Kızlar benim bu sıralar memeler dolmuyor gibi sanki aynı şeylere devam ediyorumdün sağım yaptım ilk defa bu saatlerde bebe gece uyandı emdi ama boş gibiydi yavrum doymadı sanki sabah sersem gibiydi hemen mama verdim böyle olursa ne ara sağım yapicam gündüz bebe uyumuyor hep meme ve mama veriyom sağım yapamıyorum
Merhaba ben de aynı durumdayım cumartesi günü sütüm yoktu resmen bebek doymadı memelerim önceden dolu doluydu. Pazar günü eşim bir sürü süt arttırıcı şeyler sldı kullandım tekrsr memelerim doldu şimdi dünden beri yine boş memelerim mecburen bebeğime mama verdim çok sğladı açmış meğer yavrum bitirdi biberonu onunls birlikte bende ağladım sütüm böyle oldu diye. Napacsğız neden böyle oluyor acaba ?
Evet canım tekken başıma geldi okadar çok ağladı ki eşimi aradım gel diye naptiysam olmadi en son bir mayisti nefesi kesildi sandım çok korktum meğer yorulmuş uykuya gecmis
Önceden çok katılıyordu şimdi azaldı çok şükür. Bu hafta bir kere oldu. Sakinleştirmek için ten tene temas yapmaya çalışıyorum. Bazen işe yarıyor bazen yaramıyor.
Ah benim oglum morarır sesi giterdi cok zor bisey 2 yaşına kadar devam etti sonra azaldı şuan yok artık aşı olurken hemşireler üfleyin derdi denemedim ama
Valla her akşam 6-10 arası en az 3 kez katılarak krize giriyor.. evet sonrasında sakinliyor sanki enerjisini atıyor gibi.. 10 olun a da mayışıp uyuyor.. 45dk kaldı
Çok teşekkürler. Valla ben de üfledim bi kaç kez annem dedi. İşe yaradı ama nefesini toparlayamıyo gibi geldi. En azından tek değilim korktum gerçekten. Benim kız galiba kolik. Sadece ağlarken pırt yapabiliyor bu ara. Kendinden geçiyo resmen
Kuzum devlette 6aya kadar lokal yapıyorlar die biliyorum.bu aylarda yaptırmak en iyisi bence.yoksa sonra genel anestezi yapıyorlar.devlette de çok iyi Dr lar var.
Bende senin gibiyim , yemekten korkuyorum. Her şey gaz yapıyor. Sürekli et, tavuk , balık yumurta protein ağırlıklı besleniyorum. Pirinç pilavı bir de. Süt, peynir , yoğurt bunları laktozsuz alıyorum. Ama yediğim şeyler hiç mutlu etmiyor beni.
Çok teşekkürler. Valla ben de üfledim bi kaç kez annem dedi. İşe yaradı ama nefesini toparlayamıyo gibi geldi. En azından tek değilim korktum gerçekten. Benim kız galiba kolik. Sadece ağlarken pırt yapabiliyor bu ara. Kendinden geçiyo resmen
Bu hafta bir kez oldu demiştim bu akşamda oldu zor sakinleştirdik. Havlu ütüleyip karnına koyduk, battaniyesini ütüleyip sardık. Evde 24 derece üşümüyor ama sıcağa girince rahatladı, gevşedi.
Bu hafta bir kez oldu demiştim bu akşamda oldu zor sakinleştirdik. Havlu ütüleyip karnına koyduk, battaniyesini ütüleyip sardık. Evde 24 derece üşümüyor ama sıcağa girince rahatladı, gevşedi.
