gitmiştim tamamen bitmedi ama aşırı seyrek çıkıyor eldivenle alıyorum
Bende aynı duurumdayimSelamlar, şimdi doktordan çıktık oda kırmızı kan görmediğin müddetçe korkma dedi. Sat a göre 7 haftalığım ama doktor geç döllenmiş dedi. Bu hafta da göremedik bebişi. Galiba 5 haftalık şuan. Kesesi büyümüş Önümüzdeki hafta tekrar gidicem artık bebeği görmemiz gerekli dedi
Hayır yaaa kabul etmiyorumMalesef ki canım gidemiyorsun önermiyorlar kendi doktorum hariç başkalarına da sordum gittiğim yerede sordum yok dediler doğum sonrasına kaldı