- 24 Eylül 2024
- 374
- 444
- 18
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #15.261
Evet, dogum izni 8 hafta dogum oncesi, 12 hafta da dogum sonrasi var. Sonrasinda da 6 ay benim icin ve 6 ay da baba icin sigortanin karsiladigi ebeveynlik izni var. Yani ben bebek 9 aylik olana kadar izinde olacagim her sey yolunda giderse.Yurtdışındaydınız sanırım hangi ülkeydi bir de ne kadar doğum izni çok merak ettim izin konusunda burası kadar cimriler mi ordada
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alınKızlar merhabalar, bende bir süredir uzaktan takip ediyorum bu grubu. 28 haftalık hamileyim erkek bebek bekliyoruz3. Hamileliğim diğer ikisini 9. Ve 17. Haftalarda kaybettim. Size bişe sormak istiyorum. Bi kaç gündür sürekli uyku modundayım ve yorgun hissediyorum. Normalde ilk aylarda olması gereken uyku hali bu hafta yüklendi bana. Aranızda böyle olan var mı? He bu arada gece uykusunu da uyuyorum yani. 2-3 kere uyansam da 9 saat uyuyorum. Bir de şeker yüklemesi yapmadı bana doktorum, değerlerim iyi çıkıyo bir de glutensiz besleniyorum diye aranızda yaptırmayan var mı?
Evet 3 aylık testi hamileliğin başından beri bana da 3 kez yapıldı. En son 4.6 çıktı sonucum. Gerek duymadı doktorum. Glutensiz beslenince zaten gebelik başından beri diyette gibiyim. 6 kilo verdim 2 kilo aldım sadece.Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alınBen şeker yüklemesi yaptırmadım sadece 3 ay geriye dönük kanda şeker yükselmesi var mı diye bakıldı bir sorun olmayınca dr um gerek görmedi.
Kuzum ilk doğduğunda giysin diyorsan 3-6 olmaz ki yenidoğan alacaktınKızlar tek alacağım kıyafetleri aldım sadece 2 tane çıtçıtlı badi ve çorap alacağım oğluma abisinden herşeyi olduğu için hiç bişey almayacağım ilk doğduğunda yeni giysin diye aldım bunları da yorumlara bakarak 3-6 aldım gözüme büyük geldi aldıklarım
Hoşgeldiniz, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahKızlar merhabalar, bende bir süredir uzaktan takip ediyorum bu grubu. 28 haftalık hamileyim erkek bebek bekliyoruz3. Hamileliğim diğer ikisini 9. Ve 17. Haftalarda kaybettim. Size bişe sormak istiyorum. Bi kaç gündür sürekli uyku modundayım ve yorgun hissediyorum. Normalde ilk aylarda olması gereken uyku hali bu hafta yüklendi bana. Aranızda böyle olan var mı? He bu arada gece uykusunu da uyuyorum yani. 2-3 kere uyansam da 9 saat uyuyorum. Bir de şeker yüklemesi yapmadı bana doktorum, değerlerim iyi çıkıyo bir de glutensiz besleniyorum diye aranızda yaptırmayan var mı?
Ben de totalde 4.5 kilo aldım 1.5 aydır kilo almadım ama şeker tüketimim 0 neredeyse sadece günde 1 tane meyve yiyorum o da bebek beslenin diye. Ben bir sorun yaşamadımEvet 3 aylık testi hamileliğin başından beri bana da 3 kez yapıldı. En son 4.6 çıktı sonucum. Gerek duymadı doktorum. Glutensiz beslenince zaten gebelik başından beri diyette gibiyim. 6 kilo verdim 2 kilo aldım sadece.
