Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar ben gebe okuluna gitmedim ay başlarında başlıyormuş ben de hiç ayarlayamadım. Aralıkta bi şansımı deneyeceğim. Çok bi kaybım olur mu? İlk gebeliğim.

Kızlar selam benimde dün kontrolüm vardı 31+4 43 cm 2050 kg olmuş pazartesi günü e devletime çalışabilir raporu düşecekmiş takip edersiniz dedi. 2 hafta daha çalışmayı planlıyorum sonra evden devam ederim. oğlum en başından beri baş aşağı durduğu için çok baskı ve ağrı yapıyor doktor çok normal bebek kilo aldıkça daha da ağrın olacak korkma dedi.

Aslında Eds yöntemi biberona alışan bebekler için memeye geri döndürme yöntemi gibi bişey sizde ters mi tepti ben mi yanlış anladım
Yok canim ben sutumu sagip biberon ile veriyordum meme reddi olunca edsye gectim karmaşik yazmis olabilirim çakim telefonu elime aldirmiyor
Sacmalamis millet gamze olur der ama ben ortaokuldaylen cok takvim okurdum hadismiydi tam hatirlamiyorum eger bebeginiz guzel olsun istiyorsaniz bol bol ayva yeyin diye bisey yazıyordu onu hiç unutmamişim nedense ben oglumda yedimmi hatirlamiyorum 2 tane gamzesi var
Kızlar oda süsleme yapacak mısınız?
Yoksa doğum paketiniz de falan var mı ?
Ne düşünüyorsunuz bu konuda
Ben dusunmuyorum odada toz vs yapar gibi hissediyorum oyle seyler

Tadına hiç baktiniz mi? Muhakkak bakmışsınızdır sorayım dedim nasıl? Bir de nasıl saklıyorsunuz geldi ise?
Elit marka kullanıyolarmıs ben tadına bakmadım görüntğ bozulmasın diye benm erken doğum riskim oldugundan heöen yollattıö normalde siparişimin kutusunh falan hazırlatmıstım ama aralık ortası taze taze kargolatacaktım şimdi evde bi dolabın içinde duruyo nemsiz ışık gçrmeyen bi yerde

Kızlar selam. Ben de bgn kontrole gittim geçen hafta 32+0 da bebek 5 gün gerideydi ve 1760 gramdı. Bu hafta sadece et balık kuru fasülye, etli nohut, ceviz, muz vb protein ağırlıklı beslendim. Ekmek sadece kahvaltıda tam buğday unu yedim. Bebek bir haftada 2125 gram olmus. Ben bu yeme işine çok itimat etmiyordum ama faydasını gördüm. Gerçi çoğunuzun Bebişi gününde ya da ileriden gidiyor ama Benm gibi geriden giden olduysa diye paylaşmak istedim

Katılıyorum canım ben de 32 de gittiğimde 1780 gr çıktı 34 de 2300 olmuş.Yanılma payı oluyodur tabi ama protein ağırlıklı beslendiğim için daha iyi kilo aldı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…