O hatayı bende yaptım sütümü tadi nerdeyse aynıBen de verdiğim mamanın tadına baktım. Bakmaz olaydım. Dünden beri ağzımdan gitmedi tadı. Nasıl içiyolar anlamadım
Ay gerçekten miAyy denemez olaydım simdi denedimsütten tiksindim resmen uzun süre süt icmem heralde
benimkinin gazı olmazsa 2-3 saatlik döngülerle uyuyor maks 3 saatte çok aç şekilde uyanıyor sadece meme veriyorum. gaz olmadı mı emzirirken memede uyuyakalıyor eger geceyse. ah ama şu gaz bizi bitirdi emzirip uyutuyorum acı içinde ıkınarak uyanıyor sürekli en fazla 45fk döngüyle uyuyabiliyorGece bebişleriniz kesintisiz kaç saat uyuyor kızlar? Emzirince hemen uyuyorlar mı? Emzir gaz çıkar bezini al kusmuklu kıyafeti değiştir derken kendi uyumuyor. Kucağımda sallıyorum bi de uyusun diye. Benim uyku kaçıyor tamamen
Daha önce bende baktim resmen şekerli su gibiydi şimdi neden öyle acı ekşi oldu anlamadımAy gerçekten mikuzenim geçen hafta sormuştu bana tadı nasıl diye bende hiç bakmamıştım tadına sütün. Azıcık baktım tatlı gibiydi.
O da mı ekşiAyy denemez olaydım simdi denedimsütten tiksindim resmen uzun süre süt icmem heralde
Bazı yediklerimiz sütün tadını değiştiriyor , özellikle maydonoz sütü acıtıyormuş. Bi araştırsana bunu. Yediğin bir şeyden değişmiştir belkiDaha önce bende baktim resmen şekerli su gibiydi şimdi neden öyle acı ekşi oldu anlamadım
Tuhaf kokulu ama tadı tatlı bu seferO da mı ekşi
Yaa karnabahar yedim ondan mı acabaBazı yediklerimiz sütün tadını değiştiriyor , özellikle maydonoz sütü acıtıyormuş. Bi araştırsana bunu. Yediğin bir şeyden değişmiştir belki
İnanlı bende bilmiyorumMerhaba ben de aynı durumdayım cumartesi günü sütüm yoktu resmen bebek doymadı memelerim önceden dolu doluydu. Pazar günü eşim bir sürü süt arttırıcı şeyler sldı kullandım tekrsr memelerim doldu şimdi dünden beri yine boş memelerim mecburen bebeğime mama verdim çok sğladı açmış meğer yavrum bitirdi biberonu onunls birlikte bende ağladım sütüm böyle oldu diye. Napacsğız neden böyle oluyor acaba ?
İlk bebeğimde kullanmıştım faydasını gördüm evet , bunun ve bestlak damlanın sayesinde kilo almaya başlamıştı
Bu şekilde vermedim ama kimyon çayı yapıp bir iki damla ağzına vermiştim bende. o gün baya bir kaka yapmıştı. Ara ara veriyorum daKızlar hiç bebeğe bir çay kaşığı kimyon veren oldu mı? Doktor bi tanıdığım var. İkizlerine bir ayını doldurduktan sonra 2-3 günde bir şöyle yapıyomuş. Çay kaşığının ucu kimyonun üzerine anne sütünü sağmış, onu tülbentten sıkmış çıkan sütü verip üzerine emzirmiş. Hiç gaz sorunu yaşamadım patır patır çıkıyodu gazları dedi. Mideleri de rahatladığı için ne reflü ne gaz Hiçbişey yaşamamış. Kız bi de doktor olunca güven verdi:) denesem mi diyorum
Ben de kullanıyorum. Doktor tavsiye etti. Normal doğumda günde 3 kere 20 damla sezaryen doğumda günde 4 defa 20 damla su ile birlikte içmem gerektiğini söylediKizlar bestlak damlayı nasil kaçar damla kullanıyorsunuz.bugun aldım kullanmayı düşünüyorum.
Bana da doktor dedi kendi içtiğin kimyon çayından bi çay kaşığı ver, bilimsel değil ama işe yarıyor ben de verdim çocuğuma diye. Denedim bir kere içmedi, tükürdü. Hatta Saraçoğlunun kimyon kürü tarifi var bebeğe verirken içine şeker atın diyor, şeker atmak istemedim. İçse ben veririm ama içmediKızlar hiç bebeğe bir çay kaşığı kimyon veren oldu mı? Doktor bi tanıdığım var. İkizlerine bir ayını doldurduktan sonra 2-3 günde bir şöyle yapıyomuş. Çay kaşığının ucu kimyonun üzerine anne sütünü sağmış, onu tülbentten sıkmış çıkan sütü verip üzerine emzirmiş. Hiç gaz sorunu yaşamadım patır patır çıkıyodu gazları dedi. Mideleri de rahatladığı için ne reflü ne gaz Hiçbişey yaşamamış. Kız bi de doktor olunca güven verdi:) denesem mi diyorum
Ben direkt bir çay kaşığı şeklinde veriyorum iki güne bir ama faydasını çok görmedimKızlar hiç bebeğe bir çay kaşığı kimyon veren oldu mı? Doktor bi tanıdığım var. İkizlerine bir ayını doldurduktan sonra 2-3 günde bir şöyle yapıyomuş. Çay kaşığının ucu kimyonun üzerine anne sütünü sağmış, onu tülbentten sıkmış çıkan sütü verip üzerine emzirmiş. Hiç gaz sorunu yaşamadım patır patır çıkıyodu gazları dedi. Mideleri de rahatladığı için ne reflü ne gaz Hiçbişey yaşamamış. Kız bi de doktor olunca güven verdi:) denesem mi diyorum
Güya her gün çıkaracaktımBebeğinizi dışarı ne sıklıkla çıkarıyorsunuz
Ben her fırsatta çıkarmak istiyorum aslında çünkü dışarda çok güzel uyuyorBebeğinizi dışarı ne sıklıkla çıkarıyorsunuz
ay aynen yalnız değilmişimGüya her gün çıkaracaktımdoktordan doktora
Yarı kapalı cezaevi yazıcam evin kapısına.. ben de bi kaç kere annem varken markete gittim koşa koşa geri geldimay aynen yalnız değilmişimbenim plansız sezeryan oldu güya her gün dışarı çıkacaktım bir kere çıktım kendim çocuktan çok yoruldum… bebek arabasında da uyumuyor benimki yani doktordan doktora çıkıyorum markete bile gidemiyorum
Su iç sanki benim bugün bi tık daha iyi herşeyi deniyorum su bıgün çok içiyorum dün geceden beri. Bakalım nasıl olacak akşama kadar. Ama suyun etkisi var benceİnanlı bende bilmiyorummama kötü bişey değil veriyoruz ama süt neden artmıyor bende onu anlamıyorum sürekli emziriyorum emzirdikce artar diyorlardı ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?