Geçmiş olsun kuzum, zor biliyorum ama moralini yüksek tutmaya çalış. Bebiş iyi çok şükür, kanama alanın da kaybolur inşallah. Dikkat et kendine yormamaya çalış ve fırsat bulduğunda uzanmaya bak hepO an o stresle kisacik yazmisimkalp atisini duyduktan sonra bi kanama alanin var ilac vericem fitil olarak kullanirsin dedi, kendine dikkat et agir kaldirma dedi. Calisiyor musun diye sordu masa basi calistigimi soyledim, sorun olmaz dedi. Eczaneden aldim progestan vermis sabah aksam fitil olarak kullanacagim
Evet canım bana çokkkk iyi geldiKızlar merhaba o bulantı kusma için içtiğiniz ilacın adı neydi I prilam muydu?
Cok tesekkur ederim canimGeçmiş olsun kuzum, zor biliyorum ama moralini yüksek tutmaya çalış. Bebiş iyi çok şükür, kanama alanın da kaybolur inşallah. Dikkat et kendine yormamaya çalış ve fırsat bulduğunda uzanmaya bak hep
Bence bu kadar kafaya takmaya gerek yok eger 2-3 hafta degil de 2-3 gunse. Cunku olcumlerinde karinda bakarken o an baktiginda 5+3luk goruyosa oyle diyo, sonra tekrar olcum yapinca baktiginda degisirse degisiyor. Bebegin boyutuyla ilgili bi gitmissiniz onde gidiyor, bi gitmissiniz geride gidiyor. Cok dert etmeye gerek yok bence bunu bosu bosuna inaninKızlar kim ne derse desin ben hala şu arada fark çıkma durumunu aşamıyorum ya. Bana biri gelip “benimde öyleydi gayet sağlıklı bir bebek doğurdum” diyene kadar ben kafama takacağım. Bir sürü doktor hiç bir sorun olmadığını söylüyor ama yinede kafama takıyorum anne olmak çok zor. Sat ve ultrason arasında hep 2-3 gün fark oluyor çok sinirim bozuluyor
Benimde öyle önceki gebeliklerdede öyleydi. Merak etme düzeliyor sonra. Geçen hafta gittim bir kaç gün eksik söyledi bu hafta gittiğimde 6+2 ydi ama doktor 6+4 girmiş normal Bi durum yaniKızlar kim ne derse desin ben hala şu arada fark çıkma durumunu aşamıyorum ya. Bana biri gelip “benimde öyleydi gayet sağlıklı bir bebek doğurdum” diyene kadar ben kafama takacağım. Bir sürü doktor hiç bir sorun olmadığını söylüyor ama yinede kafama takıyorum anne olmak çok zor. Sat ve ultrason arasında hep 2-3 gün fark oluyor çok sinirim bozuluyor
Benimde geç döllenme doktor sıkıntı olmadığını söyledi. Zaten çok fazla değişiyormuş bence boşuna stres yapmaKızlar kim ne derse desin ben hala şu arada fark çıkma durumunu aşamıyorum ya. Bana biri gelip “benimde öyleydi gayet sağlıklı bir bebek doğurdum” diyene kadar ben kafama takacağım. Bir sürü doktor hiç bir sorun olmadığını söylüyor ama yinede kafama takıyorum anne olmak çok zor. Sat ve ultrason arasında hep 2-3 gün fark oluyor çok sinirim bozuluyor
İnşallah canım çok teşekkür ederimCok tesekkur ederiiim darisi basinizaDua ediyorum bol bol guzel haberler gelicek senden de insallah
Bazı doktorlar gerçekten çok bilgisiz çok korkmussundur.Neyseki bebek görünmüş canim için rahatlamistir. Devlette de çok iyi doktorlar var ama şansına artık hangisi denk gelirse.Ay kizlar bugun devlete randevum var diye gittim 7+1 gunluguz suan doktor bakti kese bos gozukuyo 1 hafta daha bekleyelim belki gec dollenmedir dedi ama kendi doktorumda ilk gittigimde gec dollenme olmadigi belli oldugu icin dedim heralde olusmadi bebek sok oldum. Normalde kendi doktoruma randevum ayin 2 sineydi hemen kendi doktoruma gittim bos kese napicaz kurtaj mi olmam gerekiyo diye vajinal bakti bebek var kalbi de atiyo dediyarim saat icinde oyle garip duygular yasadim ki buyuk konusmak olmasin ama bidaha devlete gitmem
Canım, 2-3 günlük fark çok çok normal hatta 5 güne kadar oynamalar olabilir dönem dönem eşitlenir bazen ileri gider normal bir durum yaniKızlar kim ne derse desin ben hala şu arada fark çıkma durumunu aşamıyorum ya. Bana biri gelip “benimde öyleydi gayet sağlıklı bir bebek doğurdum” diyene kadar ben kafama takacağım. Bir sürü doktor hiç bir sorun olmadığını söylüyor ama yinede kafama takıyorum anne olmak çok zor. Sat ve ultrason arasında hep 2-3 gün fark oluyor çok sinirim bozuluyor
Evet cok korktum yani o yarim saat icinde neler yasadim kafamin icinde. Cok sukur doktorum yerindeydi normalde o saatte olmuyomus o da Allahtan yoksa yarina kadar icim icimi yerdi. Cok sukur gordum kalbini de duydumBazı doktorlar gerçekten çok bilgisiz çok korkmussundur.Neyseki bebek görünmüş canim için rahatlamistir. Devlette de çok iyi doktorlar var ama şansına artık hangisi denk gelirse.
Çok iyi yapmışsın hemen kendi doktoruna gitmekle
Ay inanılmaz ya, yuh yani…Allah korumuş iyi ki diğer doktora gitmişsiniz.Ay kizlar bugun devlete randevum var diye gittim 7+1 gunluguz suan doktor bakti kese bos gozukuyo 1 hafta daha bekleyelim belki gec dollenmedir dedi ama kendi doktorumda ilk gittigimde gec dollenme olmadigi belli oldugu icin dedim heralde olusmadi bebek sok oldum. Normalde kendi doktoruma randevum ayin 2 sineydi hemen kendi doktoruma gittim bos kese napicaz kurtaj mi olmam gerekiyo diye vajinal bakti bebek var kalbi de atiyo dediyarim saat icinde oyle garip duygular yasadim ki buyuk konusmak olmasin ama bidaha devlete gitmem
Yaaaa çok tatlııııKizlar ben az once is arasinda %70 indirimli 2li Bibs emziklerden buldum, cogu videoda izlemistim guzel Bibs emzikler diye. Kullanilir mi bilmem ama yine de ani olsun ilk esyasi olsun diye almak istediim dunun heyecaniylaInsallah burada bu konular hakkinda cok guzel seyler konustugumuz zamanlar gelir bir an once hep beraber bilgi alisverisi yapariz
Eki Görüntüle 3471780
Günde maks 1 almak gerekiyor yalnız; doktorunuza sorun yine deAaa tamam, ondan da alayım. Haftaya işe nası gidicem die kara kara düşünüyorum..teşekkürler
Cok sukur gittigimde doktor ordaydi yoksa yarina kadar icimi kemirir dururduAy inanılmaz ya, yuh yani…Allah korumuş iyi ki diğer doktora gitmişsiniz.
Normalde de ince telli saçlarım var ve çok dökülür o yüzden hamilelikle mi ilgili çok emin değilim. Hamilelikte sanki gürleşip güzelleşiyordu saçlar o döneme ne zaman gelirizBenim saçım çok dökülmeye başladı ya değerlerim de normal halbuki :/ sizde nasıl durumlar