- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #15.241
O zaman bende anlayamayacagiz sezeryan benimBakalım görürüz doğru musezeryan olursan geçerli olmaz ama
Haftalar ilerledikçe zorlanmalar artacak mecbur. Kolaylıklar hepimizeee. . Bir de sabahın köründe ise gelmek cekilmiyor. Doğum iznine az kaldı şükür kiKenny34 visneliturta34 bende doğru düzgün uyuyamadım. Çatı ağrım vardı gece yine yürümekte oturup kalkmakta çok zorlanıyorum. Dinlenince geçiyor ama uykuya zor dalıyorum. Sağa sola dönerken uyanıyorum acıdan
Merhaba hoşgeldin. İlk Bebek mi?Merhaba hanımlar bende aranıza katılmak istiyorumtabloya alım yokmuş sanırım. Forumu kullanmayı da henüz bilmiyorum aranıza katılmak için kayıt oldum. 30 haftalık hamileyim kız bebek bekliyoruz inşallah
Alışmak istemiyor insanBen de sabaha karsi 5 civari uyandim bir daha da uyuyamadim. Sonra kalkip 7 gibi ofise geldim, bari erken gelip erken cikayim dedim.
Git gide derin uykularim da azaliyor, ama Dr. Kaan Kocatepe'den dinlemistim. 3.trisemesterda sik sik uyanmak ve pek derin uyumamak normalmis, vucudumuzu dogumdan sonrasina bebek icin alistiriyormus.
Zararı olmaz bence ama sen yine de dra memenin durumunu danış istersen. Benimde felaket kasiniyo sağ taraf. Bebe yağı iyi geliyorKizlar güno size birsey soyliycem brn artik sag meme ucu kasintisindan kafayi yedim ondan birqz sutte geliyor dun gumus kapaklari actim kullandim sonuc mukemmel sifir kasinti sifir bir zarari olurmu emzirme doneminde degilim.ama dayanamadm artik yara olucakti ucu
Hiç bilmiyorum bir sorun olmaz muhtemelen ama dr a sorsan yine iyi olur. Benim de bazen çok kaşınıyor yağ sürüyorum iyi geliyorKizlar güno size birsey soyliycem brn artik sag meme ucu kasintisindan kafayi yedim ondan birqz sutte geliyor dun gumus kapaklari actim kullandim sonuc mukemmel sifir kasinti sifir bir zarari olurmu emzirme doneminde degilim.ama dayanamadm artik yara olucakti ucu
Eveet valla benim bugun son gunum ofiste. Yarin uzaktan calisicam, haftaya da basliyorum hamilelik iznimeHaftalar ilerledikçe zorlanmalar artacak mecbur. Kolaylıklar hepimizeee. . Bir de sabahın köründe ise gelmek cekilmiyor. Doğum iznine az kaldı şükür ki
Darısı başımıza :) iyi dinlenmeler sanaEveet valla benim bugun son gunum ofiste. Yarin uzaktan calisicam, haftaya da basliyorum hamilelik iznime
Hoşgeldiniz aramıza bir prenses daha katıldı demek kiMerhaba hanımlar bende aranıza katılmak istiyorumtabloya alım yokmuş sanırım. Forumu kullanmayı da henüz bilmiyorum aranıza katılmak için kayıt oldum. 30 haftalık hamileyim kız bebek bekliyoruz inşallah
Dua okuyarak uyudum canım, korktum baya oturma odasına geldim televizyonu açtım öyle uyuyabildim vallaBol dua oku canım rüya içinde rüya gördün muhtemelen bende çok olurdu etrafı görürdüm ama uyanamazdım kımıldayamazdım ancak dua edersem uyanabilirdim öyle olunca gün mahvoluyor korkarsan daha sık oluyor korkma duaya sığın
Çok sevindimmmEveet valla benim bugun son gunum ofiste. Yarin uzaktan calisicam, haftaya da basliyorum hamilelik iznime
Hiç uyumamış gibi oluyoruz zatenAlışmak istemiyor insanPsikolojik olarak hırpalanmış hissediyorum ben derin uykuya geçmedikçe
Yurtdışındaydınız sanırım hangi ülkeydi bir de ne kadar doğum izni çok merak ettim izin konusunda burası kadar cimriler mi ordadaEveet valla benim bugun son gunum ofiste. Yarin uzaktan calisicam, haftaya da basliyorum hamilelik iznime
Gece uyuyamamak bir de üstüne bu soğukta kalkıp ofise gitmek çok zor olsa gerekHiç uyumamış gibi oluyoruz zatengece sürekli uyku bölünmesi, sabah işe gitme derdi, uyku büyük nimet gercekten
Hoşgeldin aramıza canımMerhaba hanımlar bende aranıza katılmak istiyorumtabloya alım yokmuş sanırım. Forumu kullanmayı da henüz bilmiyorum aranıza katılmak için kayıt oldum. 30 haftalık hamileyim kız bebek bekliyoruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?