Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gece bebişleriniz kesintisiz kaç saat uyuyor kızlar? Emzirince hemen uyuyorlar mı? Emzir gaz çıkar bezini al kusmuklu kıyafeti değiştir derken kendi uyumuyor. Kucağımda sallıyorum bi de uyusun diye. Benim uyku kaçıyor tamamen
benimkinin gazı olmazsa 2-3 saatlik döngülerle uyuyor maks 3 saatte çok aç şekilde uyanıyor sadece meme veriyorum. gaz olmadı mı emzirirken memede uyuyakalıyor eger geceyse. ah ama şu gaz bizi bitirdi emzirip uyutuyorum acı içinde ıkınarak uyanıyor sürekli en fazla 45fk döngüyle uyuyabiliyor Bir de ben yarım kundak yaoıyorum yoksa bezini alırken çok ayılıyor gerçekten, bez al kundak yap memede uyut şeklinde ileriyorız. ilk çok aç uyandığı için bezi almadan da biraz emziriyorum. damla da kullanıyorum kimyon çayı masaj ama bitmiyor bu gaz