vifolic canımSuan hangi takviyeyi kullanıyorsun canım ?
Suan hangi takviyeyi kullanıyorsun canım ?
Probiyotik bu sanirim dimi devlet hastanesi mi verdi bunu bende ilk defa goruyorumBana da bunu verdi ilk defa görüyorum
Bende bunu kullanıyorum.Bana da bunu verdi ilk defa görüyorum
Yok canım bu da özel. Folik asit , multivitamin diğerlerinden farklı olarak içerisinde probiyotik ve zencefil var. Zencefil mide bulantısına iyi geliyorProbiyotik bu sanirim dimi devlet hastanesi mi verdi bunu bende ilk defa goruyorum
vifolic canım
Yok klinik de benım doktorum o verdıProbiyotik bu sanirim dimi devlet hastanesi mi verdi bunu bende ilk defa goruyorum
Ayy valla görünce sasırdjm ama her sabah alır yorum herhangı bır yan etkısını görmedim dahaBende bunu kullanıyorum.
Ama tabi bunu 3 aydan sonra değiştirmek gerek çünkü içinde balık yağı yok. Ya da ekstra balık yapı alınabilirAyy valla görünce sasırdjm ama her sabah alır yorum herhangı bır yan etkısını görmedim daha
Daha kalp atısına gıtmedım net kaç haftalık onu bıke bilmiyorumAma tabi bunu 3 aydan sonra değiştirmek gerek çünkü içinde balık yağı yok. Ya da ekstra balık yapı alınabilir
Bnde memnunum midemide rahatsız etmiyorBu takviye güzelmiş b12si siyanokobalamin degil metilkobalamin
Hayır değil Amerikan ve Acıbadem’i tahmin bile edemiyorumHey masallahhhhacibadem yada amerikan fln mi burasi?
Fiyatlar çok fena ya. Ben İzmirde yaşıyorum burada hastaneler İstanbul kadar yüksek fiyat vermedi ama klinik doktorları çok fena. İstanbul fiyatı veriyorlar. Bide bu fiyatlara muayene tahlil falan ekleniyor. Ve biz ocakta doğuracağımız için baya zamlanacak daHayır değil Amerikan ve Acıbadem’i tahmin bile edemiyorum
Zencefil o yönden iyiymiş amaYok canım bu da özel. Folik asit , multivitamin diğerlerinden farklı olarak içerisinde probiyotik ve zencefil var. Zencefil mide bulantısına iyi geliyor
Anladim canim midene iyi gelir işte zencefilYok klinik de benım doktorum o verdı
Canım nasılsın nasıl oldun çok geçmiş olsun iyi misin kanama devam ediyormu naptinKızlar sanırım ben düşük yaptım bugün kanmam oldu şehir hastanesi yakındı gittim ultrasonda kalp atışını gördük vajinal baktı eve geldim kanamam dahada çoğaldı düşük tehlikemin devam ettiğini söyledi evde 1 saat karın ağrısı bel ağrım oldu daha sonra tuvalette büyük parçalar şeklinde pıhtı geldiçok üzgünüm
Evet malesef ya sinir oluyorumKızlar sizin de yüzünüz mayın tarlası gibi mi ☹ yeni ergenliğe girmiş gibiyim minik minik sivilce dolu yüzümde
Canim düşük kesinmiymiş çok geçmiş olsunÇok yazmışsın kızlar sağolun tek tek dönemiyorum .. doktoruum parça kalmasın diye muayene edecek randevum var ona gideceğim rabbim sizin evlatlarınızı korusun inşallah
Nasıl ya kesin düşük mü olduÇok yazmışsın kızlar sağolun tek tek dönemiyorum .. doktoruum parça kalmasın diye muayene edecek randevum var ona gideceğim rabbim sizin evlatlarınızı korusun inşallah
Çok üzgünüm canımÇok yazmışsın kızlar sağolun tek tek dönemiyorum .. doktoruum parça kalmasın diye muayene edecek randevum var ona gideceğim rabbim sizin evlatlarınızı korusun inşallah