- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #15.321
Ya uni baby beni de mahvetti, hassas ciltlere uygun değil demek ki :) denemek için yüzümün minik bir kısmını sildim bildiğin yanağım yanık gibi oldu alev alev birkaç saat kızarıklık geçmedi. Bebek için stok yapacaktım iyi ki denemişim. Pamuk aldım sonraYaaa sende benim gibi alerjiksin demek benim deterjan, metal falan bisürü alerjim var duş jeli bile kullanamıyorum hep atopik ürünlermesela uni baby ıslak mendille elimi sildiğimde nokta nokta alerji yapmıştı çok zaman önce, ondan uni baby reyonuna yaklaşmadım bile normalde çok memnunlar ama bana dokunmuştu
Aaa ikinci bir geri bildirim harika oldu demekki herkese uygun değilmişYa uni baby beni de mahvetti, hassas ciltlere uygun değil demek ki :) denemek için yüzümün minik bir kısmını sildim bildiğin yanağım yanık gibi oldu alev alev birkaç saat kızarıklık geçmedi. Bebek için stok yapacaktım iyi ki denemişim. Pamuk aldım sonra
Yavrum zeytinyagi mesela komalik yapiyor brni igne tasiyorum yanimda surekli acil bir durumda kirip iciyorum cortlamamak icin hemde ne alerji sormaYaaa sende benim gibi alerjiksin demek benim deterjan, metal falan bisürü alerjim var duş jeli bile kullanamıyorum hep atopik ürünlermesela uni baby ıslak mendille elimi sildiğimde nokta nokta alerji yapmıştı çok zaman önce, ondan uni baby reyonuna yaklaşmadım bile normalde çok memnunlar ama bana dokunmuştu
Bu arada bir arkadaşım da söyledi o da stok yapmış uni baby yi bebeğinin poposu yanık gibi olmuş. Kız sonra ıslatıp suyunu sıkıp filan kullanmış çöpe atmamak için. Bitirene kadar canım çıktı dediAaa ikinci bir geri bildirim harika oldu demekki herkese uygun değilmişbenim elimi mahveden bebeğin popoyu ne yapmaz diye düşünüp bende pamuk aldım, sadece 3tane sleepy natural ıslak mendil çantaya koymak için aldım belki hastanede lazım olur onu da kendimde denedim bişey olmadı
Kızlar eksikleriniz neler kaldı? Eksiklerimizi yazalım birbirimize, fikir olsun belki unuttuğumuz aklımıza gelir. Benim şimdilik aklımda olan bebek yağı ve süt saklama poşetiincia almayı düşünüyorum onu da şampuanı da bu marka aldım. Sizin neler?
Düzeltme; şimdi düşününce aklıma geldi. Hastane terliği, emzirme sütyeni ve lohusa pedim de eksik..
Oh ne güzel çok şanslısınBenim alışveriş listesi bunlar kaldı canım belki sana da yardımcı olur. Kıyafet alışverişi de daha yapacağım 1 adet 10lu 1 adet 5li hastane çıkışı düşünüyorum. Onun dışında annemin mağazası var evin hemen altında her türlü bebiş kıyafeti var o yüzden ihtiyaca göre ordan alırım diye düşünüyorum.
