- 18 Haziran 2022
- 4.287
- 6.004
- 88
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #15.301
Ben inciadan almayı düşünüyorum canım deterjanını falan da oradan alacağımKızlar şampuan, pişik kremi, vücut losyonu gibi ürünleri hangi markadan aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz?
Şampuan dermoskin aldım, pişik kremi sudocrem aldım . Pişik olmaması içinde önceden sürülen bepanthol krem var çok sıcak havalar için onu aldımKızlar şampuan, pişik kremi, vücut losyonu gibi ürünleri hangi markadan aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz?
Canim ben mustela ve sudocrem adimKızlar şampuan, pişik kremi, vücut losyonu gibi ürünleri hangi markadan aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz?
Teşekkür ederim canim, güle güle kullansın bebiş inşallahCanm sampuani ecowel tercih ettim pisik kremi sudokrem vucut losyonu daha almadm onuda mustela almayi planliyorum
Ben deterjan sivenodan aldim ama henüz kullanmadım, inşallah güzel çıkarBen inciadan almayı düşünüyorum canım deterjanını falan da oradan alacağım
Teşekkür ederim, inşallah hiç pisik olmazlarŞampuan dermoskin aldım, pişik kremi sudocrem aldım . Pişik olmaması içinde önceden sürülen bepanthol krem var çok sıcak havalar için onu aldım
Yaaaa ahahhs
Ben de siveno aldım ve kullandım canım çok güzel ben beğendimBen deterjan sivenodan aldim ama henüz kullanmadım, inşallah güzel çıkar
Bende siveno aldım bakalım haftasonu deneyeceğimBen deterjan sivenodan aldim ama henüz kullanmadım, inşallah güzel çıkar
Amin kuzum hepimizin bebisleri pisiksiz sagliklaTeşekkür ederim canim, güle güle kullansın bebiş inşallah
Bende siveno uni dalin hepsinden aldm malesef su toz olanlari kullanamiyorum ya cok ilginc degil mi mesela sifir alerjenli urun onlar bebek icin ama benim.agzim gozum sisiyor kullaninca cidden ironik bir durumBen de siveno aldım ve kullandım canım çok güzel ben beğendim
Ya ahahahahaha bak buna cok guldumYaaaa ahahhsbenim baba tarafına da benziyor biraz
Bak mesela benimkide soyleli biseyYaaaa ahahhsbenim baba tarafına da benziyor biraz
ben de rozasea var o yüzden hiç denemediğim markalara güvenemiyorum. Bana da hacışakir hiç bir sıkıntı çıkarmıyor. Bebeğe de ondan aldım yıkadım ve sıfır parfümlü yumuşacık oldu bütün kıyafetleri.Bende siveno uni dalin hepsinden aldm malesef su toz olanlari kullanamiyorum ya cok ilginc degil mi mesela sifir alerjenli urun onlar bebek icin ama benim.agzim gozum sisiyor kullaninca cidden ironik bir durum
Yaaa sende benim gibi alerjiksin demek benim deterjan, metal falan bisürü alerjim var duş jeli bile kullanamıyorum hep atopik ürünlerBende siveno uni dalin hepsinden aldm malesef su toz olanlari kullanamiyorum ya cok ilginc degil mi mesela sifir alerjenli urun onlar bebek icin ama benim.agzim gozum sisiyor kullaninca cidden ironik bir durum
baba tarafı herkeste aynı galibaBak mesela benimkide soyleli bisey
Benim baba tarafı da aynı ıyyyyYaaaa ahahhsbenim baba tarafına da benziyor biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?