2025 MFK GEBELERİ

Merhaba bende pcosluyum .hangi ürünleri kullandınız. Ben tüp bebekle bir çocuk sahibi oldum . Şükür şuan 5 yaşında . Daha sonra gene tüp bebekle hamile kaldım .kalbi durdu kaybettim

Merhaba hanımlar. Ben pcos+ kisti olan bir kadınım.hamilelik denedim olmadı. Daha sonra mfk hocamın takvilerini kullandım ve 3.ayda hamile kaldım. Hocama çokkkkk teşekkür ediyorum. Mfkyı sevenler buraya 🥰
Merhaba, bende mfk eş paketi aldım ek olarak ovictor inositol içerikli takviye aldım. 2 aydır kullanıyorum eş paketini , bu ay regl döneminde prenatal women 2 ovictor kullanmaya başladım regl 14 ve 15 . gününde ilişki sonrası pembe lekelenme oldu . Takviye etkisi mi anlayamadım. Siz takviye kullanırken bu tür durum yaşadınız mı?

Bende dün itibariyle fit pakete ve ovictora başladım. Pek bilgi sahibi değilim inşallah güzel olsun

Merhaba kaç ay kullandınız?Benimde rezervim 003 ultrasonda kaç yumurta görünüyordu tüp bebek mı doğal mı oldu acaba ?
3 ay kullandım 4. Ay hamile kaldım temmuz ayında 6 7 yumurta gözüktü doktorum şok oldu rezerve bakıyorum yerlerde ama beni şoka ugrattın dedi bu ay gebe kalma ihtimalin çok yüksek dedi olmadı eylül de yumurta çatlatma tedavısıne baslıcaktım ama doğal yolla oldu çok şükür 😇😍🙏

3 ay kullandım 4. Ay hamile kaldım temmuz ayında 6 7 yumurta gözüktü doktorum şok oldu rezerve bakıyorum yerlerde ama beni şoka ugrattın dedi bu ay gebe kalma ihtimalin çok yüksek dedi olmadı eylül de yumurta çatlatma tedavısıne baslıcaktım ama doğal yolla oldu çok şükür 😇😍🙏

Peki nasıl anlamış gebe kalma ihtimalinizin yüksek olduğu ayı doktor ? Kaç yumurta vardı ki ?

Merhaba hanımlar. Ben pcos+ kisti olan bir kadınım.hamilelik denedim olmadı. Daha sonra mfk hocamın takvilerini kullandım ve 3.ayda hamile kaldım. Hocama çokkkkk teşekkür ediyorum. Mfkyı sevenler buraya 🥰
Merhabalar hayırlı olsun hangi tavsiyesini kullandınız

Benim de 1 ay olacak hemen hemen eş paketine başlayalı eşimle, 1 tüp bebek başarısızlığı oldu eylül 2024 te, MFK yı keşfettik yeni sayılır velev ki olmazsa bile tüp bebeğe hazırlık da olur diye düşünerek aldık ama doğal yolla olsun çok istiyorum, MFK eş paketini kullanıp adet gecikmesi yaşayan oldu nu aranızda acaba, Allah'ım sağlıcakla hayırlısıyla bebiştir inşallah ama yorumlarda gecikme de yapabiliyo diye okuyunca biraz umutsuzluğa da kapılmadım, değil

Merhaba, bende mfk eş paketi aldım ek olarak ovictor inositol içerikli takviye aldım. 2 aydır kullanıyorum eş paketini , bu ay regl döneminde prenatal women 2 ovictor kullanmaya başladım regl 14 ve 15 . gününde ilişki sonrası pembe lekelenme oldu . Takviye etkisi mi anlayamadım. Siz takviye kullanırken bu tür durum yaşadınız mı?
Merhaba ben de fitpaket kullanıyorum advictor adalis detoks sirkesi ve tırodoxın , pcosum. Düzensizliğim vardı 3 ay olmamıştım başladım takviyelere
İlk kullandığım ayda adet oldum ve 22 gün sürdü simsiyah 2nci ayki adetimde de çok kısa lekelenme sürdü ve 7nci gün tam bittim derken sadece 1 gün taze kanama gördüm kesildi 3ncü ayda olmadım hamile de değilim biraz hareketsiz geçti bu dönem belki de ondan , hocamıza sordum bu tarz şeyler çok normal dedi ve bence de normal kist ağrılarım azaldı muhtemelen temizleniyor sabırla bekliyorum eşim de ben de Antox ekliyoruz bu ay

Benim 1 kimyasal ve 1 düşüğüm var arkadaşlar tedavisiz olmuştu , pcosum ve insülin direncim var 3 ayda 1 adet görüyordum takviyelerden sonra yavaş yavaş düzene giriyor kanamam bi çok uzun bi çok kısa oldu ama önemli değil bu bir süreç ve zamanla düzelecek herşey hocamıza güveniyorum .
Fakat şunu belirtmeliyim adalis ve detoks sirkesinden hiçbir etki alamadım her gün yürüyüş + beslenme programı uyguladığım halde zayıflamama asla etkisi olmadı aksine kilo eklendi üstüne hocamız bunun için kırılması gereken bir direnç var kırılacak dedi bakalım devam ediyorum Antoxu da ekleyerek

Benim de 1 ay olacak hemen hemen eş paketine başlayalı eşimle, 1 tüp bebek başarısızlığı oldu eylül 2024 te, MFK yı keşfettik yeni sayılır velev ki olmazsa bile tüp bebeğe hazırlık da olur diye düşünerek aldık ama doğal yolla olsun çok istiyorum, MFK eş paketini kullanıp adet gecikmesi yaşayan oldu nu aranızda acaba, Allah'ım sağlıcakla hayırlısıyla bebiştir inşallah ama yorumlarda gecikme de yapabiliyo diye okuyunca biraz umutsuzluğa da kapılmadım, değil
Ya benim gecikme oldu ama lekelenmelerimde oldu 2. Ayım bitti mfk takviyelerinde .anlayamadım hiç ilk ay tam zamanında olmuştum

Back
X