-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.081
Ay canim ben de googledaki numarayi aradim ama acmadi randevu almam lazimBen aldım canım 7 bin tl önümüzdeki ay gideceğiz
Çok teşekkürler, umarım hepimiz içinKesinlikle öyle.
Devlette haklı ,sikayet olmadan alamaz
Ama sikayet olunca da 10 gün sonra bırakılıyorsa niye kendimi öne atayım?
Çok zor gerçekten
Dilerim sorunsuz şekilde geçer süreciniz
Numara paylaşılmıyor yoksa atardım size çok yoğun olabilirlerAy canim ben de googledaki numarayi aradim ama acmadi randevu almam lazim
9 gün olmuştu bugün, 11inde randevum var o zaman gidicem artık.Canım devlette yaptırdıysan 10 günü geçmediyse sabahtan git kontrol için geldiğini söyle yada direkt randevu da alabilirsin doktor farketmiyor aynı hastanede herhangi bir doktora ikili test sonucu için geldiğini söylersen sonucu çıkartıyorlar. Direkt e nabızda sonuç gözükmüyor.
Merhaba canım görünce yazmak istedim. Benim ikili testte riskim seninkinden daha yüksek çıkmıştı. 1:70 riskliydi.Forumda okumadığım gönderi kalmadı. Daha önce bu şekilde sonuç alanlar sağlıklı çocuk doğurmuşlar mı diye bir sürü şey okuyup araştırdım. İnanır mısın riski 1:5 çıkan kişi bilr sağlıkla bebeğini kucağına almışMerhaba hamileliğimin 13+6 haftasındayım. İkili test sonucum 1:180 çıktı doktor perinatolojiye gitmemi ve amniyosentez yapılmasını önerdi. Yaptıran var mı? Varsa bununla ilgili bilgi verebilir misiniz?
Bugün tam 1 hafta oldu canım. Temsilciye yazdım hala kan işlemde görünüyor dedi. İnşallah canım güzel haberlerle geleceğim buraya.Senin kaç gün oldu canım kan vereli 1 haftayı geçti değil mi? Güzel haberlerini bekliyoruz
Bende 16+5Canım ben 16+5 deyim sen kaçtasın
Bende aynı iste ya.. geçen sene eylülde 58 kiloydum şaka gibibende yaa55 kg dm geçen sene bu zamanlar günde 1 yada 2 öğün yiyordum yemeklerimi. mayıs ayında bebek düşünmeye başlayınca sağlıklı beslenmek adına 3 öğün beslendim 4 ayda 64 kg oldum 64 kg ile hamile kaldım. şuan 14 haftalığız ve 68 kg
Canım meraba yarn serklaj olucam senın ıslem ne kdr sürmüştüYine kimse yok canım ama bugün ağrı yok biraz da hava soğuk ondanda olabilir
Canım çok geçmiş olsun yazdıklarını görünce çok üzüldüm.Çok sağ ol canım inşallah hiçbirimiz böyle durumlara denk gelmeyelim. Çok etkiliyor gerçekten
En cok o koydu zaten ,Bende aynı iste ya.. geçen sene eylülde 58 kiloydum şaka gibi