Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar. Ben pcos+ kisti olan bir kadınım.hamilelik denedim olmadı. Daha sonra mfk hocamın takvilerini kullandım ve 3.ayda hamile kaldım. Hocama çokkkkk teşekkür ediyorum. Mfkyı sevenler buraya
Merhaba bende pcosluyum .hangi ürünleri kullandınız. Ben tüp bebekle bir çocuk sahibi oldum . Şükür şuan 5 yaşında . Daha sonra gene tüp bebekle hamile kaldım .kalbi durdu kaybettim
Merhaba hanımlar. Ben pcos+ kisti olan bir kadınım.hamilelik denedim olmadı. Daha sonra mfk hocamın takvilerini kullandım ve 3.ayda hamile kaldım. Hocama çokkkkk teşekkür ediyorum. Mfkyı sevenler buraya
Merhaba, bende mfk eş paketi aldım ek olarak ovictor inositol içerikli takviye aldım. 2 aydır kullanıyorum eş paketini , bu ay regl döneminde prenatal women 2 ovictor kullanmaya başladım regl 14 ve 15 . gününde ilişki sonrası pembe lekelenme oldu . Takviye etkisi mi anlayamadım. Siz takviye kullanırken bu tür durum yaşadınız mı?