Sevindim sakinlediğineBen de kiraz çekirdeği koydum. Şimdi sıcak kovaya sokcam. Onu da çok seviyor. Şampuansız falan sıcak suda bekletip çıkarıyorum. Şanslıysak 3 saat uyuyo :) Bi de alt battaniyesini ütüyle ısıtıp yatırırım. İnş sakinler. Böyle yolda giderken insanlara bakıp, bunlar da zamanında gaz sorunu yaşamışlar ve bi şekilde büyümüşler diyorum öyle travmatik bişey oldu bende bu artık
Sevindim sakinlediğineBen de kiraz çekirdeği koydum. Şimdi sıcak kovaya sokcam. Onu da çok seviyor. Şampuansız falan sıcak suda bekletip çıkarıyorum. Şanslıysak 3 saat uyuyo :) Bi de alt battaniyesini ütüyle ısıtıp yatırırım. İnş sakinler. Böyle yolda giderken insanlara bakıp, bunlar da zamanında gaz sorunu yaşamışlar ve bi şekilde büyümüşler diyorum öyle travmatik bişey oldu bende bu artık
Hahhah evet çoğunluk yaşıyor dün doktora sene 2025 oldu nasıl hala gaz sorununa çare bulunamadı dedim, gaz sorununa çare bulana nobel verirler dedi bir sürü yöntem var ama her bebekte işe yaramıyor. İnşallah daha uzun uyur herkes güzelce dinlenir
Kizlar bebisi cok aglayanlar. Bebislerin alerjisi yoksa bile süt urunleri dokunuyor olabilir. Su en sancili donemi atlatana kadar sut diyeti yapsaniz bebis belki biraz rahatlar. Siz de rahatlarsiniz. Hic olmazsa peyniri kesin. Siz de rahatlarsiniz. Bir de netten gaz yapan urunlere bakin. Bircok sey gaz yapiyor ama pek bilemiyor insan. Bugun bana misafirliğe gelen arkadasim benim yememde sakinca olmasin diye arastirmis ki brokoli bile gaz yapiyormus. Benim ikinci bebem olmasina ragmen ondan öğrendim
cinnabon
canim son zamanlarda yenidoğan bebis gordun mu bilmiyorum ama inan ben dün görünce daha ilk sesini duyunca tanidim kucuk bebis var diye. Bizimkikerin sesi bile bi olgunlasti onunki kus gibi cikamiyor bile yazik
Kızlar benim 25 günlük bebeğim nerdeyse bir buçuk gündür kakasını yapmadı ve alttan gaz çıkartırken çok zorlanıyor gece sürekli masaj yapmama rağmen ıkınıp durdu ama gaz ve kaka çıkmadı. Sadecd anne sütü veriyorum ama niye oluyor olabilir ki
Probiyotik de kullanıyoruz. Sürekli masaj da yapıyorum. Pek fayda görmedim. Bi kere kulak çubuğuyla zeytinyağı sürdüm poposuna 10 dk sonra yaptı. Baya cıvık yani kabız da değil. Anlamadım neden yapmadığını
Ben yumurtayı ve balığı da kestim doktor laktozsuz olmaz dedi direkt kestim 10 gündür.. paketli bişey de yiyemiyorum.. korkumdan meyve salata da yiyemiyorum.. kış sebzeleri zaten full gaz yapıcı.. biz niye böyle olduk yaa resmen fobi bu
Hayırlı olsun cnm gecmis olsun minim milan a da. Biz de dusunuyoruz bakalim. Nerede yaptiracagimiz belli değil henüz. Lokal anestezi dedigine gore mlasik cerrahi yontemle yaptirdiniz o zaman. Klips te bazilari yeniden yaptirmak gerekebiliyor demis. Nasilsiniz bakalim. Bebis nasil agrilari var mi. Sureci biraz anlatir misin. Gec mi kaldik diye endiseliyim ben de
Teşekkür ederiz aynen klasik yöntemle yapıldı. İlk başta anestezi iğnesi yapıldı , iğne yapılırken aşı vurulduğunda ağladığı kadar ağladı. Anestezinin etki etmesi için 10 dk bekledik bu sırada emzirdim sakinleştirmek için. Daha sonra sünnet işlemi yapıldı bu kısmı hiç hissetmedi. Babası ayaklarını tuttu bende yanında durup kendisiyle konuştum. Yanımızda emzik ve mama götürmüştük eğer durmazsa verelim diye ama sünnet sırasında gerek kalmadı. Doktor anestezi etkisi 6-7 saat sürer o geçtikten sonraki ilk çişinde ağlar birde buradan çıktıktan sonra ağlayabilir demişti gerçekten de dediği gibi oldu. Sünnet bitti 15 dk sonra bir ağlama başladı yaklaşık yarım saat sürdü. Ağrısı vardı belliydi çok zor susturduk , o ağladı ben ağladım. Calpol yazmıştı doktor onu verdik ilacın etkisiyle uyudu. 6 saat sonra ilk çişini yaparken uykudan bi ağıtla uyandı ama nasıl ağlıyor anlatamam , hiç bu kadar ağlamamıştı. 15-20 dk sürdü ağlaması. Sakinleştirdikten sonra bezini değiştirdik calpol verdik geçirdik ilk günü. Doktor, 24 saat geçtikten sonra banyo yapıtırın sargı iyice ıslanınca sargıyı çıkarın demişti , dediği gibi yaptık sargıyı çıkarırken de biraz huzursuzlandı ama korktuğum gibi olmadı. Bi krem verdi , günde 4 kere pipisine onu sürüyoruz şimdi. Bakalım inşallah hemencecik iyileşir.
Bence Geç kalmadınız ama be kadar erken yaptırırsan o kadar iyi bence , sünnet sonrası biraz zor hareketli zamanlarında daha zor olurdu süreç.