Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    46
Merhaba hamileliğimin 13+6 haftasındayım. İkili test sonucum 1:180 çıktı doktor perinatolojiye gitmemi ve amniyosentez yapılmasını önerdi. Yaptıran var mı? Varsa bununla ilgili bilgi verebilir misiniz?
Amniyosentezden önce fetal dna testi yaptırmanız öneririm. Bir tüp kan alınarak kesin sonuca yakın bir sonuç çıkıyor. Yaştan dolayı da iki,i tarama testinde risk çıkabiliyor.

Yaa çok zor bir durum gerçekten canım sen çok karşılaşmamaya çalış ne diyeyim. Devletin de böyle durumlarda eli kolu bağlı oluyor sizin de aynı şekilde. Dediğin gibi sen hamile halinle koşturamazsın ki. Sıkma canını.

Sağ ol canım dediğin gibi yapacak bir şey yok. Kardeşinin gelip ilgilenmesi ya da başvuru yapması için bekleyeceğiz

E nabızda sonuçta rapor ektedir yazıyor başkada birşey yok, devlette yaptırmıştım bugün özelde gittiğim doktoru aradım doluymuş merak ettim bir iki değer görsem için rahatlardı belki
Canım devlette yaptırdıysan 10 günü geçmediyse sabahtan git kontrol için geldiğini söyle yada direkt randevu da alabilirsin doktor farketmiyor aynı hastanede herhangi bir doktora ikili test sonucu için geldiğini söylersen sonucu çıkartıyorlar. Direkt e nabızda sonuç gözükmüyor.

Çok geçmiş olsun
Sıkmayın canınızı, akli dengesi yerinde değilmiş zaten
Ama ne kötü ki böyleleri disarda dolaşıyor
Birsey oldu mu da "aklı dengesi yerinde değildi " deniyor..
Dediğiniz gibi sikayet etseniz ayrı dert
Çok karşılaşmamaya bakin
Allah korusun her türlü kötülüklerden

Yani karşılaşmamak için dışarı ve cama çıkmamam lazım. Bir süre yalnız çıkamayacağım maalesef. Evet aynen öyle oluyor akli dengesi yerinde değil ee bizi öldürsün o zaman, kadın kafama sıkıcam filan diyor hiçbir şey yapılmıyor. Şuan yine sokakta bağır çağır. Dün gece 2 buçuktan çığlıklarına uyandım. Bu insanı gözetim altında tutması gerekiyor devletin ama hala kağıt kürekle uğraşıyoruz

Canım çok geçmiş olsun bu dönemde ekstra hassas oluyoruz bu sebeple fazlaca üzülmüşsün. Sen yine de pek karşılaşma aya çalıl canım üzme kendini

Canım çok geçmiş olsun bu dönemde ekstra hassas oluyoruz bu sebeple fazlaca üzülmüşsün. Sen yine de pek karşılaşma aya çalıl canım üzme kendini
Çok sağ ol canım inşallah hiçbirimiz böyle durumlara denk gelmeyelim. Çok etkiliyor gerçekten

Kesinlikle öyle.
Devlette haklı ,sikayet olmadan alamaz
Ama sikayet olunca da 10 gün sonra bırakılıyorsa niye kendimi öne atayım?
Çok zor gerçekten
Dilerim sorunsuz şekilde geçer süreciniz

Merhaba hamileliğimin 13+6 haftasındayım. İkili test sonucum 1:180 çıktı doktor perinatolojiye gitmemi ve amniyosentez yapılmasını önerdi. Yaptıran var mı? Varsa bununla ilgili bilgi verebilir misiniz?
Perinatolojiye gitseniz de size öncelikle fetal dna önerecekler çünkü amniyosentez için 16. Haftayı beklemeniz lazım. Maddi gücünüz varsa beklemeyin fetal dna yaptırın o stresi yaşamaya değmez.

Perinatolojiye gitseniz de size öncelikle fetal dna önerecekler çünkü amniyosentez için 16. Haftayı beklemeniz lazım. Maddi gücünüz varsa beklemeyin fetal dna yaptırın o stresi yaşamaya değmez.
Senin kaç gün oldu canım kan vereli 1 haftayı geçti değil mi? Güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar cinsiyet tahmini yapabilen var mı, doktor haftaya konuşalım dedi

Eklentiler

• 1000019793.jpg
    65,6 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000019794.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 4
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…