Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    46
9 gün olmuştu bugün, 11inde randevum var o zaman gidicem artık.

Merhaba hamileliğimin 13+6 haftasındayım. İkili test sonucum 1:180 çıktı doktor perinatolojiye gitmemi ve amniyosentez yapılmasını önerdi. Yaptıran var mı? Varsa bununla ilgili bilgi verebilir misiniz?
Merhaba canım görünce yazmak istedim. Benim ikili testte riskim seninkinden daha yüksek çıkmıştı. 1:70 riskliydi.Forumda okumadığım gönderi kalmadı. Daha önce bu şekilde sonuç alanlar sağlıklı çocuk doğurmuşlar mı diye bir sürü şey okuyup araştırdım. İnanır mısın riski 1:5 çıkan kişi bilr sağlıkla bebeğini kucağına almış ikili test tarama testi sadece bir olasılık bildiriyor. Kesinlik bildirmiyor.
Benim doktorum beni perinataloga yönlendirdi ve fetal dna yap dedi. Ben o an ki afallama ile hemen randevu aldım perinatalogtan. Fetal dna için de bir firma ile anlaştım. O gün bir arkadaşımla konuştum onun sağlıklı bir çocuğu var o da benzer süreçleri yaşadı. Bana dedi ki 13 haftalık bebeği perinatalog ne kadar inceleyebilir daha organları bile küçücük.. O an kafama dank etti ben ne yapıyorum ki dedim. Perinatalog randevumu iptal ettirdim. Fetal dna için kanımı verdim. Geçmek bilmeyen 10 gündü.. Çok şükür sonuçlar sağlıklı geldi Boş yere stres yaşattım kendime ve bebeğime.. Amniyosentez riskli bir işlem. Fetal dna da tarama testi tanı testi değil ama sana %99 doğruluk oranı veriyor. Firmalar sorumluluk almamak için yüzde 1 yanılma payı bırakıyorlar. Gör bak seninde bebeğin sağlıklı. Perinatalog konusunda birsey diyemem ama bence amniyosentez yaptırma. Fetal dna yaptır olumsuz şeyleri kafandan çıkar. İnşallah senin bebeğin de sağlıklı

Bende aynı iste ya.. geçen sene eylülde 58 kiloydum şaka gibi

Çok sağ ol canım inşallah hiçbirimiz böyle durumlara denk gelmeyelim. Çok etkiliyor gerçekten
Canım çok geçmiş olsun yazdıklarını görünce çok üzüldüm.
Söylediği şeyleri düşünmemeye çalış. O da kendini bilmez bir halde, normal bir insanın dile getireceği şeyler değil bunlar.
Muhatap olma endiselendigin durumlar varsa. Hiç bulaşma.
Çok üzücü bir durum onun açısından da, çevresinde kimsenin olmaması sahipsiz olması..
Rabbım kötülüklerden uzak etsin sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…