Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Kizlar güno size birsey soyliycem brn artik sag meme ucu kasintisindan kafayi yedim ondan birqz sutte geliyor dun gumus kapaklari actim kullandim sonuc mukemmel sifir kasinti sifir bir zarari olurmu emzirme doneminde degilim.ama dayanamadm artik yara olucakti ucu

Haftalar ilerledikçe zorlanmalar artacak mecbur. Kolaylıklar hepimizeee. . Bir de sabahın köründe ise gelmek cekilmiyor. Doğum iznine az kaldı şükür ki

Merhaba hoşgeldin. İlk Bebek mi?

Alışmak istemiyor insan Psikolojik olarak hırpalanmış hissediyorum ben derin uykuya geçmedikçe

Zararı olmaz bence ama sen yine de dra memenin durumunu danış istersen. Benimde felaket kasiniyo sağ taraf. Bebe yağı iyi geliyor

Hiç bilmiyorum bir sorun olmaz muhtemelen ama dr a sorsan yine iyi olur. Benim de bazen çok kaşınıyor yağ sürüyorum iyi geliyor

Hoşgeldiniz aramıza bir prenses daha katıldı demek ki

Dua okuyarak uyudum canım, korktum baya oturma odasına geldim televizyonu açtım öyle uyuyabildim valla

Kızlar merhabalar, bende bir süredir uzaktan takip ediyorum bu grubu. 28 haftalık hamileyim erkek bebek bekliyoruz 3. Hamileliğim diğer ikisini 9. Ve 17. Haftalarda kaybettim. Size bişe sormak istiyorum. Bi kaç gündür sürekli uyku modundayım ve yorgun hissediyorum. Normalde ilk aylarda olması gereken uyku hali bu hafta yüklendi bana. Aranızda böyle olan var mı? He bu arada gece uykusunu da uyuyorum yani. 2-3 kere uyansam da 9 saat uyuyorum. Bir de şeker yüklemesi yapmadı bana doktorum, değerlerim iyi çıkıyo bir de glutensiz besleniyorum diye aranızda yaptırmayan var mı?

Hiç uyumamış gibi oluyoruz zaten gece sürekli uyku bölünmesi, sabah işe gitme derdi, uyku büyük nimet gercekten
Gece uyuyamamak bir de üstüne bu soğukta kalkıp ofise gitmek çok zor olsa gerek Evde oluncada farklı değil aslında kalk çocukları okula götür geri gel kahvaltı yemek yap evi toparla işlerle ilgilen bir türlü tam dinlenilmiyor

Hoşgeldin aramıza canım sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine

Kızlar tek alacağım kıyafetleri aldım sadece 2 tane çıtçıtlı badi ve çorap alacağım oğluma abisinden herşeyi olduğu için hiç bişey almayacağım ilk doğduğunda yeni giysin diye aldım bunları da yorumlara bakarak 3-6 aldım gözüme büyük geldi aldıklarım

Eklentiler

• IMG_20250227_115357.webp
    88,6 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…