• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 MFK GEBELERİ

Hamis2525

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
1
1
1
27
Merhaba hanımlar. Ben pcos+ kisti olan bir kadınım.hamilelik denedim olmadı. Daha sonra mfk hocamın takvilerini kullandım ve 3.ayda hamile kaldım. Hocama çokkkkk teşekkür ediyorum. Mfkyı sevenler buraya 🥰

Merhaba bende pcosluyum .hangi ürünleri kullandınız. Ben tüp bebekle bir çocuk sahibi oldum . Şükür şuan 5 yaşında . Daha sonra gene tüp bebekle hamile kaldım .kalbi durdu kaybettim

Merhaba hanımlar. Ben pcos+ kisti olan bir kadınım.hamilelik denedim olmadı. Daha sonra mfk hocamın takvilerini kullandım ve 3.ayda hamile kaldım. Hocama çokkkkk teşekkür ediyorum. Mfkyı sevenler buraya 🥰
Merhaba, bende mfk eş paketi aldım ek olarak ovictor inositol içerikli takviye aldım. 2 aydır kullanıyorum eş paketini , bu ay regl döneminde prenatal women 2 ovictor kullanmaya başladım regl 14 ve 15 . gününde ilişki sonrası pembe lekelenme oldu . Takviye etkisi mi anlayamadım. Siz takviye kullanırken bu tür durum yaşadınız mı?

Bende dün itibariyle fit pakete ve ovictora başladım. Pek bilgi sahibi değilim inşallah güzel olsun

Amh 0.06 reserve destegı ile hamıle kaldım 27. Haftadayım canım hocam 😍🧿

Back