Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Ben yüksek kiloyla hamile kaldım o yüzden almadım. Zayıflar daha çok alıyor ama birkaç ay içinde veriyor.
Ben 50 kilo ile hamile kaldım tabi sigara da iciyodum hamilelik te bırakınca baya kilo almama sebep oldu diye düşünüyorum 73 tüm en sonhalada deli gibi yiyorum bazen hamur isine hiç dayanamiyorum ilk bı 10kilo doğumdan sonra gider belki de sonrası Allah büyüktür

Katılıyorum canım ben de 32 de gittiğimde 1780 gr çıktı 34 de 2300 olmuş.Yanılma payı oluyodur tabi ama protein ağırlıklı beslendiğim için daha iyi kilo aldı bence
Ay ben de biraz dikkatli besleneyim o halde. yumurta hiç yiyemiyorum biraz ona dikkat edeyim. Haftaya randevuya kadar bakalım nasıl etki edecek
Teşekkür ederim çok takılmıyodum ama motive oldum yine de

Ben emzirmeye çok güveniyorum. Veririz ya sağlıklı olalım da

Kızlar 34.haftayla beraber bana gelen güncelleme hemen yorulmak olduNormalde böyle olmazdım ama az bir iş yapsam aşırı yoruluyorum biraz erken değil mi bu haftadan
Ay yarın 34olcaz bizde.bugun benim kalça ve vajina girişindeki kemiklerim sızladı.hala var sizi.doguruyorum sandım.34te böyle mi oluyordu ya.esimin okuldan arkadaşı da kizlar erken oluyor demiş.2kizi var.biri 36 biri 37de olmuş.sanirim ocaktan önce doğum olcak bnm.dayanamiyorum kalkamıyorum oturamiyorum.hastane valizimde hala eksikler var kendim için.ketil terlik yelek çorap bunları koymam gerek. Pff
Gider canım gider.erkek bebeklerde hemn gidiyor dicem de.kilo vermeye meyilliysen bide emzirmen tamsa veriyorsun.eltimle 2 gün vardı aramızda.bi kez bile emzirmedi mamayla besledi oğlunu.veremedi kilo fln.ben şükür hepsini de verdim hatta düştüm bile önceki kilodan.ama kız bebislerde de aynı mı oluyor bilmiyorum.verirz ya sağlıcakla alalim bebeklerimizi de

Kizlar Bnm bugün kemiklerim sızlıyor artı bide bebek sertlesiyor sürekli Sali herşey yolundaydı.sanci su nişan onlar nasıl bsy ki ?ben oğlumda bunları yaşamadan doğum yaptım o yüzden bilmiyorum.

Kizlar Bnm bugün kemiklerim sızlıyor artı bide bebek sertlesiyor sürekli Sali herşey yolundaydı.sanci su nişan onlar nasıl bsy ki ?ben oğlumda bunları yaşamadan doğum yaptım o yüzden bilmiyorum.
Sertleşmekte karnınız böyle bir tarafa evriliyor ama ama tekme atarken gibi değil kasılıyor bi yerde top gibi. Nişan bir kaç damla kanama oluyor o yüzden hep açık renk çamaşır tercih edin suyun gelmesini zaten anlarsınız. Sancıda regli gibi ama ilk belden başlıyor kasıklara vuruyor düzenli sancılar doğum başlıyor anlamında oluyor süresi git gide azalıyor benim en son 30 saniye de bir vuruyordu doğuma giderken.

Kızlar oda süsleme yapacak mısınız?
Yoksa doğum paketiniz de falan var mı ?
Ne düşünüyorsunuz bu konuda
Ben hastanenin anlaşmalı olduğu organizasyon firmasının en küçük paketini yaptıracağım.

aman dondurma yeme bebeğin beyni erir akar
Haha bu çok komik ya hiç duymadım
Bu arada hamile çekimi yaptık photoshop yapılmadan bir kaç pozu gönderdiler buda böyle bir anı oldu :)
Çok güzelll

