- 1 Şubat 2022
- 573
- 806
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.041
Ben de 17 haftayı bitirdim 3 kg almışım. Eğer dikkat etmezsem bi anda çok alacağımı hissediyorum o yüzden bi gün abarttıysam ertesi gün dengeliyorum. Sen de öyle yapabilirsin canım. İlk gebeliğimde 12 kg alıp doğumdan sonra 18 kg vermiştim. Bunda da max 10 kg almak istiyorum inşallah başarabilirim hatta 8 olsa mükemmel olur da bakalım önemli olan önce bebişlerin sağlığı. Doğumdan sonra kilolar gidiyor bi şekilde kafana takma.Kızlar 72 ile hamile kaldım 78 kilo oldum 14 haftada 6 kilo.. çok dimi diyetisyene mi başlasam
1.60 boyum fazla uzun sayılmam ama dediğim gibi zayıf halimle hamile kalsaydım daha iyi olacaktı benim için bakalım 4 kg ile devam ediyoruz yolaBalım boyunla orantılıysa bence çok kilolu değilsin. Ben şu an 83 oldum olacağım maalesef
Yine kimse yok canım ama bugün ağrı yok biraz da hava soğuk ondanda olabilirİşlemden kalan bir ağrı mı yoksa bebişten dolayı mı? Bugün daha rahat olabilecek misin, yanında birileri var mı?
Herkes her şeyi söylüyor canım1.60 boyum fazla uzun sayılmam ama dediğim gibi zayıf halimle hamile kalsaydım daha iyi olacaktı benim için bakalım 4 kg ile devam ediyoruz yolaherkes hergün kilo aldın diyor ama her gun almıyorum
Dikkat etmen gerek kendineYine kimse yok canım ama bugün ağrı yok biraz da hava soğuk ondanda olabilir
Olabildiğince dikkat ediyorum canım bakalımDikkat etmen gerek kendine
E bebekte bugaboo var ama cybex yok. Bugaboo da çok güzel ben gidip bakmıştım onda da indirim vardıHayırlı olsun canım güle güle kullanın. Bende bakayım bu markalar e bebekte oluyor mu mevzuya çok uzağım
Ekran görüntüsü aldım canımE bebekte bugaboo var ama cybex yok. Bugaboo da çok güzel ben gidip bakmıştım onda da indirim vardı
Ben henüz almadım ama ne olur ne olmaz diye 1 tane philips avent cam olanlardan alıcam. İyiymiş herkes öyle söylüyorKızlar biberon alan var mı aranızda Philips avent nasıl sizce iyi mi bir de cam mi plastik mi büyük boy mu küçük boy muilk bebeğim matematik problemi çözmeye çalışır gibi hissediyorum kendimi hiç anlamıyorum ne iyidir ne kötüdür
Bende seninle beraber ekran görüntüsü alıyorum:) diğer grup arkadasim :))sen kac haftalik oldun kaça kacsin:))Ekran görüntüsü aldım canım
Cybex kabin boy Easy S Twist aldık, Puset ise Cloud T Plus. Evet biraz yüksek, diğerlerine göre. Valla şuan kendime alışveriş yapmıyorum olmuşken iyisi olsun sonra satayımda başka alayım diye uğraşmayayım dedim. Arkadaşlar mutlaka mağazaya gidin ağırlığına bakın , kolay açılır kapanıyor mu. Elimizde hem bebek hem araba ağır modellerden uzak durun benceCybex in modeli nedir? Fiyat araligi daha yuksek sanırım bu markanın
Geçmiş olsun canım fıtık önemli iyi bir tercih yapmışsın
Sadce bu beşiğimi alıcaksınız ? Ekstra bir tanede tahta aldınız mı ben çok kararsız kaldım ondan soruyorumKızlar bu arada beşiğimizi de bu hafta alıyoruz. Elele madre tercih ettik. Yatak hediyeli ama ekstra yatak alacağım yataş düşünüyorum onu da. Henüz beşik almamış olanlar bakabilir indirim bitmek üzere.
