- 24 Ekim 2024
- 132
- 274
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #15.201
Çok iyi canım, bizimki de 27+5 ama 1 hafta önde gidiyor 28+5 gözüküyor 1250 gram olmuş, biraz tombiş olacak sıpalarKızlaaaar selam. Sol kasığımda ağrı vardı diye dayanamayıp kontrole gittim. Çok şükür her şey yolunda28+2 haftalığız. Ultrasonda 28+5 gözüküyoruz. 1332gr 38 cm olmusuz. Kafamız 31 haftalık koca kafalı oğlus doktor türk ırkında kafa genelde önden gidiyor dedi oğlusu görmek cok iyi geldi 3 hafta sonra tekrardan kontrole gideceğiz.
Maşallah canımÇok iyi canım, bizimki de 27+5 ama 1 hafta önde gidiyor 28+5 gözüküyor 1250 gram olmuş, biraz tombiş olacak sıpalar
Eren diyorum ben de canımKızlar erkek isimlerinden hangisi güzel sizce Eren, Civan, Mahir ?
Eren güzelKızlar erkek isimlerinden hangisi güzel sizce Eren, Civan, Mahir ?
Bildiğim kadarıyla sat a göre veriyorlarKızlar şimdi bu 32 hafta raporu yazılırken bunu son ölçümleri baz alıp ona göre mi verecekler yoksa regl tarihine göre mi verecekler? Bilgisi olan var mı ?
Benim doktorum sat’a göre dedi canım, 32+ gün olması gerekiyormuş yani 33.haftaya girinceKızlar şimdi bu 32 hafta raporu yazılırken bunu son ölçümleri baz alıp ona göre mi verecekler yoksa regl tarihine göre mi verecekler? Bilgisi olan var mı ?
Civan ya da eren bence :)Kızlar erkek isimlerinden hangisi güzel sizce Eren, Civan, Mahir ?
Acil bir durum yoksa 38-39 diyor internette ama benim çok bilgim yokKizlar sezeryanda kacinci haftadan sonra aliyorlar bebisleri
38 ve 39 gibi alıyorlar çok bekletmiyorlar 40a kadar falanKizlar sezeryanda kacinci haftadan sonra aliyorlar bebisleri
Benimkide aynii canim babasinin kiz versiyonuAy benimkide azck ucundan bana banzese kopya babasi
Sanırım o bendimBir arkadas vardi harika bir foto cekilmisti vok begenmistim ve kendisini tebrik ediyorum pantolona zor sigdm ve qsla bagdas kuramadm cekene kadrda catladimtabi benim ki onunki kadarda güzel olmadi
Yok arkadasim doguruvercektim cocugu nerdeyse cnku ben 9 kilo aldm asla giremedm.pantolona illa kot olsun diyede zorla soktm kendimiSanırım o bendimbenim de ilginç bir şekilde kilo almaya elverişli olan vücudum almadı 5 kilo aldım o yüzden pantolona sığdım canım ama evet düğmeler açık bağdaş kurmak zor olsun yine de çok güzel bir anı
Bizim oğluşta babasına benzicek benceBenimkide aynii canim babasinin kiz versiyonu
Kim önce doğurur bilmem ama umarım hiçbirimiz 42. Haftaları görmeyizAyyy ilk kim doğuracak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?