Ay ben de biraz dikkatli besleneyim o halde. yumurta hiç yiyemiyorum biraz ona dikkat edeyim. Haftaya randevuya kadar bakalım nasıl etki edecek
Teşekkür ederim çok takılmıyodum ama motive oldum yine de
Yumurta bende hiç sevmiyorum beyazı asla ağzıma süremem. Bu hafta sarısını zorla yedim birseylerle karıştırdım baharatı bastım falan zorladım kendimi. Dediğim gibi ben bu yeme işine hiç itimat etmiyordum ama ciddi faydasını gördüm. Hatta aynı öğünde hem nohut hem ızgara et hem balıklı salata falan yedim az kaldı dayanıp gayret edeceğiz mecbur

Yuh +4 kilo ne be küfür gibi çabuk git yemek ye
Aşko sus zaten kilolu hamile kaldim şükrediyorum
Arkadaşlarimdan ogrendigim su işiyormuşsun gibi gekiyormuş bi anda istemsiz nişanda lekelenme oluyor

Kızlar uğraştığım şeye bakın kayınvalidemin bana attığı video. Aramızda 2 buçuk saatlik yol var arada da olsa ona gidiyoruz . Sırf kasım ara tatilinde bir hafta benim aileme gittik diye ( sanki ona sorucam ) ailem 8 saatlik uzakta çok nadir gidebiliyorum zaten .
8 aylık hamile insana attığına bakın .
Eşime de kıyamıyorum arada kalıyor. Zor tutuyorum arayıp tartışmamak için.
Evleneli 1 buçuk yıl oldu .
Alışmış diğer gelinleri ağzını açamıyor benden de aynısını bekliyor.

Benim kv atsa ben çok bozulurdum gerçekten esimede söylerdim ne demek istiyor diye gerçekten sinir bozucu bir durum canım ailene gittin diye kiskanmis mi nolmus başka biseye bozulmuş olmasın bu kv

Benim kv. Boyle bir video gönderecek ki cesaret edemez direk engelli basarim senin yerinde olsaydım çoktan kv. Engelli basardim. Sana böyle bir video atıyorsa senden biraz cesaret buluyor diye düşünüyorum. Bence tavrinizi net koyun. Mesela Biz eşimle bu aile konularını çoktan aştık. Ne eşim benim aileme gelmek zorunda ne ben eşimin ailesine gitmek zorunda değiliz.

İşte zayıf hamilesin o yüzden almışsın. 6 aya kalmaz eski fitliğine dönersin

Ben hastanenin anlaşmalı olduğu organizasyon firmasının en küçük paketini yaptıracağım.

Eki Görüntüle 3511934

Haha bu çok komik ya hiç duymadım

Çok güzelll
Aynen öyle demişti.cok tuhafıma gitmişti.ya cahil işte.
Valla arkadaşın dediği giibi bnm kv de atamaz böyle bsy.atsa kiyamet kopar.esime derim eşim konuşur usulüyle.ama tavrimi da koyarım ben.mesela konuşmam.canim sen de böyle videolara bence müsade etme.ne demek ya akıllı gelin vs.valla kusura bakma cnm ama sinir oldum senin yerine

Benim kv atsa ben çok bozulurdum gerçekten esimede söylerdim ne demek istiyor diye gerçekten sinir bozucu bir durum canım ailene gittin diye kiskanmis mi nolmus başka biseye bozulmuş olmasın bu kv
Yok başka hiçbir şey yaşamadık. Tatilde ona gitmemiz gerekiyormuş . Eylülden beri en az 4 haftasonu gidildi ona .
Eşimi aramış kızmış buraya gelmeniz lazım diye . Bana bir şey diyemiyor eşimden çekiniyor diye düşünüyordum ama bana da bunu atmış delirdi herhalde .
Eşim gelecek şimdi ya ara sen konuş ya da brn arıcam dicem .
Tatilimi nerede geçireceğimi ona sormamı istiyor hanfendi . Zaten çok şımarık biri diğer gelinleri bıkmış

Bizim pek iletişimimiz yok oğlunun bize gelmesini kıskandı çıldırdı . Evet ama haklısın ben eşim üzülmesin arada kalmasın diye bu ilk yaptığı şeyde susarsam devamı gelecektir

Eşimle konuştum şimdi canım . Arayıp söyleyecek ben konuşucam hatasını anlasın dedi . Ama çok sinir bozucu halsizlik etmiş .

Kızlar bebeğim hep haftasıyla uyumlu gidiyordu. Bugünkü kontrolde baş büyüklüğü önde çıktı. Bu durumu yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…