Elele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70x110 cm Siyah-Gri | Elele Baby
Elele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70x110 cm Siyah-Gri ürününü en uygun fiyatlarla ve güvenle elelebaby.com'dan satın alabilirsiniz.www.elelebaby.com
Yok almayacağım sadece bunu aldım. Onlar çok az kullanılıyor gereksiz geldi bana. Zaten ayrı reflü yatağı da aldım salona falan onunla götürürüm onda yatırırım dedim bunu da yatağımın yanına koyacağım anne yanı olabiliyor.Sadce bu beşiğimi alıcaksınız ? Ekstra bir tanede tahta aldınız mı ben çok kararsız kaldım ondan soruyorum
Canım geçmiş olsun. Normalde belki takılmayacağımız olaylara, davranışlara bu dönemde ekstra hassas olmamızdan ve bebeğimizin her şeyden önce gelmesinden kaynaklı takılabiliyoruz. Ama senin de dediğin gibi akli dengesi yerinde değilmiş ne dediğinin farkında bile değil belki. O yüzden hiç canını sıkma, kendini ve bebeğini strese sokma.Öğleden beri kendime gelemiyorum kızlar. Psikolojik sorunları olan bir komşumuz var. Öğlen bir gürültü koptu cama çıktım kadın bir amcaya yumruk atmış camda da beni görünce inşallah bebeğin karnında ölsün, aksın gitsin filan gibi çok iğrenç şeyler söyledi, ağıza alınmayacak küfürler etti. Akli dengesi yerinde değil farkındayım ama o kadar kötü oldum ki durduk yere beddua küfür yedim. Çok üzgünüm ilgilenecek kimsesi yok ve cidden zor durumda.
Bir de bebeğim için öyle şeyler söylemesi aşırı dokundu kendimi çok kötü hissediyorum bir türlü toparlanamadım.
Evet canım normalde hiç takılmam akli dengesi bozuk hasta diyip geçerim, o kadar kötü şeyler söyledi ki kendimi inanılmaz kötü hissettim. Anca kendime geliyorum sahipsizlik ne kadar kötü, hiç kimse yalnız kalmasın akıl sağlığı bozulmasınCanım geçmiş olsun. Normalde belki takılmayacağımız olaylara, davranışlara bu dönemde ekstra hassas olmamızdan ve bebeğimizin her şeyden önce gelmesinden kaynaklı takılabiliyoruz. Ama senin de dediğin gibi akli dengesi yerinde değilmiş ne dediğinin farkında bile değil belki. O yüzden hiç canını sıkma, kendini ve bebeğini strese sokma.
Amin inşallah hala şoktasın çok normal böyle hissetmen kendini rahatlatmaya çalış. Belediyeye falan haber verseniz en azından bakım evine falan almıyorlar mı canım? Hem kendisi için hem de çevresi için kötü bir durum amcaya vurdu demişsin.Evet canım normalde hiç takılmam akli dengesi bozuk hasta diyip geçerim, o kadar kötü şeyler söyledi ki kendimi inanılmaz kötü hissettim. Anca kendime geliyorum sahipsizlik ne kadar kötü, hiç kimse yalnız kalmasın akıl sağlığı bozulmasın
Polisi aradım, ambulansı aradım geldiler ama hiçbir şey yapamıyorlar. Kardeşleri var onları aradılar onlar da ilgilenmiyor. Polis benim alıp götürmem için birinizin gelip şikayetçi olması lazım. Ee ben gelip şikayetçi olsam 2 gün sonra bırakacaksanız bu sefer ben tehlikede olacağım, aşağıya eşya filan atıyor evden arabalara insanlara zarar veriyor sonuçta. Polis de yapacak bir şey yok diyor. Gidip kaymakamlığa dilekçe yazacakmışız alınması için. Prosedür işte onların da eli kolu bağlı anlıyorum ama kafamı camdan çıkaramıyorum şuan. Yan komşunun kapısının camlarını kırdı diğer komşunun arabasına zarar verdi. Bir de iri yarı bir kadın bana vursa filan bayılırım yani kaçamam da bu halimle.Amin inşallah hala şoktasın çok normal böyle hissetmen kendini rahatlatmaya çalış. Belediyeye falan haber verseniz en azından bakım evine falan almıyorlar mı canım? Hem kendisi için hem de çevresi için kötü bir durum amcaya vurdu demişsin.