Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
benimkinin gazı olmazsa 2-3 saatlik döngülerle uyuyor maks 3 saatte çok aç şekilde uyanıyor sadece meme veriyorum. gaz olmadı mı emzirirken memede uyuyakalıyor eger geceyse. ah ama şu gaz bizi bitirdi emzirip uyutuyorum acı içinde ıkınarak uyanıyor sürekli en fazla 45fk döngüyle uyuyabiliyor Bir de ben yarım kundak yaoıyorum yoksa bezini alırken çok ayılıyor gerçekten, bez al kundak yap memede uyut şeklinde ileriyorız. ilk çok aç uyandığı için bezi almadan da biraz emziriyorum. damla da kullanıyorum kimyon çayı masaj ama bitmiyor bu gaz

Daha önce bende baktim resmen şekerli su gibiydi şimdi neden öyle acı ekşi oldu anlamadım
Bazı yediklerimiz sütün tadını değiştiriyor , özellikle maydonoz sütü acıtıyormuş. Bi araştırsana bunu. Yediğin bir şeyden değişmiştir belki

İnanlı bende bilmiyorum mama kötü bişey değil veriyoruz ama süt neden artmıyor bende onu anlamıyorum sürekli emziriyorum emzirdikce artar diyorlardı ama yok

Kızlar hiç bebeğe bir çay kaşığı kimyon veren oldu mı? Doktor bi tanıdığım var. İkizlerine bir ayını doldurduktan sonra 2-3 günde bir şöyle yapıyomuş. Çay kaşığının ucu kimyonun üzerine anne sütünü sağmış, onu tülbentten sıkmış çıkan sütü verip üzerine emzirmiş. Hiç gaz sorunu yaşamadım patır patır çıkıyodu gazları dedi. Mideleri de rahatladığı için ne reflü ne gaz Hiçbişey yaşamamış. Kız bi de doktor olunca güven verdi:) denesem mi diyorum

İlk bebeğimde kullanmıştım faydasını gördüm evet , bunun ve bestlak damlanın sayesinde kilo almaya başlamıştı

Bu şekilde vermedim ama kimyon çayı yapıp bir iki damla ağzına vermiştim bende. o gün baya bir kaka yapmıştı. Ara ara veriyorum da

Bana da doktor dedi kendi içtiğin kimyon çayından bi çay kaşığı ver, bilimsel değil ama işe yarıyor ben de verdim çocuğuma diye. Denedim bir kere içmedi, tükürdü. Hatta Saraçoğlunun kimyon kürü tarifi var bebeğe verirken içine şeker atın diyor, şeker atmak istemedim. İçse ben veririm ama içmedi zorlamak da istemiyorum.

Ben direkt bir çay kaşığı şeklinde veriyorum iki güne bir ama faydasını çok görmedim

Güya her gün çıkaracaktım doktordan doktora
ay aynen yalnız değilmişim benim plansız sezeryan oldu güya her gün dışarı çıkacaktım bir kere çıktım kendim çocuktan çok yoruldum… bebek arabasında da uyumuyor benimki yani doktordan doktora çıkıyorum markete bile gidemiyorum

Yarı kapalı cezaevi yazıcam evin kapısına.. ben de bi kaç kere annem varken markete gittim koşa koşa geri geldim olsun gezeceğimiz günler de gelecek elbet

İnanlı bende bilmiyorum mama kötü bişey değil veriyoruz ama süt neden artmıyor bende onu anlamıyorum sürekli emziriyorum emzirdikce artar diyorlardı ama yok
Su iç sanki benim bugün bi tık daha iyi herşeyi deniyorum su bıgün çok içiyorum dün geceden beri. Bakalım nasıl olacak akşama kadar. Ama suyun etkisi var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…