- Göğüs kremi
- Göğüs pompası
- Emzirme sütyeni
- Göğüs pedi
- Tırnak törpüsü
- Şampuan ve duş jeli
- Tarak
- Masaj kremi yağı
- Ağız mendili
- Pişik kremi
- Bebek pamuğu
- Alt açma bezi
- Bez
- Islak mendil
- Müslin bez
- Depend
Benim bazı ilaç türlerine falanda var novalgin, penisilin gibi eşime dedim doğunca kızımıza gıda ve ilaç alerjisi baktırmamız lazım anasına çekerse işimiz işYavrum zeytinyagi mesela komalik yapiyor brni igne tasiyorum yanimda surekli acil bir durumda kirip iciyorum cortlamamak icin hemde ne alerji sorma
Benim kardeşime de prima öyle yapmış annem diyor kıpkırmızı yapmıştı, mesela bana da orkid alerji yapar bakalım kızımızın poposu neyi seçecek molfix aldım iki paketBu arada bir arkadaşım da söyledi o da stok yapmış uni baby yi bebeğinin poposu yanık gibi olmuş. Kız sonra ıslatıp suyunu sıkıp filan kullanmış çöpe atmamak için. Bitirene kadar canım çıktı dedihassas ciltlere uygun değilmiş. Ben de o söyleyince denedim yüzümde sonra korktum cidden bayağı kızarttı yüzümü
Annemin bende kullandıklarını aldım ben de hep :) Prima bez, hacışakir deterjan :) dalin şampuan aldım bir de onu da kendimde deneyeceğim önce :)Benim kardeşime de prima öyle yapmış annem diyor kıpkırmızı yapmıştı, mesela bana da orkid alerji yapar bakalım kızımızın poposu neyi seçecek molfix aldım iki paket
Bende yaptırmadım iyi çıktıKızlar merhabalar, bende bir süredir uzaktan takip ediyorum bu grubu. 28 haftalık hamileyim erkek bebek bekliyoruz3. Hamileliğim diğer ikisini 9. Ve 17. Haftalarda kaybettim. Size bişe sormak istiyorum. Bi kaç gündür sürekli uyku modundayım ve yorgun hissediyorum. Normalde ilk aylarda olması gereken uyku hali bu hafta yüklendi bana. Aranızda böyle olan var mı? He bu arada gece uykusunu da uyuyorum yani. 2-3 kere uyansam da 9 saat uyuyorum. Bir de şeker yüklemesi yapmadı bana doktorum, değerlerim iyi çıkıyo bir de glutensiz besleniyorum diye aranızda yaptırmayan var mı?
Canım bende plsenta previalıyım rahim ağzını tam kapatıyor, geçen hafta büyük bir kanama yaşamıştım, seninki de tam mı kapatıyor acabaKızlar bugün kontrole gittim 26+3 teyiz 1008 gr ve 35 cm olmuş, plasenta previa hala devam ediyor ama idrar yolu genişliği düzelmiş bebişin. Bayramdan sonraya randevu verdi. 5 hafta olacak nerdeyse şimdi de 5 hafta olmuştu. Nasıl geçecek bilmiyorum. Bu sefer bebiş çok göstermedi kendini ve yüzünü
Hissediyorum canım bazen tam böyle idrar kesesinin oraya doğru atıyor bugün doktor bebek baş yukarı pozisyonda dedi bu haftalarda normal bu tekmeler. Hatta yabancılar buna ‘lightning crotch’ diyor yani kasık yıldırımıKızlar bebişlerin tekmesini nerede hissediyorsunuz ? Aşağı doğru tekme hisseden var mı?
Canım valla ben tam anahtarlık ve kolonya yaptıracağım klasik ama en mantıklısı o geldiKızlarr hediye konusuna sonunda karar verdimHem kullanılabilir olsun hem basit olmasın hem de klasik anahtarlık kolonya o bu tarzı bir şey olmasın dedim bu kadar çok şey isteyince arayışım uzun sürdü ama değdi tasarımın tam halini akşam alacağım ben de merak içerisindeyim Size de fikir olur belki
‘Biraz daha duruyor ucunda tamamen çekilmemiş’ dedi doktorum sonraki kontrolde tekrar değerlendireceğiz canım çok şükür kanama vs olmadı eşimle çok sık beraberlik yaşamama ve evde koltuk bile silmeme rağmen.Canım bende plsenta previalıyım rahim ağzını tam kapatıyor, geçen hafta büyük bir kanama yaşamıştım, seninki de tam mı kapatıyor acaba
Bizimki de kalatifer kaynanam gile gilip gidince üstümüz is kokuyor diye huylanıyorum eve gidince çok kötü kokuyoruzBizim ev kaloriferli benimde canım is kokusu cekiyo arada banyoya falan geliyo kokusu ohh ne güzel kokuyo diyorumilk 3 ayda kokular mahvetmisti beni şimdi her koku cazip geliyor
Ay benimde agumentin bioment vs insallah bize cekmezlerBenim bazı ilaç türlerine falanda var novalgin, penisilin gibi eşime dedim doğunca kızımıza gıda ve ilaç alerjisi baktırmamız lazım anasına çekerse işimiz iş
Ama yaşama canım zaten çok zor, bende 3.trmistere girince yaşadım genelikle öyle oluyormuş sende olmaz inşallah çok dikkat et, ilişki tamamen yasak bizde iş de yapmıyorum artık‘Biraz daha duruyor ucunda tamamen çekilmemiş’ dedi doktorum sonraki kontrolde tekrar değerlendireceğiz canım çok şükür kanama vs olmadı eşimle çok sık beraberlik yaşamama ve evde koltuk bile silmeme rağmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?