Ay maşallah maşallah çok güzelsiniz
Ben de inanmıyorum ama bu ara gündüz yaşadığım her şeyi gece rüyamda görüyorum. Kıl yumağı gibi çocuk doğurdum dün rüyamda ahahaha.Ya ben ayvayı hiç sevmem bana da sürekli ayva ye çocuğun gamzeli olsun diyorlarkıl tüy olayını duymamıştım valla ama ben inanmıyorum böyle şeylere
Ay ne güzel iç karnın geniş demekki sus üzülmek neymişBen böyle yatınca karnım hiç yok ayaktayken de kavun kadar bi şey bi yandan üzülüyorum bi yandan da işimi rahat rahat yapabildiğim için seviniyorum shshd
Bunlar bana hurafe geliyo ya. Ben saçımı da kestirdim, ete de dokundum, çilek de yedimKızlar şimdi komik mi saçma mı siz karar verin bişey sormak istiyorumson bi kaç haftadır canım çok ayva istiyor. Her gün bazen 2 günde bir yarım ayva yiyorum. Kayınvalidem geldi dün akşam. Yarım ayvayı dolapta görünce sen yemiyorsun di mi dedi. Ben de yoo ben yiyorum dedim. Kızın kıllı tüylü bişey olsun istyosun galiba sakın yeme, ayva tüy yapar dedi dünden beri canım daha çok istemeye başladı o öyle diyince ahahaha siz duydunuz mu böyle bişey
Teşekkür ederimmAy senin ki tam Çağla şikel hamileliği , sadece göbeğin çıkmış , top koymuşlar gibine güzel ya maşallah
Yuh +4 kilo ne be küfür gibiValla bende bilmiyorum tansiyon yuksek olsa idrara bakardi gebelik zehirlenmesi diye bisey var ya bazen o da tetikliyor ama tansiyon ve enfeksiyon yapiyor onu
Bunun tüm serilerini alin cok guzel oglum 2 yasinda hala sever bunlari 0 ekran buyudugunden mi bilmem tam bir kitap kurdu
Aaaa benama +4kiloyjm gobegim dev
Ben oglumda eds ile verdim ilk emmedi 18 gun benimde sütüm azaldi sagimi dogru yapmamişim saatlerini mama icti 3 ay ama hep eds ile verdim meme reddi yapti biberonla
Ay benim oglumda boyleydi hamilemisin demiyorlardi erkek mi diyorlardi simdi ki kiz yayvan
Valla bana da öyle ama içime kurt düşürdü değişik kadınBunlar bana hurafe geliyo ya. Ben saçımı da kestirdim, ete de dokundum, çilek de yedim
Teşekkür ederimm
MaşallaaahKizlar ben de bugun tam 32.hafta oldum ve calisabilir raporu aldim hadi hayırlısı +11 kilo ile yola devam3 ocak sonmus, bakalım kac hafta daha calisabilcem; )
Kız sinir oluyorum şöyle hurafelere yaKızlar şimdi komik mi saçma mı siz karar verin bişey sormak istiyorumson bi kaç haftadır canım çok ayva istiyor. Her gün bazen 2 günde bir yarım ayva yiyorum. Kayınvalidem geldi dün akşam. Yarım ayvayı dolapta görünce sen yemiyorsun di mi dedi. Ben de yoo ben yiyorum dedim. Kızın kıllı tüylü bişey olsun istyosun galiba sakın yeme, ayva tüy yapar dedi dünden beri canım daha çok istemeye başladı o öyle diyince ahahaha siz duydunuz mu böyle bişey
Maşallah canım33. Hafta güncellemesi +11 kg ile yola devam
Bence de herkesin yapısı farklı. Benm de kilosu 5 gün geriden geliyor. Ama önceki bebeğimde de aynıydı. Karnımı gere gere yürürdüm doğuma giderken bile hamile olduğum anlaşılsın kilo sanılmasın diyeSabahları daha küçük akşama doğru şişiyor herkes farklı şeyler yaşıyor işte ama benim bebeğe bu hafta boyu kısa gibi dedi doktor belki ondandır shshfj
Ben bebek çikolatası ve hediyelik kolonya siselerden alacağım. Ancak nereden alayım karar veremedim. Sizlerden alan var mı? Bir de oda süsleme yerine sadece kapı süsü düşünüyorum. Devlet hastanesinde de oluyormuş, dün gördüm odalar süslü idi.Kızlar oda süsleme yapacak mısınız?
