Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    158
Ciddi bir lightning crotch etkisi altındayımm o zaman ahahaha

Canım valla ben tam anahtarlık ve kolonya yaptıracağım klasik ama en mantıklısı o geldi bir de düşündüm açıkçası yılan akrabalarıma masraf yapmaya değer mi diye değmez
Canikom bişi dicem yanlış anlama ama senin bebeğin doğdu diye sen niye hediye veriyosunki onlar versin sana ahahaha ben sadece ikram boş geçmeyelim diye çikolata lokum kurabiyedir falan onları koyucam. Kız arkadaşlarımla toplandık ve onlar da sordum yapsam sizce gerek var mı parası da önemli değil herkes çöpe atıyoruz dedi. Bence de değmezler ahahahabs

Canım valla ben tam anahtarlık ve kolonya yaptıracağım klasik ama en mantıklısı o geldi bir de düşündüm açıkçası yılan akrabalarıma masraf yapmaya değer mi diye değmez
Ahahahah mantıklı Ben de her ziyarete gelecek için yaptırmadım zaten Herkese vermek için hastaneye çikolata eve de kurabiye yaptıracağım

Ay kızlar midem alev alev Dayanamadigimda rennie alıyorum yarım. Sizin başladı mı?
Ben özellikle yemek veya bir şeyler atıştırıp peşinden hemen uzandığım zaman midem yanıyordu sonra dikkat ettim yiyince yatmamaya ve şu an çok şükür yok. Olduğu zamanlar sabah aç karnına arkadaşın dediği gibi 1 kaşık tahin içiyordum iyi geliyordu.

Ay kızlar midem alev alev Dayanamadigimda rennie alıyorum yarım. Sizin başladı mı?
Özellikle yemekten sonra uzanırsam ya da aşırı tıka basa yersem oluyor canım. Bir kere çok fena oldu burada birisi söylemişti sanırım biraz süt içtim kesti . Tahin de iyi geliyormuş ama onu denemedim

Ya şaka bir yana sanmıyorum ama bende kel doğmuşum belki genetiktir neye bağlı acaba mide yanması bilemedim. Bu da bulantı gibi herkeste olmuyor sanırım.
Benim de kusma hiç olmadı bir kaç kez bulantı oldu sadece mide yanmam da bir iki kere oldu o da reflü gibiydi galiba herkeste olmuyor. Ben de saçsız doğmuşum ama annem çok midem yanıyordu sana hamileyken diyor

Gerçek mi acaba yaa. Keltoş kafasını severim
Canım o gerçek değilmiş, bebek mideye baskı yaptığı için reflü olup yanma oluyormuş, çoğu yerde okudum midesi yanıp bebişin saçı olmadığı ama midesi yanmayıp saçlı doğan çok bebek var

Gerçekten öyle ama kendime keyif aldırmadım çoğu zaman maalesef pimpirikliliğim yüzünden bir de ilk gebelik olunca paranoyaklık tavandı
Ee o kadarcık olur hem anne oldun hem bilmediğin bir yola girdin hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak değişim yaşadın yaşıyorsunda. Çok normal süreci stresli yönetmen. Grubu seviyorum herkes kendi içinde bulunduğu durumu mükemmele en yakın şekilde yönetiyor tebrik ediyorum mayıs annelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…