Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Ben de siveno aldım ve kullandım canım çok güzel ben beğendim
Bende siveno uni dalin hepsinden aldm malesef su toz olanlari kullanamiyorum ya cok ilginc degil mi mesela sifir alerjenli urun onlar bebek icin ama benim.agzim gozum sisiyor kullaninca cidden ironik bir durum

Bende siveno uni dalin hepsinden aldm malesef su toz olanlari kullanamiyorum ya cok ilginc degil mi mesela sifir alerjenli urun onlar bebek icin ama benim.agzim gozum sisiyor kullaninca cidden ironik bir durum
ben de rozasea var o yüzden hiç denemediğim markalara güvenemiyorum. Bana da hacışakir hiç bir sıkıntı çıkarmıyor. Bebeğe de ondan aldım yıkadım ve sıfır parfümlü yumuşacık oldu bütün kıyafetleri.

Yaaa sende benim gibi alerjiksin demek benim deterjan, metal falan bisürü alerjim var duş jeli bile kullanamıyorum hep atopik ürünler mesela uni baby ıslak mendille elimi sildiğimde nokta nokta alerji yapmıştı çok zaman önce, ondan uni baby reyonuna yaklaşmadım bile normalde çok memnunlar ama bana dokunmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…