Yoksa doğum paketiniz de falan var mı ?
Ne düşünüyorsunuz bu konuda
Ben de çikolata düşünüyorum. Kendim alıp etiket yapıştırmayı planlıyorum. Kapı süsü olarak trendyolda baby yazılı kutular var, onlara niyetlendim. Genel Markalar Star Beyaz Şeffaf Balon Kutusu BABY Yazılı 25x25 Cm Fiyatı, Yorumları - TrendyolBen bebek çikolatası ve hediyelik kolonya siselerden alacağım. Ancak nereden alayım karar veremedim. Sizlerden alan var mı? Bir de oda süsleme yerine sadece kapı süsü düşünüyorum. Devlet hastanesinde de oluyormuş, dün gördüm odalar süslü idi.
Ben instagramda eyes design da yaptırdı. Aşırı beğendim tasarımı kendim seçmiştimBen bebek çikolatası ve hediyelik kolonya siselerden alacağım. Ancak nereden alayım karar veremedim. Sizlerden alan var mı? Bir de oda süsleme yerine sadece kapı süsü düşünüyorum. Devlet hastanesinde de oluyormuş, dün gördüm odalar süslü idi.
Ben süslemede fotoda ayarlamıştım ama erken doğum riskim varKızlar oda süsleme yapacak mısınız?
Yoksa doğum paketiniz de falan var mı ?
Ne düşünüyorsunuz bu konuda
Benimde oğlum toplam 12kiloyla doğurmuştum .şimdi kızım da 14le devamkeAy yerim seni nasılda moralimi topluyoya aslında kafama takmamam lazım kiloyu çünkü kızımda da şişmiştim ve veriliyo yani kilo her türlü
Aynen küfür gibiYuh +4 kilo ne be küfür gibiçabuk git yemek ye
Ay bırak şöyle hurafeleriValla bana da öyle ama içime kurt düşürdü değişik kadın
Git gözümüze görünmeKızlar kızmayın ama bende +1.5 kilo ile yola devam ediyorumbebek 1950 gram 42 cm di geçen hafta kilo vermeyip üzerine ekleyebilseydim şu an daha fazla kilo almış
Olacaktım ama ilk aylar çok kilom gitti benim
Lütfen herkes benim kadar şiştiğini söylesin söylemezseniz çok kırılırım
Ayy kızlar çok tatlısınız hepiniz tütütü maşallahKizlar ben de bugun tam 32.hafta oldum ve calisabilir raporu aldim hadi hayırlısı +11 kilo ile yola devam3 ocak sonmus, bakalım kac hafta daha calisabilcem; )
Çok yakın arkadaşımın oğlu 4 kilo doğdu şimdi 6 aylık 9 10 kilo falandırKızlar şimdi komik mi saçma mı siz karar verin bişey sormak istiyorumson bi kaç haftadır canım çok ayva istiyor. Her gün bazen 2 günde bir yarım ayva yiyorum. Kayınvalidem geldi dün akşam. Yarım ayvayı dolapta görünce sen yemiyorsun di mi dedi. Ben de yoo ben yiyorum dedim. Kızın kıllı tüylü bişey olsun istyosun galiba sakın yeme, ayva tüy yapar dedi dünden beri canım daha çok istemeye başladı o öyle diyince ahahaha siz duydunuz mu böyle bişey
Biz bu kadınların yetiştirdikleri adamları nasıl sevdik de çocuk yapmaya karar verdik acaba ahahahahaAy bırak şöyle hurafelerioğlumda dondurma çok yiyordum.kaynanam ne dese begenirsin.""aman dondurma yeme bebeğin beyni erir akar "" ay yuh dedim ya..
Kız sen kilo almamışsın ki zayıflamışsın bildiğinKızlar kızmayın ama bende +1.5 kilo ile yola devam ediyorumbebek 1950 gram 42 cm di geçen hafta kilo vermeyip üzerine ekleyebilseydim şu an daha fazla kilo almış
Olacaktım ama ilk aylar çok kilom gitti benim