Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Kızlaaaar selam. Sol kasığımda ağrı vardı diye dayanamayıp kontrole gittim. Çok şükür her şey yolunda 28+2 haftalığız. Ultrasonda 28+5 gözüküyoruz. 1332gr 38 cm olmusuz. Kafamız 31 haftalık koca kafalı oğlus doktor türk ırkında kafa genelde önden gidiyor dedioğlusu görmek cok iyi geldi3 hafta sonra tekrardan kontrole gideceğiz.

Çok iyi canım, bizimki de 27+5 ama 1 hafta önde gidiyor 28+5 gözüküyor 1250 gram olmuş, biraz tombiş olacak sıpalar

Kızlar şimdi bu 32 hafta raporu yazılırken bunu son ölçümleri baz alıp ona göre mi verecekler yoksa regl tarihine göre mi verecekler? Bilgisi olan var mı ?

Bir arkadas vardi harika bir foto cekilmisti vok begenmistim ve kendisini tebrik ediyorum pantolona zor sigdm ve qsla bagdas kuramadm cekene kadrda catladim tabi benim ki onunki kadarda güzel olmadi
Sanırım o bendim benim de ilginç bir şekilde kilo almaya elverişli olan vücudum almadı 5 kilo aldım o yüzden pantolona sığdım canım ama evet düğmeler açık bağdaş kurmak zorolsun yine de çok güzel bir anı

Yok arkadasim doguruvercektim cocugu nerdeyse cnku ben 9 kilo aldm asla giremedm.pantolona illa kot olsun diyede zorla soktm kendimi ve tabiki bagdas kuramadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…