Teşekkür ederim aslında dün doktordayım çarpıntım var diye gitmiştim. Yorgunluğu söylemeyi unuttum. Haftaya yeniden gidicem o zaman söyliyim.Hoşgeldiniz, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahüçüncü trimester bazı gebelerde aşırı yorgunluk ve uyku hali getirirken, bazı gebelere de uykusuzluk ve enerji hali şeklinde gelir diye okumuştum. Kan değerlerinizde ve vitamin dengenizde bir sorun yoksa olağan bir süreç diye yorumlayabilirsiniz ama doktorunuza sormanızda fayda var tabii ki
Ben de tatlı olarak tüketemiyorum. Sadece arada sırada züber her gün olmasa da gün aşırı meyve, bazen de tahin helva atıştırıyorum. Unlu şeyler sıfır hayatımda. Ama dedim herkese yapılıyo bana da mı yapılmalıydıBen de totalde 4.5 kilo aldım 1.5 aydır kilo almadım ama şeker tüketimim 0 neredeyse sadece günde 1 tane meyve yiyorum o da bebek beslenin diye. Ben bir sorun yaşamadım
Çok güzelEvet, dogum izni 8 hafta dogum oncesi, 12 hafta da dogum sonrasi var. Sonrasinda da 6 ay benim icin ve 6 ay da baba icin sigortanin karsiladigi ebeveynlik izni var. Yani ben bebek 9 aylik olana kadar izinde olacagim her sey yolunda giderse.
Yok yok tedirgin olmayın grupta vardı 1-2 kişi daha böyle şeker yüklemesi yaptırmayıp sadece kanda baktıranBen de tatlı olarak tüketemiyorum. Sadece arada sırada züber her gün olmasa da gün aşırı meyve, bazen de tahin helva atıştırıyorum. Unlu şeyler sıfır hayatımda. Ama dedim herkese yapılıyo bana da mı yapılmalıydıbiraz korktum.
Çok teşekkür ederimYok yok tedirgin olmayın grupta vardı 1-2 kişi daha böyle şeker yüklemesi yaptırmayıp sadece kanda baktıran
Çocuklarla da zor vallahi, Allah yardımcımız olsunGece uyuyamamak bir de üstüne bu soğukta kalkıp ofise gitmek çok zor olsa gerekEvde oluncada farklı değil aslında kalk çocukları okula götür geri gel kahvaltı yemek yap evi toparla işlerle ilgilen bir türlü tam dinlenilmiyor
Şampuanı incia aldım losyonu da oradan alacağım. Pişik kremi bepanthol aldım.Kızlar şampuan, pişik kremi, vücut losyonu gibi ürünleri hangi markadan aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz?
Tesekkur ederimŞampuanı incia aldım losyonu da oradan alacağım. Pişik kremi bepanthol aldım.
Evet gördüm teşekkür ederim, bakıyorum arada takipteyim.Tesekkur ederimbu arada hepsiburada da indirim var su an incia da bakabilirsin
benim yeğenimin cildi egzamalıydı doktor önerisiyle hipp kullandı ablam hep. bana da onu aldırdı prematüre cildi hassas olur diye.Kızlar şampuan, pişik kremi, vücut losyonu gibi ürünleri hangi markadan aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz?
Cok teşekkür ederimbenim yeğenimin cildi egzamalıydı doktor önerisiyle hipp kullandı ablam hep. bana da onu aldırdı prematüre cildi hassas olur diye.
Bana da yapılmadı canım. kan değerlerime bakıldı sadece .Ben de tatlı olarak tüketemiyorum. Sadece arada sırada züber her gün olmasa da gün aşırı meyve, bazen de tahin helva atıştırıyorum. Unlu şeyler sıfır hayatımda. Ama dedim herkese yapılıyo bana da mı yapılmalıydıbiraz korktum.
Ben mustela aldım ikizlerimde de mustela kullandım memnunum.Kızlar şampuan, pişik kremi, vücut losyonu gibi ürünleri hangi markadan aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz?
Canım benim kizlarimda 36. Hafta doğdular. Çok mama denedim ve hipp le devam ettim. Bence gayet güzel içerikli mamabenim yeğenimin cildi egzamalıydı doktor önerisiyle hipp kullandı ablam hep. bana da onu aldırdı prematüre cildi hassas olur diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?