Benimki de son bir buçuk haftadır babasının sesine çıldırıyorKızlar bebekleriniz seslere tepki veriyor mu benimki müzik sesine veriyor bir de tencere sesine ne alakaysa
Şimdi kaç haftalıksınız progestan ve magnezyum kullanıyor musunuz evdeŞimdi uzanıyorum nidilatın etkisi geçince sancı gelmemesi için dua ediyorum
Benim sıpa da öyle, babası seslenince kıpır kıpırBenimki de son bir buçuk haftadır babasının sesine çıldırıyor
Gerçekten bende sürekli 37 yi bi görsek diyip duruyorum hatta dilimden düşmüyor bu cümleDün benim doktorum da dedi, bi hastam vardı aynı senin gibi erkenden 26 haftada kasılmaları başlamıştı dedi. Geçen 37+6da doğurmuşben de olumlu enerjiler yolluyorum 2025i beklesin bebelerimiz diye
Siz Şubat'ta doğum yapacaksınız sanırım, uygulamalar var oraya son adet tarihinizi yazarsanız tahmini doğum tarihiniz çıkıyor.Selam kızlar 27 haftalık olan var mı ? Acaba doğumumuz ne zamana hangi aya denk geliyor Ocak mı şubat mı sürekli kafam karışıyor soranlara Ocak diyorum :)
Bir de oğlan benimki ben ne yapayımBenim sıpa da öyle, babası seslenince kıpır kıpır
Tamam baba kız aşkına hazırlıklıydım ama şimdiden böyle olması bir miktar içime oturmadı değil
Babası bebek rahatsız olmasın diye elini karnıma bile koymuyor doğru düzgün shshdBenimki de son bir buçuk haftadır babasının sesine çıldırıyor
Şaka bi yana nasıl başardın yaDur kız tartı 1 kilo daha fazla gösterdi hadi yine iyisin
Baba oğul aşkı da güzeldir olsunBir de oğlan benimki ben ne yapayım
Gerçi arada eşimi ben de darlıyorum bebişi sev diye . Adam sürekli kendi kendine bebekle konuşuyor
Yaaa senin kız da baya cilveli olacak o zamanBaba oğul aşkı da güzeldir olsun
Sevsin tabi şimdiden bebelerle ilgilenmeye alışsınlar, doğduklarında da aynı düzen devam eder
Bizimki işe falan giderken artık önce kızını öpüyor karnımdan, bir süre konuşuyor, içeriden de kızı hemen hareketleniyor bir cilveler falan, sonra beni de yalandan bi öpüp gidiyor işte
6 sene önce kızımı doğurdum. Bende gebe okuluna gitmedim. Kızım doğdu 5 gün kayınvalidem yanımda kaldı eşim yanımdaydı 6. Gün herkes işine geri döndü. El kadar bebeğimle evde yalnızdım. Çok şükür sağsalim sakatlamadan bu yaşına getirdim ve çokta güzel büyüttüm. Kendine inan. Annelik okulla değil kalple öğreniliyorKızlar ben gebe okuluna gitmedimay başlarında başlıyormuş ben de hiç ayarlayamadım. Aralıkta bi şansımı deneyeceğim. Çok bi kaybım olur mu? İlk gebeliğim.
Maşallah canım benim bayıldım fotoğraflara çok güzel görünüyorBu arada hamile çekimi yaptık photoshop yapılmadan bir kaç pozu gönderdiler buda böyle bir anı oldu :)
Kuzuum çok geçmiş olsun şimdi daha iyi misin?Bugünü atlattık 2lt serum bi tane nidilat ama rahım ağzım yumusamış açıklık aynı 1 parmak
En son serumdan sonra tekrar nst çekildi nst temız cıktı eve geldik şimdi
Gece pozu verdi bizim sıpa
İnş bi daha hastaneye gıtmemız 37. Haftada olur
İlk başta eşim de öyleydi ama bir video izlettim bebek doğuyor çok ağlıyor sonra babasının sesini duyunca susuyor . Videoda babasını tanıyan bebek hemen sustu bebekle anne karnında iletişim kurun diyordu o zamandan beri çok ilgileniyor. Öncesinde rahatsız olur uyusun uykusu bölünür falan dıyorduBabası bebek rahatsız olmasın diye elini karnıma bile koymuyor doğru düzgün shshd
Umarım durdun yerinde sıpaÇok geçmiş olsun canım, böyle böyle 37 yi bekleyecek bence senin bebiş
Hayırla ve sağlıkla zamanında gelsin inşaAllah
Keyfim yerşmdeydi benimde en son heralde doğmaz artık diyodum bakalım sıkı takipteyim inş benimde miad dolarDün benim doktorum da dedi, bi hastam vardı aynı senin gibi erkenden 26 haftada kasılmaları başlamıştı dedi. Geçen 37+6da doğurmuşben de olumlu enerjiler yolluyorum 2025i beklesin bebelerimiz diye
Ay inşallah benim 1 cm acıklıkla 2 hafta bitti bakalım inş risk bitmiştirÇok geçmiş olsun Sabırsız kelebek çıktı bunlar 5cm açıklıkla 3 hafta bekleyen bir arkadaşlar konuşmuştuk geçenlerde sizin ki daha da kısa hiçbir sorun olmaz inşallah
33+2 yim sabah aksam progrstan ve magnezyum kullanıyorummmŞimdi kaç haftalıksınız progestan ve magnezyum kullanıyor musunuz evde
Hastaneden çıktım aynı gün. Pazartesi gidip tekrar yatış yapacağım 3 gün sekerimi ölçecekler. İnşallah şeker çıkmam. Tatlıları çok özledim.
İnşallah 3 hafta daha bekler en az. Beklemese bile artık kocaman kız olmuş minnak. Sağlıkla en hayırlı zamanda gelsin.Umarım durdun yerinde sıpa
Keyfim yerşmdeydi benimde en son heralde doğmaz artık diyodum bakalım sıkı takipteyim inş benimde miad dolar
Ay inşallah benim 1 cm acıklıkla 2 hafta bitti bakalım inş risk bitmiştir
Bendim o hemen kaynanama attım
Dün bi arkadaş yazmıştı ayva ile ilgili
İnşallah sorunsuz geçsinHastaneden çıktım aynı gün. Pazartesi gidip tekrar yatış yapacağım 3 gün sekerimi ölçecekler. İnşallah şeker çıkmam. Tatlıları çok özledim.
Bitmiştir inşallah gönlünüzü ferah tutun az bi zaman kaldı zatenAy inşallah benim 1 cm acıklıkla 2 hafta bitti bakalım inş risk bitmiştir